Closed now

Chjoko

Rating 3.2 / 5

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Karkumatkalla. Välillä poikkean parilla suklaalla ja kahvilla kun pitää saada ajatukset hetkeksi pois töistä - tai kun käyn asioimassa kahvikaupassa samalla kadulla. Täältä tulee hankittua myös lapselle karkkipäiväkarkkeja, pieni konvehtirasia on parempi kuin puoli kiloa mättöä - vaikka käy kukkarolle.

Konvehtien taso on alkuajoista parantunut, silloin ne olivat joskus hiukan tunkkaisia ja kuivia - ehkä suklaan temperointi ei ollut mennyt ihan kohdalleen. Nyt toisaalta vaivaa liika erikoisuudentavoittelu. Hedelmät ja marjat eivät aina oikein pelitä, esimerkiksi pääsiäisspesiaalit olivat aika huonoja.

Jäätelöt ovat hyviä paitsi, kumma kyllä, suklaa. Siinä ei makeus ja suklaan kirpeys olut ihan balanssissa. Vähän (muistaakaseni) vetisistäkin, vaikka pidän italialaistyyppisestä jäätelöstä.

Jos vielä paremman espressokeittimen saisivat hankittua. Nykyinen kahvi on vähän eri paria suklaiden kanssa. Asiantuntija olisi parin sadan metrin päässä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.05.2014
Rating: 0

Makeaa! Erittäin ihania konvehteja. Loistavia lahjaideoita. Maukasta jäätelöä. Suosittelen kaikille makean nälkäisille.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.02.2014
Rating: 0

Olen käynyt Chjokossa useita vuosia, mutta innostukseni on hiipunut siitä lähtien, kun suklaakauppa avattiin Kluuvissa. Asiakaspalvelu oli alussa häkellyttävän hyvää, mutta taso on laskenut palvelun ja tuotteen laadun osalta valitettavasti. Chjoko haluaa tulla tunnetuksi laadukkaana suklaakauppana. Koska Chjokon brunssi lienee ainoa laatuaan Suomessa, päätin todistaa itselleni hyvän laatutason ja potentiaalisen konseptin toiminnan.

Tarjolla oli kahta kakkua vitriinissä, konvehteja, leivoksia, vaahtokarkkeja, macaroneja ja croissantteja. Juotavaksi kaakaota, vettä ja kahvia. Olisin toivonut pyöreitä kovakuorisia, pehmytsisäisiä konvehteja, mutta nautittavana oli neliönmuotoisia turhan ympäripyöreitä konvehteja. Rimani on ollut Chjokon kohdalla aina korkealla, mutta brunssin kohdalla laatu kärsi.

Brunssiin on helppo valmistaa suklaavaahtoa, moussea ja heppoista suklaakakkuaineista. Kakuissa toistui sama tekstuuri kuin browniessa, pienessä fondantissa ja raparperisuklaamoussessa. Jos Chjokon kakut ovat normaalistikin liikkeessä tätä tasoa, en ostaisi kakkuja heiltä.

Valitettavasti brunssin laatu oli samanlainen kuin mitä voisin kotona itse valmistaa. Helppoja brownieita, kakkuja, pralineita ja leivoksia. Kuinka ihanaa olisi tullakaan brunssille, jos macaronit olisivat erilaisia ja jännittäviä?! Nyt tarjolla oli yhdenlaista macaronia kahdella eri värillä, ja ranskalainen leivoskeksi jäi brunssin parhaimpana mieleen. Yksikään brunssin tarjoiluista ei kuitenkaan jäänyt highlightina mieleeni.

