Avautuu 07:30

Picnic Herttoniemi

kahvila, lounasta
Arvosana 4 / 5

Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Yleensä vieraillessani syön päivän pasta annoksen, nämä ovat olleet mainioita, tokihan seassa on ollut joitain kerjota jolloin pasta on ollut kovin kuivaa ja "vanhan oloista", mutta sattuuhan näitä. Henkilökunta on hyvin kohteliasta ja ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 23.10.2014
Arvosana: 0

Perus SUPERSALLAD mesta. Kaikki toimii ja OK eväät

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 08.01.2013
Arvosana: 0

Tilasin kanatoastin ja capuccinon. Capuccino oli kuin maitokahvi eli maitoa ei oltu vaahdotettu oikein. Myös capuccinon espressouutos vaikutti hieman kitkerältä. Kanatoast oli ihan syötävä. En voi suositella erikoiskahvien ystävälle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 06.10.2012
Arvosana: 0

Uusintakäynnillä paikka floppasi pahasti. Vaikka asiakkaita oli paikalla vain muutama, niin kassahenkilöä tuntui kiinnostavan vain ruokaa laittaneen henkilön kanssa rupattelu. Samaan aikaan monella pöydällä lojui likaisia astioita ja paikan yleisilme oli epäsiisti. Myöskin ruoka (päivän keitto) tuotti valitettavasti pettymyksen. Olen syönyt saman annoksen ketjun muissa ravintoloissa, enkä ole ikinä saanut niin pientä annosta kuin tässä paikassa. Keittoa oli hädin tuskin puolikas lautasellinen ja siinäkin ihan liiaksi pelkkää lientä. Seuraavan kerran kun päätän mennä Picniciin syömään, niin valitsen jonkin toisen toimipisteen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 01.03.2012
Arvosana: 1

Kävin syömässä kahdentoista pintaan serranon-mozzarella patongin joka kuvassa näytti jopa loistavalta mutta karu totuus paljastui saatuani patongin. Patonki oli aivan sieluton "mozzarella" muistutti Oltermannia, patonki oli elisen näköinen sekä kuivahko. Kaiken kruunasi tylsän makuinen majoneesi sotku joka peitti alleen kaikki vähäisetkin maut. Suhteutan arvioni siihen että suht samaan hintaan saa kunnon patongin joka on juhlaa maku hermoille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 29.03.2010
Arvosana: 0

Olen syönyt täällä viimeisen vuoden aikana niin patonkeja, salaatteja kuin leivonnaisiakin. Nyt se loppui. Yleensä ruoka on tasalaatuisen hyvää (= ei yllätyksiä suuntaan tai toiseen) ja palvelu keskitasoa, mutta viimeisin rimanalitus sai minut lähtemään lopullisesti. Kävin siis tänään aamulla haukkaamassa kanapatongin ja palvelu oli uskomattoman...olematonta. Kassalla ollut mustahiuksinen nainen juorusi kovaan ääneen kännykkäänsä koko sen ajan kun tulin sisään (ei tervehdystä) ja siihen asti kun maksoin. Meinasi jäädä patonki saamatta kun kassa ei juoruilultaan tajunnut kanta-asiakkaan ottavan (tälläkin kertaa) muutakin kuin sen kivennäisveden...patonki oli samanlainen kuin ennenkin mutta yksinpuhelu ("kiitos","ole hyvä") kovaan ääneen mölisevälle työntekijälle ei ollut mukava kokemus. Tunsin itseni vielä enemmän epähalutuksi vieraaksi kun puhelun loputtua kassa alkoi lepertelemään samankielisille asiakkaille! Huomiota piisasi myös vanhemmalle miehelle, jota maireasti kiitettiin käynnistä. Ei näin!

Ps. Asiakkaan selälle sanottu, vaisu "moimoi" ei pelasta kokemusta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 06.11.2009
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Hitsaajankatu 15, 00810 Helsinki - Reitti
0207 590323
http://www.picnic.fi/kahvilat/?pid=1&lid=6

Vaihtoehtoisia ravintoloita