Kitchen is open

Uppopulla

Rating 3.3 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (12)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ympäristö liikunnallisen levoton koululaisryhmineen, mutta ei haittaa jos itsekin on ollut uimassa tai poikkeaa pyörälenkillä. Tilaa on yleensä aina, joskus joutuu istumaan kouluruokala-tyyllisissä pöydissä kauempana altaasta. Lounas peruskotiruokaa ja loputon sämpylöiden, pullien, munkkien, palautumis- ja urheilujuomien, jäätelöaltaiden ja karkkihyllyjen valikoima saa verensokerin taatusti nousemaan liikuntasuorituksen jälkeen. Ystävällinen ja proaktiivinen palvelu.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 16.02.2015
Rating: 0

Henkilökunta ihanaa, ruoka maukasta ja muutekin kiva meininki. Plussaa tuo näkymä uimahalliin. Voi katsella uimreita ja miettiä miten äsken itsekin oli yksi heistä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 16.11.2014
Rating: 0

Olemme syöneet viime aikoina 1-3 kertaa/vk, uinnin jälkeen, 3 aikuista ,yksi 4v, eri lounasruokia sekä salaatteja. Ruuat ja salaatit maukkaita, lastenannos maittava! Henkilökunta hyvin herttaisia ja mukavia nuoria. Olemme suositelleet kaikille talomme asukkaille sillä asumme sillan toisella puolella. Tarja&Masi

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 02.09.2013
Rating: 0

Kiva, vähän erilainen lounaspaikka. Salaatit hyviä ja lämpimät ruuat myös ok. Kesäaikaan olisi kiva, jos täällä olisi terassi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 28.05.2013
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.07.2012
Rating: 0

Uimapuku unohtui.
Märskyn uimakeskuksen kahvila myy myös lounassafkaa nälkäisille uimareille. Itsehän en uintia harrasta, mutta uimahallissa voi silti käydä aistimassa tunnelmaa. Jotain stalkkerimeininkiä tässä silti on. Istua nyt yläparvella kun jengi uiskentelee. Kloorinhaju ei yllä kahvilaan asti, sen sijaan lämmin ja seisova ilma vähän häiritsee ruokailutunnelmaa. Lounaslista on käytössä kuuteen asti, sen jälkeen saa ilmeisesti vielä salaatteja, toasteja sekä leivonnaisia. Listalla on yksi salaatti, keitto sekä pari perinteistä annosta. Näemmä Suomi-keittiötä kunnioittaen. Palvelupuolella nuoria neitejä, asiallisesti hoituu hommat.

Ystävän tilaama tomaatti-mozzarella-salaatti näyttää lounasannokseksikin varsin riittävältä. Mozzarella on kuulemma varsin vaisu, ja oikeastaan koko on ainoa annosta puolustava tekijä. Oma suuri kana-annokseni lepää puuroriisin päällä. Mössö on toki varsin hyvää, mutta kenties toisinkin olisi voinut valita. Tomaatti-feta-kastike on hyvää luokkaa. Samoin kana. Salaattia on poikkeuksellisen paljon, onhan kyseessä uimala. Molempien annosten kanssa tuodaan runsaasti leipää, mutta todella vaisusti levitettä. Uimarit laihduttavat?

Kahvia ja haudutettuakin teetä. Leivonnaishylly on houkutteleva. Pullat maistuvat erinomaisesti, hinnat normikahvilatasoa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 21.05.2011
Rating: 2

Toimiva lounaspaikka. Ison salaatin kanssa tuodaan leipää ja levitettä ja hintaan sisältyy kahvi/tee. Kivaa on, että samalla voi katsella uimareita altaissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 23.03.2011
Rating: 0

Lounas ei ole mitään Amica-kamaa, vaan yllättävän maittavaa useimmiten. Poikkeuksellisen hyvä asia tämäkin: lounasruokaa saa jopa klo 18:aan asti.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 28.02.2011
Rating: 0

Ihan ok ruokaa. Mukava katsella uimareita ja aistia urheilullista tunnelmaa. Vähän sellainen työpaikkaruokalafiilis.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.02.2011
Rating: 0

Monipuolisesti vaihtuva lounaslista. Mukava henkilökunta. Reilut annokset. Tuoreet raaka-aineet ja annoksissa kivasti salaattia ja patonkia lisukkeena. Suosittelen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 22.04.2010
Rating: 0

Location

Mäkelänkatu 49, 00510 Helsinki - Route
(09) 3484 8840