Opens at 07:30

Picnic Herttoniemi

Rating 4 / 5

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Yleensä vieraillessani syön päivän pasta annoksen, nämä ovat olleet mainioita, tokihan seassa on ollut joitain kerjota jolloin pasta on ollut kovin kuivaa ja "vanhan oloista", mutta sattuuhan näitä. Henkilökunta on hyvin kohteliasta ja ystävällistä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 23.10.2014
Rating: 0

Perus SUPERSALLAD mesta. Kaikki toimii ja OK eväät

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 08.01.2013
Rating: 0

Tilasin kanatoastin ja capuccinon. Capuccino oli kuin maitokahvi eli maitoa ei oltu vaahdotettu oikein. Myös capuccinon espressouutos vaikutti hieman kitkerältä. Kanatoast oli ihan syötävä. En voi suositella erikoiskahvien ystävälle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 06.10.2012
Rating: 0

Uusintakäynnillä paikka floppasi pahasti. Vaikka asiakkaita oli paikalla vain muutama, niin kassahenkilöä tuntui kiinnostavan vain ruokaa laittaneen henkilön kanssa rupattelu. Samaan aikaan monella pöydällä lojui likaisia astioita ja paikan yleisilme oli epäsiisti. Myöskin ruoka (päivän keitto) tuotti valitettavasti pettymyksen. Olen syönyt saman annoksen ketjun muissa ravintoloissa, enkä ole ikinä saanut niin pientä annosta kuin tässä paikassa. Keittoa oli hädin tuskin puolikas lautasellinen ja siinäkin ihan liiaksi pelkkää lientä. Seuraavan kerran kun päätän mennä Picniciin syömään, niin valitsen jonkin toisen toimipisteen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 01.03.2012
Rating: 1

Kävin syömässä kahdentoista pintaan serranon-mozzarella patongin joka kuvassa näytti jopa loistavalta mutta karu totuus paljastui saatuani patongin. Patonki oli aivan sieluton "mozzarella" muistutti Oltermannia, patonki oli elisen näköinen sekä kuivahko. Kaiken kruunasi tylsän makuinen majoneesi sotku joka peitti alleen kaikki vähäisetkin maut. Suhteutan arvioni siihen että suht samaan hintaan saa kunnon patongin joka on juhlaa maku hermoille.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 29.03.2010
Rating: 0

Olen syönyt täällä viimeisen vuoden aikana niin patonkeja, salaatteja kuin leivonnaisiakin. Nyt se loppui. Yleensä ruoka on tasalaatuisen hyvää (= ei yllätyksiä suuntaan tai toiseen) ja palvelu keskitasoa, mutta viimeisin rimanalitus sai minut lähtemään lopullisesti. Kävin siis tänään aamulla haukkaamassa kanapatongin ja palvelu oli uskomattoman...olematonta. Kassalla ollut mustahiuksinen nainen juorusi kovaan ääneen kännykkäänsä koko sen ajan kun tulin sisään (ei tervehdystä) ja siihen asti kun maksoin. Meinasi jäädä patonki saamatta kun kassa ei juoruilultaan tajunnut kanta-asiakkaan ottavan (tälläkin kertaa) muutakin kuin sen kivennäisveden...patonki oli samanlainen kuin ennenkin mutta yksinpuhelu ("kiitos","ole hyvä") kovaan ääneen mölisevälle työntekijälle ei ollut mukava kokemus. Tunsin itseni vielä enemmän epähalutuksi vieraaksi kun puhelun loputtua kassa alkoi lepertelemään samankielisille asiakkaille! Huomiota piisasi myös vanhemmalle miehelle, jota maireasti kiitettiin käynnistä. Ei näin!

Ps. Asiakkaan selälle sanottu, vaisu "moimoi" ei pelasta kokemusta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 06.11.2009
Rating: 1

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Hitsaajankatu 15, 00810 Helsinki - Route
0207 590323
http://www.picnic.fi/kahvilat/?pid=1&lid=6

Options