Kitchen is open

Chilli Siltasaarenkatu 11

fast kebab
Rating 3 / 5

Reviews (22)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Loistava palvelu ja ruoan laatu on niin hyvä

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 19.09.2015
Rating: 0

Laatu on laskenut kuin lehmän häntä. Tämä paikka oli pitkään oma suosikkini ja ruoka oli aina maistuvaa. Nyt viimeiset kaksi kertaa ollut sellaista kuraa että täytyy etsiä uusi lempipaikka. Harmillista :/

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 16.08.2015
Rating: 0Olin kaatunut tänään pyörällä ja kädessäni oli kauhea haava. Päätin mennä kyseiseen ravintolaan ja tilasin erittäin maukkaan rullakebabin. Työntekijä huomasi tämän haavan ja toi minulle desifiointi ainetta ja siteen. Koitin antaa tippiä mutta ei kaveri suostunut ottaa vastaan. Lopuksi hän otti sen kaksi euroa ja ai että ku täyttyi se rulla kebab mukavasti:)
Nyt tiedän mihin mennä kun poikkean Hakaniemessä.

Asiakaspalvelu 10, ruoka 9, siisteys kohdallaan ja kastikkeet ovat jotain ihan omaa luokkaansa;)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.07.2015
Rating: 0

Vaikea uskoa että vielä vuosi sitten täällä käytiin isommallakin porukalla syömässä ja lähes kaikki olivat aina tyytyväisiä palveluun ja annoksiin. Tämä kevät on tuonut mukana uudet tuulet. Mistä lienee johtuu, onko henkilökunta vaihtunut vai onko kriteeterejä laadun suhteen viilailtu?

Palvelu on vielä kohtuullista ja ystävällistä mutta lopulta se tärkein eli ruoka on kokenut melkoisen inflaation. Olen käynyt tänä keväänä kaksi kertaa syömässä kebab ranskalaisilla -annoksen. Molemmilla kerroilla annokseen on lätkäisty lähes raakoja, maustamattomia ranskalaisia ja liha on ollut niin ikään aavistuksen raa'an oloista, ei ainakaan missään tapauksessa kypsää. Kastiketta on ollut vähän ja valkosipulia tuskin nimeksikään. Ketsupilla on saanut jatkaa jos on mielinyt vähän makua saada. Jos yhden notkahduksen sallisikin niin kaksi kertaa tuntuu jo tarkoitukselliselta. Nyt mennään sieltä missä aita on matalin, kerätään rahat mahdollisimman nopeasti pois tyhmiltä asiakkailta. Huudellaan perään kiitos ja hei! Heippa vaan- en ainakaan minä suostu olemaan niin tyhmä sillä muitakin paikkoja löytyy ja vieläpä läheltä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 10.06.2015
Rating: 0

Yöllä kotiin kävellessäni päätin hakea iltapalaa. Pitkien aukioloaikojensa ansiosta (tästä suuri plus), Chilli oli ainut paikka, joka oli matkani varrella.
Tilasin sitten rullakebabin, kun ajattelin että se on helppo kantaa pussissa kotiin. Ruuan valmistuminen kesti tuskin minuuttia kauempaa, joten "pikakebab" paikka on tosiaan kyseessä. Taisin myös kuulla mikron äänen. Harmikseni en saanut pyytämälläkään henkselikassia, vaan grilleiltä tutun foliopussin, mitä sitten piti kantaa kädessä yhtä lailla kuin pizzaakin olisi pitänyt. Kätevä pussi, jos syö ulkona tjsp.
Kotiin päästyäni ruoka oli tuplafoliokääreistään ja pusseistaan huolimatta jäähtynyt. Rullan päät oli kääritty/suljettu "tyhjinä" kiinni, mutta keskellä olikin sitten ne täytteet mitä tässä ateriassa oli.
Liha ei ollut hääppöistä ja sitä oli vähäisesti, en pitänyt mausta. Seassa oli todella suuria sipulin paloja, pari kertaa järsin pelkkää raakaa sipulia ja se ei ole hääviä se.
Kebabin rasvasta ja kasviksien nesteestä syntyi kebabin sisään ikäänkuin kastike, jota valui norona, mutta jos jossain kohtaa meni syöminen likaiseksi, niin siinä kun kebab taikina alkoi repeilemään sieltä sun täältä. Haarukka apuun.

Kaiken kaikkiaan:
Ravintola oli mukavasti sisustettu ja palvelu oli nopeaa. Asiakaspalvelussa ei kommentoitavaa suuntaan eikä toiseen, joskin se grillipussi henkselikassin sijaan harmitti.
7,50 € on aika basic keburullan hinta, mutta kokoonsa nähden on, varsinkin päiväsaikaan, helppo löytää rahoilleen parempaakin vastinetta.
Menen toiste vaan, jos on todella kova nälkä enkä jaksa poiketa kotireitiltäni.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 18.03.2015
Rating: 0

Falafelpita oli juuri niin kamala kuin olisi voinutkin odottaa. Pitaleivän pohjalla oli salaattikilon alla piilossa neljä mautonta, pehmeää ja muhjuista falafel-palloa. Ranskalaiset olivat erittäin hyviä kyllä, niistä plussaa. Ei enää koskaan falafeleja mistään muualta kuin Fafasista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 15.03.2015
Rating: 0

Aina ystävällinen palvelu, Ruoan olen saanut lähes poikkeuksetta alle 5 min (jopa ruuhka-aikaan nopea palvelu laadun kärsimättä.) Laatu pitää ja ruoka on aina herkullista. Jos tässä paikassa on saanut huonoa palvelua, väitän syyn olevan peilissä!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 06.01.2015
Rating: 0

Kanarulla ihan ok pikaruokamittareilla arvosteltuna.

Palvelu tehokasta, olut kylmää, ruoka vie nälän. Tätä haettiin ja sitä saatiin..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 17.11.2014
Rating: 0

Kokeilkaa kanakebab riisillä. LUPAAN että karmeampaa annosta ei tästä kaupungista löydy.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 16.07.2014
Rating: 0

Freesit itse tehdyt falafelit tarjoiltiin tyylikkäiltä posliinilautasilta ja iloisen palvelun kera. Menin ravintolaan herjalla, koska kymmenen vuoden takaisen kebabkokemuksen vuoksi pidin sitä suomen surkeimpana pikaruokamestana. Kannatti käydä vaihtamassa mielipidettä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 29.05.2014
Rating: 0

Community

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Siltasaarenkatu 11, 00530 Helsinki - Route
760 750
http://www.chilli.fi/toimipisteet/hakaniemi.html

Options