paara

6 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (6)

Pieni mutta pätevä nepalilainen paikka, jossa on tullut käytyä useaan otteeseen lounaalla sopivan sijaintinsa vuoksi. Lounaslistalla on koko kattaus nepalilaisia ruokia joka lähtöön. Ruoka on hyvää perusnepalilaista ja palvelu on nopeaa ja miellyttävää, herkullisesta nepalilaisesta teestä plussaa. Lounasruoat lähtevät kahdeksasta eurosta, joten hintakin on kohdallaan.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 30.01.2018
Note 0

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Lounaskahvila Raiku

Sitä miltä kuulostaa ja näyttää.

Simppeliä kotiruokaahan täältä sai, niin kuin odotimmekin. Kasvis-minestronekeitto oli toimivaa. Leivät olivat hiukan kuivia, mutta oliivilevite oli loistava lisä.

Hiukan yllätti, että myös päivän pääruoka eli hampurilainen koottiin itse seisovasta pöydästä. Ei se mitään, ihan hyvä hampurilainenhan siitä tuli kuitenkin, erityisesti mainion pihvin ansiosta, mutta salsan rooli annoksessa jäi hiukan epäselväksi. Lohkoperunat olivat suoraan sanottuna aivan helvetin hyviä.

Salaattipöydästä ei jäänyt erityisen paljoa sanottavaa sen lisäksi, että oli se olemassa.

Seuralaisen ananas-halloumisalaatti vaikutti erittäin pätevältä sekin - grillattu ananas oli ihan oikeaa sellaista eikä mitään säälittävää purkkiananasta, ja juustokin oli grillattu kunnolla.

Pastellinvärinen sisustus ei ole mitenkään erityisen viehättävä ja henkilökunta oli ensikertalaisille hiukan etäistä. Vaikutti kuitenkin siltä, että henkilökunnalle tuttuja kanta-asiakkaita paikassa käy paljon.

Kotiruokaa lounasravintolassa, ei sen kummempaa. Kyllä täällä vatsansa täyteen saa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 17.08.2013
Note 2

Restaurant: Sagun Nepal

Kontulaan näyttää putkahtelevan mainioita ravintoloita kuin sieniä sateella.

Metroasemaa vastapäätä vähän aikaa majailleen thaipaikan tilalle on kaikessa hiljaisuudessa ilmestynyt jälleen uusi ravintola, tällä kertaa nepalilainen sellainen.

Kävin ravintolassa lounasaikaan, jolloin ainakin tuolloin oli tarjolla kuutta erilaista ruokaa – viittä 8,2 € arvoista annosta sekä yksi n. 11 € annos. 8,2 € listasta sai myös valita kaksi annosta n. 10 € hintaan, ja ahneuksissani teinkin juuri niin. Tällä kertaa valinta kohdistui kasviskoftiin ja katkarapucurryyn.

Lounaaseen kuuluu salaattipöytä, jossa oli tarjolla perussalaattia kurkulla ja tomaatilla sekä hiukan erikoisempaa perunasalaattia, jossa oli tofua. Jälkimmäinen oli erittäin hyvää erityisesti ravintolan oman salaattikastikkeen kanssa.

Ruoka tuli nopsasti nepalilaisravintoloille tyypilliseen tapaan metallilautaselle katettuna. Annoksiin kuuluu reilu määrä riisiä, kylmää jogurttipohjaista kastiketta sekä lämmintä kastiketta, jossa oli kik-herneitä, sekä tietenkin uunituoretta naan-leipää. Riisiä ja kastikkeita olisi tarjoilijan mukaan saanut haluttaessa lisääkin. Varsinaiset listalta valitut ruoat olivat omassa lokerossaan lautasella sekä erillisessä kulhossa. Currykastikkeen ohella tarjoillut kasvispyörykät olivat reilun kokoisia, tuoreita ja kerrassaan erinomaisia. Myös katkaravut kastikkeineen olivat varsin mainioita. Olin odottanut hiukan mausteisempaa makuelämystä, mutta uskallan veikata, että ruoista saa tulisempia rohkeasti pyytämällä.

