Unknown

Seepra

Rating 2.3 / 5

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Neljän hengen porukalla käytiin pitsalla. Pitsojen reunat oli palaneet ja täytettä oli niukasti. Kaupan päälle saatiin koko remmi ruokamyrkytys. Kiitti vitusti.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.12.2012
Rating: -4

Muuten täysin täyttävää ja hyvää pizzaaa mutta kun tilasin talon special pizzan mihin listan mukaan kuului noin 5 täytettä, (sisältäen myös lihaa) sain mukaan otettuna pizzan jossa ainoa täytteenä juuston ja tomaattikastikkeen lisäksi oli punasipuli ja jalapeno. 11euron pizzalta odottaidin VÄHINTÄÄN ilmoitettuja täytteitä. SAATANA

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 21.09.2012
Rating: -2

Pizzan hintaa kritisoiville kommentoisin, että näillä hinnoilla voisi ainakin olettaa, että verot jne velvoitteet maksetaan.

Erityisesti pastaruoka on minusta Seeprassa tosi hyvää, ja annos on melko armottoman kokoinen. Pizzat eivät ainakaan minun kahden kokemukseni perusteella ui rasvassa, kastikkeessa tai juustossa, vaan kyllä ne olivat hiukan keskivertoa parempia.

Palvelu niin täällä kuin sisarravintola Steakhousessakin on aina ollut erinomaista. Lisäpisteitä myös Seepran viihtyisälle ja tyylitajuiselle sisustukselle.

Lounashinta on 8,5 €, mutta tuo eat.fin systeemi ei sellaista anna laittaa, joten valitsin lähimmän luvun.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 12.04.2012
Rating: 1

Pizza oli hyvää, mutta turhan kallista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 31.03.2012
Rating: -1

Olin menossa Kotipizzaan lounaalle, kun huomasin että se oli viime käynnin jälkeen huomaamattomasti hävinnyt ja tilalle oli tullut tämä Seepra. Ajattelin, että testataan toki sitten.

Palvelu oli alusta lähtien oikein tasokasta, myyjä mm. ilmoitti juoman sisältyvän lounaan hintaan kun olin ensin tilaamassa erikseen puolen litran pulloa. Myös tarjoilu sujui hienosti, serviettejä tuli pyytämättä sillä ne olivat juuri minun pöydästäni loppuneet, ja ruokailun päätteeksi tarjottiin kahvia.

Valitettavasti itse ruoassa on parantamisen varaa, sillä pitsa suorastaan ui juustossa, kastikkeessa ja rasvassa. Maku oli kohtalaisen mitäänsanomaton (maistui lähinnä rasvalta) ja pohja oli myös melko standardista poikkeava. Harmi, sillä mikäli ruoka olisi ollut hyvää niin voisin poiketa paikassa toistekin lounaalla. Toistaiseksi täytyy kuitenkin odottaa, että paikan pitäjät kehittyvät kokkaamisessa tai palkkaavat paremman kokin. Myös senkin takia, että ruoka oli aika kallista etenkin laatuun nähden (useimmat pitsat 9-11 euron tienoilla, nykyisellään 5 euroa olisi parempi hinta/laatu-suhteeltaan).

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 30.03.2012
Rating: 2

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Sibeliuksenkatu 5, 13100 Hämeenlinna - Route

Options