Opens at 12:00

American Diner Citykäytävä

Rating 1.6 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (6)

Tätä ravintolaa on vaikea suositella. Käytiin Cityn 10-viikoilla syömässä (onneksi), itse kokeilin seitanburgerin ja seuralaisellani oli jokin tavanomainen lihaversio. Ravintola itsessään on tuupattu täyteen "amerikkalaishenkistä" dinersisustuskamaa ja näyttää erittäin levottomalta. Tarjoilija on perusystävällinen, kuten odottaa saattaa.

Itse burgeriin. Sämpylä on äärimmäisen kuiva eikä sooseihin ole juuri panostettu. Seitan on kyllä hyvää, mutta sehän tuleekin valmiina sieltä, missä niitä osataan tehdä. Koko burgeri ei maistu miltään ja siihen on lisätty yksi salaatinlehti ja raakaa punasipulia sekä tomaattiviipale. Mielessä käy, että Mäkkäristäkin saa oikeasti laadukkaampia ja maistuvampia hamppareita. Tämä ravintola ei valitettavasti ole käymisen arvoinen, ellei välttämättä halua maksaa viittätoista euroa erittäin huonosta burgerista.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.04.2018
Rating: 0

Ylihinnoiteltu (esim lasten bataattiranskalaiset 5. 90!), huonot raaka-aineet. Palveluhenkilöstö sympaattista mutta ylipäätään kokemus välttävä. Ei kasvissyöjille.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 20.04.2018
Rating: 0

Ylihinnoiteltu ja haalea ruoka, palvelu oli ystävällistä mutta järkyttävän hidasta. . Laskutuksessa oli erikoinen systeemi ainakin meidän kohdalla, yksi henkilö kiersi pitkin salia laskuttamassa vuoron perään kaikkia, tässä kesti todella kauan, eikä oikeaa kuittia meinannut löytyä millään. Ruoka oli tosissaan haaleaa ja jätti toivomisen varaa. Pihvin kypsyys hyvä mutta lämpötila oli liian haalea sisältä

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.02.2018
Rating: 0

Syö Helsinki -viikolla kävin testaamassa American Dinerin Smoky BBQ Burgerin. Hampurilainen oli ihan hyvä, ei mitään erityisen ihmeellistä. Annoskoko oli ok, isompikin (sekä hampurilaisen koko että erityisesti ranskalaisten määrä) olisi saanut olla.

Tilat ja palvelu olivat todella hyvät, isoa ruuhkaa ei tosin ollut (sellaisessa uskoisin olevan meluisa), mutta toisaalta yläkerrasta olisi löytynyt lisää rauhallisempaa tilaa.

Kokonaisuutena ihan hyvä setti. Kympillä ok hinta/laatusuhde, mutta normaalihintaan (15+ euroa) en kävisi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 18.10.2017
Rating: 0

Tarjoilu ystävällistä, mutta kaikki muu aiheutti pettymyksen. Hampurilainen tehty täysin einestavarasta, ilman minkäänlaista mielikuvitusta tai yritystä erottua massasta. Jos hampurilaista tekee mieli, valitsisin Helsingissä minkä tahansa muun paikan joka niitä tarjoaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 23.05.2017
Rating: 1

Vegi Burger tarjoiltiin kylmänä ja annos oli kokonaisuudessaan melko mauton. Tilat ahtaat, ei erityisen viihtyisä paikka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 22.03.2017
Rating: 1

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Kaivokatu 8, Helsinki - Route
010 423 3274
http://www.ravintola.fi/ravintola/american-diner-citykaytava/

Options