Opens at 11:00

Kotipizza Kallio

pizza
Rating 2.6 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (23)

Pizza oli laadultaan ok- kotipizza tasoa. Itse ravintola oli kuitenkin aivan jäätävä. Esim. vessaan vilkaisun jälkeen ruokahalu oli mennyt ja pöydät aivan kauheassa siivossa. Luulisi Kotipizzan brändillä pitävän huolta tällaisista simppeleistä asioista.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 25.04.2019
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kiva ja iloinen henksa.

Noutoruoka toimii nopeasti.

Kiekot laadultaan tasaista ja korkeaa. Kiva syödä ns. laatupitsaa muuallakin kuin näissä alueen trendikkäissä artesaanipitserioissa.

Mexicana-kastike paha pettymys, ei potkua sitten ensinkään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 28.12.2017
Rating: 0

Pizzat ihan perus Kotipizzaa, voittaa kyllä monet peruskänkkylät, mutta hinta on varsin suolainen.

Todella pitkä miinus tuleekin sitten palvelusta, kotiinkuljetuksessa kestää poikkeuksetta yli tunnin ja pizzat ovat aina kerenneet jäähtyä kun vihdoin saapuvat.

Edellisellä kerralla tilauksessa kesti yli 2,5 tuntia ja Kotzonessa oli golfpallon kokoinen salaatin kanta. Ei varmaan tarvitse myöskään erikseen mainita, että ruoat olivat aivan kylmiä.

Palautteeseen saamani vastaus oli tympeän ylimielinen ja ilmeisesti puljun omistaja syytti "uutta tyttöä" tilauksen viivästymisestä. Korvaukseksi luvattiin yksi (!) ilmainen lisätäyte seuraavaan tilaukseen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.01.2017
Rating: 0

Tilatut pizzat sovitusti noudettavissa, ketjun tarjoamaa varmuutta, ei yllätyksiä hyvässä eikä pahassa. Kätevä tapa ruokkia muuttoporukka

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 31.12.2015
Rating: 0

Erittäin maukkaat pizzat. Ystävällinen palvelu ja kotiin tilatut pizzat tulleet aina nopeasti.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.07.2015
Rating: 0

Suomen surkein Pizzeria. Tilausvahvistus oli toimitettu sähköpostiin ja pizzat etukäteen maksettu verkkopankissa. Tilaus "unohtunut" ja kuski lähtenyt kotiin. Noin 2h tilauksesta soitin pizzeriaan tiedustallakseni tilannetta, eivät suostuneet toimittamaan pizzoja vaikka virhe oli heidän. Vastaukseksi sain sopiiko että maanantaina palautetaan rahat tai että sopiiko että toimitamme pizzat huomenna? WTF? Surkeaa asiakaspalvelua, kun kaikki pitää kysyä omistajalta, joka tulee vasta parin päivän päästä töihin. Ei enää ikinä Kotipizzaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 07.06.2015
Rating: 0

Hyvää peruspizzaa Kalliosta.

Standardinmukaista Kotipizzaa, josta tietää mitä saa. Lounas-aikaan palvelu on ystävällistä ja sujuvaa. Pizzan valmistuminen kestää 5-10 minuuttia.

Itselle ainakin kyseisen ketjun pizzan maistuvat selvästi paremmin, kuin keskiverto kebap-paikan. Pizzapohja on ainakin onnistuneempi.

On totta että koko on pienempi kuin monessa muussa paikassa, mutta lounaaksi täysin sopiva koko. Hintaan sisältyi juoma, josta plussaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 27.03.2015
Rating: 0

Etukäteen tilatut pizzat oli myyty jollekin muulle.
Asiaa ei pahoiteltu mitenkään eikä tilanne muutenkaan tuntunut kiinnostavan, joten hain pizzat muualta. En ajatellut vaivata tätä paikkaa jatkossakaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.11.2014
Rating: 0

Pienikokoisia pitsoja, joissa ei ole nimeksikään täytteitä. Hinnat kuitenkin luokkaa 10 e / pitsa. Ei voi suositella, varsinkin kun ympärillä on reippaasti parempia paikkoja.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.07.2014
Rating: 0

Elämäni huonoin pizza. Muissa kotipizzoissa asioineena en voi uskoa että tällainen paikka saa ketjua edustaa. Monsterini oli pieni, raaka ja lähes täytteetön. En asioi enää ikinä ja opastan parhaani mukaan ystävät ja tututkin hakemaan känttynsä muualta. 12€ sain huonosti paistetun pakastepitzzan. "Parempaa pizzaa saa hakea" piti oudolla tavalla paikkansa kun "sain hakea" uuden pitsan lähimmästä kebulasta ja parempaahan tuo oli. Myös halvempaa. Monsteri lojuu pöydällä syömättömänä sillä sitä katsoessakin katoaa ruokahalu. Käynti aiheutti pahoinvoinnin ja syvän katumuksen. En suosittele kenellekään. Ikinä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 01.06.2014
Rating: 0

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Porthaninkatu 11, 00530 Helsinki - Route
09-753 7857
http://www.kotipizza.fi/#Helsinki

Options