Konseptissa on viilaamista. Makealla brunssilla tekee mieli maistella kaikkea vähän, ja tiskille kävellään edestakaisin jatkuvasti. Liisankadun tila on liian pieni, ja muut nautiskelijat joutuvat nousemaan tuoliltaan usein, kun tiskille menevä on päästettävä ohi. Brunssi ei jäänyt mieleeni erityisenä ja laadukkaana konseptina.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 16€ Added: 01.07.2013 View previous reviews (2)
Rating: 1

Hyvää suklaata ja taidokkaasti tehtyjä leivoksia. En ole asioinut pitkään aikaan - Levy Chocolate on tiukka kilpailija :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 04.05.2013 View previous reviews (2)
Rating: 0

Kävimme lauantain- suklaa brunssilla, ennakko odotukset olivat korkealla. Luvattu oli runsaasti erillaisia suklaa luomuksia.. Yleensä brunssin tarkoitus on että tarjottavaa on runsaasti ja koko ajan santsattavissa, nyt kävi niin että ensimäisten asiakkaiden jälkeen vitriini oli tyhjä, uusia leivoksia sai odottaa todella pitkään ja kun niitä vihdoin tuli, niin hätäisimmät asiakkaat kerkesivät jo viedäkin ne... Myös leivosten taso vaihteli huomattavasti.
Tarjoilija tytöllä ei ollut minkäänlaista pelisilmää, ajatelleen esim. tarjottavien tuotteiden määrään, palvelu oli muutenkin hidasta ja apaattista.
Suklaan maistelun lomassa olisi maistunut esim. lasillinen kuohuviiniä, mutta chjokossa ei valitettavasti ole a-oikeuksia.
Käynti oli pettymys, enkä voi suositella brunssia kenellekkään.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 16€ Added: 03.03.2013
Rating: -1

Ostin mukaan konvehteja. Ne olivat herkullisia, mutta olisin toivonut vielä ystävällisempää palvelua- nyt kävi niin, että myyjätär vaikutti aavistuksen kylmäkiskoiselta ja kaikkea sai udella erikseen, eli ns. pelisilmä puuttui. Plussaa erikoisista makuvaihtoehdoista konvehdeissa sekä erikoistuotteista (mm. vaahtokarkeista, makuina suklaa ym. erikoisempi).

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 01.10.2012
Rating: -1

Kävin Chjokossa suklaabrunssilla, jota tarjoillaan lauantaisin kahdessa kattauksessa. Brunssi sisältää valtavan valikoiman erilaisia suklaaleivoksia, konvehteja, croisantteja, macaron-leivoksia ja muita makeita jälkiruokia.

Juomina brunssin hintaan, 16 €, kuuluvat kaakao ja kahvi. Muista juomista, kuten teestä (pussitee), joutuu maksamaan erikseen. Kraanavesi kuuluu hintaan ja sitä saa pöytään karahvikaupalla.

Henkilökunta on hyvin sitoutunut omaan konseptiinsa eikä joustoja asiakaskohtaisesti tunneta ollenkaan. Esim. jos brunssin juomana haluaisi terveydellisistä syistä juoda teetä, siitä joutuu maksamaan erikseen, koska se ei kuulu brunssin imagoon. Myöskään erityisruokavalioita ei ole huomioitu juuri mitenkään, mikä voi aiheuttaa ongelmia esim. maitoallergisille.

Suklaaleivokset ovat kyllä herkullisia, mutta mittakaava, jossa niitä tarjotaan, on niin massiivinen, että asiakkaan kannattaa pitää varansa. Tyhjällä mahalla ei kannata mennä herkuttelemaan!

Kahvilamiljöö on mukavan pieni ja lämminhenkinen. Toisaalta myös ahdas, jos salissa on täyttä, sillä jonottaminen leivosvitriinin äärelle tapahtuu siellä, missä ihmisten pitäisi myös mahtua istumaan.

Kokonaisuutena "ruoka"tarjoilu eli suklaa on oikein hyvää, mutta juomatarjoilusta tulee kiskurimainen vaikutelma eikä henkilökunta siinä ole asiakkaan asialla.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 16€ Added: 01.10.2012 View previous reviews (2)
Rating: 1

Community

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Liisankatu 9, 00170 Helsinki - Route
0400 199 868
http://www.chjoko.com

Options