Opens at 11:00

Manhattan Steak House Forum

pihviravintola
Rating 3.5 / 5

Reviews (48)

Annokset olivat pieniä, pihvin päälle tuli pippurikastike vaikkei sitä pyydetty, pihvi oli kuivaa ja ylikypsää, lohkoperunat kuivia ja kovia kuin eiliseltä jääneitä, ja salaattikin näytti eilisen noutopöydän jämiltä. Söimme forumin pisteessä. En suosittele.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 10.02.2016
Rating: 0

Söin lehtipihvin, joka oli virheellisesti valmistettu possusta. Onhan nauta toki kalliimpaa, mutta koska olen syönyt ketjun toisessa toimipisteessä oikeaoppisen lehtipihvin, tuntuu huijaukselta, että se valmistettiin tällä kertaa possusta. Paistetut perunat ihan ok, mutta cayennea/chiliä oli lipsahtanut liikaa, suu meinasi palaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 16.11.2015
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Mahtava paikka =)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 25.08.2015
Rating: 0

Manhattanin uusi sijainti ei ole kovin hyvä, mutta ruoka on kuitenkin yhtä maistuvaa kuin aina. Annokset ovat sopivan kokoisia ja perushyviä. Vatsa täyttyy ja vieläpä hyvään hintaan. Lehtipihvin kanssa tuleva majoneesi on erinomaista. Ruuat tulevat nopeasti, eikä annoksissani ole koskaan ollut mitään vikaa. Hyvä ruokaravintola shoppailun lomassa. Ei mikään illanistujaispaikka.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.07.2015
Rating: 0

Muutaman kerran täälä käynyt ja jatkossakin tulen käymään. Hyvää ruokaa sopivaan hintaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.07.2015
Rating: 0

Tyttöystäväni kanssa söimme steak-burgerit valkosipuliperunoilla. Ateriaan kuului myös 0,4l juoma. Perunat sait päättää itse noin 8 vaihtoehdosta. Hampurilaisessa oli tuoreet salaatit ja herkullisesti maustettu iso "lehtipihvi". Hintalaatu suhteeltaan erinomainen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 29.06.2015
Rating: 0

Uusi sijainti vie manhattanilta sen loiston, mutta ruoka on hyvää, kuten aina!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.06.2015
Rating: 0

kävimme ystäväni kanssa syömässä forumin pisteellä. kassalla seisoskeli mies joka oli aivan tylsistyneen näköinen ja vaikutti silltä että halusi vaiin päästä meistä eroon niin nopeasti kuin mahdollista, tilasimme steak burgerit ja 10 min odottelun jälkeen ruuat saapuivat pöytäämme. pihvit maistui silltä että olisi mikrossa lämmittänyt ja perunat olivat aivan mauttomia ja jotkut raakoja. Kuin annoimme juuri tupakalla olevalle tarjoilijalle palautetta ruuista niin vastaus oli että "emme laita perunoihin makua sen takia että jotkut asiakkaat eivät tykkää suolasta. ja valitettavasti teillä ei nytt sattunut olemaan suolapurkkia pöydässä.
todella surkeaa asiakaspalvelua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 16.06.2015
Rating: 0

Söimme viereisessä ravintolassa ja steak housessa kävi joku tummempi kaveri räyhäämässä työntekijöille. Ilmeisesti henkilökuntaa, kun pääsi tiskikin taakse. Yksi työntekijä jatkoi työskentelyään itku kurkussa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.02.2015
Rating: -3

Hinta / laatu hyvin kohdillaan JOKAISENA KELLONAIKANA. Ei näitä annoksia voi paskoiksi haukkua, mutta melko mauttomia raaka-aineita.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 28.08.2014
Rating: 0

Community

People interested in this restaurant


Location

Mannerheimintie 20, 00100 Helsinki - Route
09- 69 44 207
http://manhattansteakhouse.fi/?page_id=18