Unknown

Hua Fu Jiu Lou

Rating 3 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (47)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

10e maksoi ateria; 11e koitti pyytää vasta 10min pöydässä istuttuani tajusin että oli pyytänyt liika ja menin kysymään oliko antanu väärin ja samantien antoi euron käteen; eli tiesi kyllä koko ajan ottaneensa liikaa kun samalla sekunnilla tiesi mistä puhuin. Ruoka oli liian suolaista, liian kallista kun otin vielä mukaan, riisi halvinta mitä maailmasta löytyy. Jos haluatte hyvän kiinalaisen malmilta Punainen Omena; sieltä saa 7e aterian mukaan saman kokoisen, paremman makuisemman ei niin suolaisen ja kumisen makuinen riisi että täyte. arvosana -1

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 16.07.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

istuisinpa Hua Fu Jiu Loun naamal. Seki vois ihmetellä tätä paskan laatusuhdetta ja sen määrää!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 666€ Added: 03.09.2015
Rating: -8

Ylivoimaisesti yksi suosikkiraintoloistani ! Laaja valikoima ja ruoka laadukasta. Palvelukin on kohteliasta ! Vaikka hinnat ovat aika kovat, maksan mielelläni. Olen käynyt täällä monesti, enkä ole kertaakaan pettynyt!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 07.07.2015
Rating: 0

Asiakaspalvelua ei ollut ollenkaan, myyjä tuntui välinpitämätön. Lattiat pahoin pesty, tuntui että nyt kaadun lattialle koska oli liukas ylimääräisen pesuainen käyttämisen takia. Myös pöydällä oli outo öljykerros. Juomalasit likaisia, pöly sisällä, vaikka pöydällä on lasit käännetty alaspäin. Mutta ruoka oli hyvää-kanaa sitruunakastikessa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 28.06.2015
Rating: 0

kävin äsken isäni kanssa lounasbuffetilla. ilmeisesti iso virhe mennä juuri ennen lounasajan(kl17)sulkemista ruokaa oli niukasti ja pelkkiä jämiä. tofuwokissa ei ollut yhtään tofua, ruoat olivat kylmiä mössöjä. susheja ei ollut nimeksikään ja niitä en edes susheiksi kutsuisi, pelkkiä riisipalleroita. tee oli kylmää ja ruoka mautonta. isän possuwokki oli kuulemma aivan kamalaa. emme tule toiste. ainut hyvä oli raikas jääsalaatti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 25.05.2015
Rating: 0

Haimme noutoruokaa sunnuntai-iltana. Kassalla vaihdettiin pyynnöstämme paistettujen vihannesten kastike hapanimeläksi. Tämä oli ilmeisesti suuri virhe, sillä lopputuloksena oli jotakin, mitä en kutsuisi varsinaisesti edes ruoka-annokseksi. Puoliraakoja vihanneksia mauttomassa hapanimeläkastikkeessa. En saanut ruoasta irti minkään mausteen makua. Vaikutti, ettei ruokaa oltu maustettu lainkaan! Lisukkeena olleet kasviskevätkääryleet olivat nekin mauttomia, kääryleiden mukaan oli pakattu purkki vetistä hapanimeläkastiketta, joka vaikutti oikeasti siltä, kuin sitä olisi laimennettu vedellä. Ikävä antaa negatiivista palautetta, mutta jos tekee ruokaa työkseen, toivoisi jonkinlaista perehtymistä ruoanlaittoon. Jouduin itse paistamaan annoksen kotona kypsäksi ja maustamaan. Harvoin tällaista jotuuu tekemään noutoruoan suhteen. Annoksen hyvät puolet olivat sen alhainen hinta ja suuri koko. Ehkä kerran vielä kokeilen, mutta syytä olisi petrata!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 29.03.2015
Rating: 0

Hyvä paikka, ruoka ja henkilökunta. Lounaspöytä toistaa itseään, jos käy useasti lounaalla. Laaja lounaspöytään kuuluva sushivalikoima on iso plussa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 03.03.2015
Rating: 0

Oikein viihtyisä, siisti, tilava ja valoisa ravintola. Mukavat asiakaspalvelijat. Maittava, laadukas ja aina hyvää ruokaa. Bonuksena monipuolinen sushi-buffet.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 24.01.2015
Rating: 0

Erinomainen buffet, laaja valikoima ja maukkaat ruuat. Ei mitään valittamista tässä paikassa ja on selvästi suosittu lounasruokailijoiden keskuudessa. En ihmettele!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 22.01.2015
Rating: 0

Missä oiva-raporttinne, joka on lain mukaan PAKOLLINEN olla esillä, kun tarkastus on tehty! Eviran mukaan hygienia tasonne on huono, joten asiakkaat kääntyisivät ovelta pois, kun pakollinen asiakirja olisi nähtävillä. Teille en tule enää ruokamyrkytystä hankkimaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 04.12.2014
Rating: 0

Community

Images

Fans (3)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (3)


Location

Kirkonkyläntie 5 A, 00700 Helsinki - Route
0452178288

Options