Kahden ruoan setti oli sen verran runsas, että en saanut edes syötyä kaikkea loppuun ennen kuin olin perusteellisesti täynnä. Jälkiruoaksi olisi saanut kahvia tai nepalilaista teetä, mutta niitä en enää jaksanut.

Lisäpisteitä erittäin ystävällisestä ja hymyilevästä palvelusta!

Erinomainen lisä Kontulan hämmentävän tasokkaaseen ravintolatarjontaan.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 08.07.2013
Note 2

Restaurant: Momo Sushi

Hyvä, että Kontulassa on nyt myös laadukas sushipaikka.

8,9 € menuun kuului myös pieni salaatti, joka paljastui nerokkaan minimalistiseksi vihersalaatiksi, joka oli maustettu seesaminsiemenillä ja jonkinlaisella öljyllä. Erittäin positiivinen yllätys, sillä olin odottanut jotain tyypillistä nihkeää salaattipöytää! Varsinaisen menun kaliforniamakit olivat yllättävän kookkaita ja taidokkaasti hyvistä raaka-aineista tehtyjä. Lohinigirin kala oli erinomaista ja tuoretta, katkarapunigirin rapu taas ehkä hiukan kuivahkon oloinen. Itse tapaan käydä lähinnä sushibuffeteissa, sillä yleensä menuannokset eivät aivan riitä vatsaa täyttämään, mutta tämä setti kyllä täytti oikein hyvin, erityisesti makien ansiosta.

Ruokien tulemisessa kesti syystä tai toisesta pieni tovi, vaikka olin ainoa asiakas, mutta palvelu oli kuitenkin erittäin ystävällistä, joskin ujohkoa. Ravintolassa ei ainakaan käydessäni myöskään soinut taustamusiikkia, joten hiljaisuuden rikkoi ainoastaan ilmastoinnin humina sekä keittiön äänet. Vesilaseina oli Batteryn tuoppeja, jotka hiukan häiritsevät ravintolan muuten pelkistetyn mukavaa ilmettä.

Kyllähän täällä käy mielellään uudelleen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 22.07.2013
Note 2

Hieno meininki.

Ravintolassa oli käydessäni täysi tohina päällä, ja melkein kaikki pöydät varattuja. Hälinästä huolimatta alkusalaatit ja pitsat tulivat erittäin nopeasti hauskasti italialaisittain äännetyn suomen kera. Ravintolassa on tosiaan vilpitön ja hauska meininki, kun henkilökunta pyörii joka suuntaan ja metelöi italiaksi. Hauskaa seurattavaa.

Pitsat itse olivat varsin mainioita, erityisesti ihastuttavat pohjat ansaitsevat erityismaininnan. Todella miellyttävä koostumus! Oman Francescana-pitsani kaikki muut täytteet olivat erittäin laadukkaita, mutta ilmiselviin säilykeherkkusieniin olin todella pettynyt. Kaverin merellinen lätty taas oli ilmeisesti kaikin puolin onnistunut.

Menun italialainen olut on asiallista kamaa myös, mikäli tykkää hiukan hedelmäisistä oluista. Itselleni upposi, eikä hintakaan ollut paha.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 22.07.2013
Note 0

Restaurant: Shishkebab

Shish Kebab on puhdasta neroutta. En lähde toistelemaan muiden arvostelijoiden juttuja, vaan sanon vain, että komppaan verridan arvostelua täysin ravintolassa arviolta jo kymmenisen kertaa käyneenä.

Ainoat erikoisemmat jutut ovat mielestäni se, että paikassa ei taida edelleenkään käydä kortti (tästä en ole varma), sekä se, että toisinaan lisukkeiden määrä ja laatu vaihtelevat (esim. joskus saa kurkkua, joskus... ei?) mutta toisaalta ruoat itse ovat sen verran tasaisen tasokkaasti tehtyjä, että ei niitä lisukkeita jää paljoa pohtimaan.

Kovaa kamaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 08.07.2013
Note 1


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites