hippie87

8 Bewertungen

Asiakaspalvelu on kaiken lähtökohta. Astuessasi ovesta sisään, sinut huomioidaan.. katseella, hymyllä tai tervehdyksellä. Lista on simppeli ja maut selkeitä. Laadukasta juomaa ja asiakaslähtöistä palvelua.

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (8)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Latte Cafe

Turun paras kahvi sekä palvelu. Rakastuin paikkaan välittömästi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 04.01.2012
Note 1

Restaurant: Maneerat

Namnam! Oon herkutellut ajatuksella käydä syömässä Maneeratissa ja vihdoin olin liikkeellä riittävän ajoissa. A´la carte-lista oli simppeli ja yksinkertaistettu, plussaa siitä, ettei lähdetä hakemaan liian laajoja makuja. Annoksissa tuoreet kauden kasvikset sekä kaunis esillepano miellyttivät suuta ja silmää. :) Palvelu oli ystävällistä ja toimivaa! Suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 14.09.2012
Note 0

Restaurant: Lilin

Oooh, nam mitä smoothieita! ! Ehdottomasti keskustan paras välipalabaari.Terveellistä ja herkullista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 11.09.2012
Note 0

Restaurant: Indian Curry House

Loistavaa ruokaa ja ihana henkilökunta. Pieni ravintola, jossa omistaja lähes aina itse paikalla. Täällä tulinen on tulista. Suosittelen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 28.06.2012
Note 0

Restaurant: Ravintola Osuma

Loistava keksintö vohveleista! ! Ja paistetut mustatorvisienet, nam! Pääruoka-annoksena nautittu chiliravut inkivääreillä nuudeleiden kanssa oli pienoinen pettymys. Mut vohveli take awayna, hauska välipala!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 04.01.2012
Note 2

Restaurant: Elvina Café

Ah, miellyttävä yllätys keskustan humussa. Mahtavat leivonnaiset, jotka tuo mieleen muistoja lapsuudesta. Loistava paikka rentoutumiseen arjen humusta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 04.01.2012
Note 3

Restaurant: Torre

Pariin otteeseen ravintolassa käyneenä voin sanoa ennakko-odotusteni kääntyneen miltei täysin. Negatiivinen huhupuhe ravintolasta ei kohdallani ole käynyt toteen. Palvelu pelaa (ei moitteettomasti, muttei kuitenkaan niin, että olisi aihetta suurempiin valituksiin) ja ruoka on ainakin kohdallani ollut varsin onnistunutta. Suosittelen testaamaan sinisimpukoita. Kerrassaan herkullisia. Nam! (Leipää kannattaa pyytää vähän extraa, se valkoviinikermaliemi on taivaallista!)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 04.01.2012
Note 0

Koskaan en ole joutunut pettymään, menin sitten lounasaikaan tai illalliselle. Palvelu pelaa ja ruoka on aina yhtä loistavaa. Ah, tällaisia paikkoja lisää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 04.01.2012
Note 0


Bilder


Followers