Opens at 10:30

Classic Pizza Sello

italian, pizza
Rating 3.3 / 5

Classic Pizza restaurant is located on the third floor of the Shopping Centre Sello.


Reviews (17)

Classiz Pizza on pizzamaailman jonkin sortin kuningas. Ketjun pizza on laadukasta. Lista on herkullisen kiehtova ja monipuolinen. Toisin kuin pizzataivaan kirkkaimmin tuikkivat tähdet, se on kohtuullisen helposti sovitettavissa askelmerkkeihin, sillä toimipaikkoja on pelkästään pääkaupunkiseudulla useita. Nyt tuli testattua kauppakeskus Sellon ravintola.

Listalta löytyi Andalucia-niminen pizza (14,50 €). Se ei ollut mikä tahansa pizza, vaan kylmä alkuruokapizza. Luit oikein. Kylmä alkuruokapizza. Enpä ole aiemmin sellaiseen törmännyt. Eikä se ollut mikä tahansa kylmä alkuruokapizza, vaan espanjalaisen Michelin-kokin suunnittelema. Tavallista pienemmän pizzapohjan päällä oli kylmäsavustettua lohta, kaprista, punasipulia, tomaattia, paprikaa, oliiviöljyä sekä wasabi-inkivääri-ranskankermatahnaa.

Pizza oli sekä maultaan erinomainen että juuri siihen tilanteeseen täydellisen parahultainen. Kylmä pizzahan on useimmille meistä vanha tuttu (edellisyön pizza jääkaappikylmänä krapulassa?), joten sen suhteen ei ollut mitään ongelmia. Vaikka täytteitä oli melkoisesti, oli niistä saatu aikaiseksi tasapainoinen makupaletti. No, Michelin-kokkihan sen oli suunnitellut, joten ei mikään ihme. Tahna vei pizzassa ansaitusti ja onnistuneesti pääroolin.

Classic Pizza jatkaa korkeatasoisen varmaa linjaansa. Varma valinta, vaikka sijainti olisikin steriilin tylsässä ostoskeskuksessa.

Lisää ravintola-arvosteluja löytyy blogistani:
https://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 05.08.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 29.12.2015
Rating: 0

Palvelu on älyttömän hidasta, vaikkei ravintola ole edes täynnä. Pitsoja odotettiin puoli tuntia ja lopuksi lautaselle saatiin reunoista poltetut lätyt.
Perässämme tullut pariskunta sai ruokansa ennen meitä. Muissakin pöydissä näytti tuskaiselta lähtiessämme.
Hinnatkin ovat ketjulla nousseet. Ei tähän ravintolaan enää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 19.07.2015
Rating: 0

Maukas pizza Hong Kong mutta aivan ylihinnoiteltu. Kahdesta jäävedestä veloitettiin miltei 2 euroa. Liian kallis paikka minulle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 26.06.2015
Rating: 0

Pääsin omaan pöytääni heti edellä olevan jälkeen. Tilasin pizzan n. 5 minuuttia edelläni tulleen jälkeen.

Hän sai pizzan, söi sen, maksoi laskun ja poistui ravintolasta,
ennen kuin minä edes sain omaa pizzaani. Huomasin, että joku muu oli saanut tilauksensa siinä välissä ennen minua.

Pizza oli muuten hyvää, mutta aivan liikaa korianteria, joka peitti maullaan kaiken muun..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 16.06.2015
Rating: 0

Odotimme ensin tilausten ottamista noin 10 minuuttia jonka jälkeen meni 30 minuuttia siihen, että aloimme ihmettelemään itse, että missä tilattu ruoka mahtaa viipyä. Kun saimme vihdoinkin tarjoilijan huomion ja kysyimme, että missä annokset viipyvät oli vastaus tyly: " Meillä oli tipahtanut tuo teidän tilauslappu lattialle. Haluatteko tehdä uuden tilauksen?”

Emme halunneet enää 40 minuutin jälkeen jäädä dottamaan, maksoimme juomat ja lähdimme nälkäisinä pois. Emme saaneet edes anteeksipyyntöä. Palvelu oli täten alarvoista, ruuan laadusta on vaikea sanoa koska emme pääseet sitä maistamaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.06.2015
Rating: 0

Hyvä pizza vaikkakin hiukan kalliin puoleinen, mutta loppuen lopuksi hintansa väärti. Laadukkaat täytteet joita reilusti. Tarjoilija ehdotti valkosipulia lisätäytteeksi ja laskutti siitä sitten 50 senttiä. No ei tämä vielä mitään. Lounasjuomaksi pyysin vissyä ja pöytään tuli pullo San Pellegrinoa. Suuri yllätys oli kun laskussa seisoi puolen litran vissypullosta 6,50 euroa. Ei hyvää päivää... no pakkohan se oli maksaa kun tuo vissy oli jo mahassa, mutta vaikka pizza oli hyvä niin tuollainen hinnoittelu jätti kyllä paskan maun ja huijatun olon.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 04.05.2015
Rating: 0

Hyvää ja laadukasta pizzaa Sellon ostarilta.

Paikka on melko pieni ja suosittu, jonka takia aika ajoin pöytää joutuu odottelemaan. Palvelu on sujuvaa. Pizzat valmistuvat nopeasti. Pizzat on erittäin maukkaita, raaka-aineet tuoreita ja pohja sopivan rapea. Olutpuoli on aika kalliisti hinnoiteltu.

Täältä tietää että saa laadukasta. Hinnat vastaavat laatua hyvin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 27.03.2015
Rating: 0

Pizzat hyviä, mutta makua vie reilu ylihinnoittelu. Tähän hintaan voisi saada vesikannun ilmaiseksi pöytään.

Palvelu jotenkin vajaata ja nihkeätä. Pizzojen valmistus hidasta. Kyllä näillä hinnoilla voisi odottaa palvelua ja hyvää mieltä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 17.01.2015
Rating: 1

Hyvä yritys, mutta parantamisen varaa vielä jää.
Jyrki Sukulan Truffo-pizza vaikutti kiinnostavimmalta vaikka tryffeliä ei siinä olekaan kuin öljyssä. Osittain pieni pettymys se oli. Pohjan ohuudessa ja rapeudessa oli ehkä menty jo liiallisuuksiin, se kun rapisi syödessä lautaselle ja tuntui ettei pohjaa pahemmin ollut kuin reunoilla. Toinen miinus tulee punasipulin määrästä, sen maku peitti jo aika lailla muut maut alleen. Ja sienet siis olivat vain herkkusieniä ja shiitakkeita, ja ne olivat ainakin minun makuun turhan raakoja.
Palvelussa sen sijaan ei moitteen sijaa, henkilökunta osasi asiansa ja oli ystävällistä. Hiljaisena arki-iltana pizzat myös tuotiin eteen kiitettävän nopeasti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 15.01.2015
Rating: 1

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Leppävaarankatu 3-9, 02600 Espoo - Route
044-0337601
http://www.classicpizza.fi

Options