Keittiö auki

Kotipizza Roihuvuori

pizza, salaatti
Arvosana 3.9 / 5

Kotipizza on toiminut Roihuvuoren ostarilla vuodesta 2010. Ravintolalla on myös kuljetuspalvelu, joka kattaa suuren osan Itä-Helsingin alueesta.


Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pikkuhiljaa nuo halpis pizzeriat rupeavat maistumaan kaikki samalta. Lienee kaikilla sama ongelma eli tukusta ostetaan ne kaikki halvimmat raaka-aineet.Kokeilkaa ihmeessä roihuvuoren kotipizzaa , täytteet ja laatu kohdallaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.09.2014
Arvosana: 0

Hyvä paikka!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.04.2014
Arvosana: 0

Jos Kimi on paikalla niin hyvä ystävällinen palvelu, pizzat toimii ja hyvää ruokahalua toivotellaan! Kimi on huippumies. Valitettavasti joskus on jotain apulaisia, jotka ei osaa asiakaspalvelua yhtään (ei kerro että pizzan saamisessa menee luvattoman kauan tai laittaa vääriä täytteitä jne.)

Ku mä kävelen tästä ohi katon onks Kimi siellä ja jos on niin saatan käydä! Hinnat kotipizzamaisen korkeita, Tropicanatarjous 4,9e on kyl hyvä ja joskus saa kupongin millä 3 täytteen pizza 5,9e.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 27.03.2013
Arvosana: 0

Ensikohtaaminen.
Niin uskomatonta kuin se onkin, en ole elämässäni kertaakaan perinteisiä Kotipizzoja syönyt. En tiedä siis, onko näissä eroja ja kuuluuko näitä edes arvostella. Päätin toimia nyt näin.

Roihikan pizzeriakeitaassa KP esittäytyy tyylikkäänä, kuten ketjun ideaan kai kuuluukin. Palvelu on kotimaista. Ahaa, ehkä nimi tuleekin siitä.

Pitkä odotus. Pieni lätty. Turhan vähän päätäytettä. Korkeat hinnat muissa kuin alennustuotteissa. Maku kohdallaan. Hyvä koostumus pohjassa.

Kuten kaikki ovat sanoneetkin, totean, että hintataso on hiukan yläkanttiin pizzan naurettavan pieneen kokoon suhteutettuna.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 05.03.2013
Arvosana: 0

Omistajilta odotetaan hyviä päätöksiä! Toivon mukaan omistaja on tarkkaavainen työntekijöidensä suhteen, koska palvelu oli todella huonoa. Vessanpönttö oli todella karmeassa kunnossa, pizzat olivat palaneita ja asiakaspalvelu oli ala-arvoista. Ja kaiken hyvän lisäksi tarjoilija päätti lähteä kesken pizzan paistojen savukkeelle ulko-oven viereen. Aikaisemmin todella hyvä palvelu ja pizzojen taso.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 01.07.2012
Arvosana: -2

Eipä tarvitse toista kertaa mennä. Minulta puuttui fetakasvis-kotzonesta feta lähes tyystin ja toiselta tilaajalta puuttui kebab-kotzonesta kebab. Salaatinlehdet olivat vanhentuneita; tummia ja pehmenneitä. 20 euroa meni kankkulan kaivoon. Surkea laatu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 09.06.2012
Arvosana: 1

Tämä on semmoinen, jota voisi kutsua tyyliin "ihan ok". Alennuskupongeilla tuli pizzaa kokeiltua, ja alennuskuponkihinnoilla tätä nyt voisi paremman puutteessa käydä toistekin hakemassa. Mutta alueella on parempikin pizzeria, nimittäin Aromi. Plussaa kuitenkin hyvistä ja laadukkaista raaka-aineista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 08.10.2011
Arvosana: 0

Perustasoista (eli ihan hyvää) kotipizzaa ostarilla. Palvelu oli, ketjulle uskollisesti, hieman välinpitämätöntä ja hajamielistä, toisesta pizzasta puuttui pyydetty oregano. Pizza oli kuitenkin ok niin maultaan kuin täyttävyydeltäänkin ja täytteet vaikuttivat hyvätasoisilta. Ehdoton plussa valikoimassa ovat pienet pannupizzat, joihin 4-vuotias ruokailija ihastui : söpösti pakattu "vauvapizza" (eikä hinnalla pilattu, maksoi vitosen!) tuo meidät tänne uudestaankin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 19.06.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat


Sijainti

Roihuvuorentie 26, 00820 Helsinki - Reitti
040 52 99 671
http://www.kotipizza.fi/#Helsinki