Unknown

Mount Everest Kamppi

Rating 3.7 / 5

Reviews (13)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Perushyvä nepalilainen. Hinta-laatusuhde on hyvä ja tunnelma rento

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 21.01.2016
Rating: 0

Perus maukasta nepalilaista. Oma lammas annokseni oli hyvaa, mutta parempaa on saanut muualta. Mausteet on kohdallaan, lihan mureus vain hieman alle odotuksien.
Nepalilainen tee oli mahtava.
Palvelu oli ystavallista, ei moitteita.
Sisustus on perus kamaa (hieman kulahtanut, mutta siisti). Kiinni olevat kaihteet saavat paikan nayttamaan kuolleelta ulkoa pain katsottuna. Mikahan idea tuossa on ollut?

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 13.01.2016
Rating: 0

Pieni annos. Koko settiä vaivasi pienuus tai vähyys: riisiä oli hyvin vähän, lammaspaloja (turhan huonolaatuisia) oli vähänlaisesti, soosia vähän, raitaa oli vähän ja naan-leipä oli pienempi kuin useimmissa muissa nepalilaisissa. Leipä oli kyllä ihan hyvää, tosin alkupalana tarjoiltu papadam oli seisseen ja hieman kostuneen oloista. Lampaan soosissa (siinä vähässä mitä lautasella oli) oli hieman vaihtelevasti makua, silloin kun maut tulivat esiin se oli hyvää. Palvelu perustasoa, tila oli hämärästi valaistu ja jostain syystä kaikki kaihtimet alasvedettyinä. Kokemus siis 2-3 välillä, olkoot nyt sitten kolme. Ei varsinaisesti huono visiitti, mutta Stadin ollessa nykyään syystä tai toisesta täynnä nepalilaisia rafloja en näe mitään syytä tyytyä "ihan ok" -tasoon.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 05.11.2015
Rating: 0

Oikein hyvä ruoka, isot annokset, ystävällinen palvelu. Kiitos! Sisustusta voisi vähän päivittää uudempaan ja valoisampaan ilmeeseen. Suosittelen kaikille hyvän ruuan ystäville ja niille jotka tahtovat saada mahansa täyteen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 30.08.2015
Rating: -3

Päivitystä: Pisteitä piti hieman laskea, lohta tuli tilattua iltaruokailussa ja oli kuivakkaan, huonosti marinoidun ja vanhahtuneen makuista. Ei mikään makunautinto siis. Tämän laatuista kalaa ei pitäisi päästää enään lautaselle asti.

Lampaanpyöryköitä curry-kookoskastikkeessa. Tämä pääruoka ehkä hieman vaisu, jotain puuttui mielestäni mausta. Valkosipulilla ja korianterilla maustettu naanleipä todella hyvä. Palvelu hieman väsyneen oloista, olisiko hellepäivä uuvuttanut tarjoilijat, illan puolella jo kun oltiin:)
Hinnallisesti mielestäni edullinen verrattuna muihin vastaaviin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 21.07.2015
Rating: 0

Cityshopparilla kaksi annosta yhden hinnalla. Aivan todella hyvät ruuat ja tarjouksen myötä hinta-laatusuhde täysi kymppi!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 07.07.2015
Rating: 0

Myyjä vältteli katsekontaktia, 15€:llä sai: Pari kauhallista kastiketta, kukkuran riisiä vähän jotain lisukkeita. Ruoan maku oli ihan ookoo, määrä oli naurettavan pieni!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 11.01.2015
Rating: 3

Todella ystävällinen palvelu, ihanaa nepalilaista ruokaa ja vielä jopa koiraystävällinen paikka!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.09.2014
Rating: 0

Useita nepalilaisia tullut testattua ja tämä on kyllä Helsingin kärkeä. Vaikka lista lienee suht sama kuin muissa Mount Everesteissä, täällä on palvelu lähes poikkeuksetta ystävällistä ja kommunikointi helppoa. Mukaan otettaessa tulee perus take-away alennus, oliskohan 10%. VOin suositella erityisesti kasvisruokia ja lammaskin usein mureaa. Jotain kertonee se, että paikassa on etenkin sunnuntaisin paljon perheitä syömässä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 24.06.2014
Rating: 0

Ok

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 17.06.2014
Rating: 0

Community

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Lapinlahdenkatu 17, Helsinki - Route
(09) 68315450
http://www.everestyeti.fi/fi/kamppi/sijainti-ja-palaute.php

Options