Closed now

Mutteri

Rating 2.9 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (19)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tänään asiakas osti Mutterista jogurtin missä marjoja päällä ja marjat olivat homeessa! se oli sentään kylmäkaapista. En olisi asiaa kommentoinut, mutta viimeviikolla ostin kahvin kanssa leivonnaisen ja maistettuani sitä, niin se oli omituisen makuinen ja pojaan oli tarttunut paperia, mutta se ei ollut samaa paperia minkä päältä se oli otettu, vaan jotain muuta. Todennäköisesti oli kierrätys tuote ja iäkäs. nykyisin tyydyn pelkästään kahviin ja se on aika hyvää.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.08.2015
Rating: 0

Aivan loistava kokemus toissa-aamulta Mutterissa! Loistava kahvi (Kaffan pavut, jauhatus juuri ennen valmistusta), palvelu hymyn kera ja hyvät leivonnaiset & muut pienet purtavat. Unohdin vielä pari paperia paikan päälle - soittaessani superystävällinen palvelu ja seuraavana aamuna paperini odottivat minua ruskeassa kuoressa. Kiitos!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 17.10.2014
Rating: 0

Mutterissa käydessäni olen aina saanut hyvää ja ystävällistä palvelua. Kahvi ja leivonnaiset hyviä, eikä voileivissäkään ole valittamista. Hieman ihmetyttävät nämä negatiiviset kommentit täällä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.07.2014
Rating: 0

Asiakaspalvelu on onnetonta ja palvelu on tolkuttoman hidasta. Sisään astuessa ei henkilökunta koskaan tervehdi. Odotin myös noin 15 minuuttia vuoroani, kun henkilökunta järjesti omenapiirakan ja kahvin edelliselle asiakkaalle, siinä ohessa siivoten omia sotkujaan. Mukaan otettava latte on poikkeuksetta korkeintaan kädenlämpöinen, toisinaan lähinnä kylmä. Tämä oli viimeinen mahdollisuus tälle kahvilalle ja jatkossa hankin aamukahvini muista kahviloista.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 4€ Added: 07.07.2014
Rating: 3

Asiakkaat unohdettu Mutterissa ! Vakioasiakkaana täytyy todeta että asiakas ei ole enää pääasia Mutterissa. leipien laatu vaihtelee päivittäin ja koskaan ei voi varmuudella tietää mitä leivän välissä on ja kuinka tuoreita ovat raaka aineet. Leivissä usein vanhentuneita tomaaatteja ja tuorejuustoa jättimäärä välissä niin ettei maista enää leipää ollenkaan. Hinnat ovat karanneet käsistä jo aikaa sitten 4,90e ruisleipä ei vastaa hintaansa. Jos erehdyt huomauttamaan teestä tai leivästä saat vastaukseksi oppitunnin kuinka juot teesi väärin tai että et ymmärrä itse mikä vika leivässä on . Omistajat puhuvat yrityksen asiat kahvilassa kaikkien asiakkaiden kuullen ja kahvilan tytöt ovat unohtaneet hygienian käsitellessaan tuotteita joita käsittelevät . Nykyinen Mutteri on vain varjo entisestä , valitettavasti !

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.04.2014
Rating: 0

Hauska lukea kommentteja / vanhat fanit eivät tykkää enää ja aiemmin karttaneet pitävät. Minusta varsin onnistunut kahvila, hyvä kahvi, todella hyvä valikoima leipiä ja leivonnaisia. Erittäin kiva tunnelma ja asiakaspalvelijat olleet vastoin eiempaa kommenttia (monena monena kertana) keskivertoa paljon parempia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.03.2014
Rating: 0

Erittäin paljon kivempi remonttin jälkeen ja paremmat kakut , erikoiskahvit jne.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.01.2014
Rating: 0

Maailman paras kaakao! :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 15.12.2013
Rating: 0

Kahvilan muutoksen jälkeen menty alaspäin varsinkin asiakaspalvelussa. Vakioasiakkaana kaipaan tunnelmaa ja ystävällisyyttä sekä palvelualtiutta asiakkaalle! Leivät ylihinnoiteltu, saatavilla ei ole kevytmaitoa missään muodossa, sitä tiedustelessa vastaus: ei ole nyt eikä tule jatkossakaan. Kun perusvalikoimissa ollutta leipää ei ollut valmiina, vastaus tiedusteluun oli : sunnuntaisin ei leipiä tehdä ( vaikka 2 henkilöä paikalla tekemässä leipiä )
Kaipaan todella vanhaa mutteri tunnelmaa ja jatkossa juon aamukanvini muualla !

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.12.2013
Rating: -1

Kävin pitkästä aikaa ja paikka muuttunut huomattavasti edukseen. Sisällä tehty remonttia ja valikoima muuttunut myös. Vanhan Mutterin tietty nuhjuisuus lähtenyt tyystin pois, paikat siistit ja valoisat ja tiskillä useita oikeasti hyvännäköisiä leivonnaisia. Ja miljööhän on edelleen huikea. Pitää käydä useammin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 27.11.2013 View previous reviews (2)
Rating: 0

Community

Fans (5)

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Lauttasaarentie 2, 00200 Helsinki - Route
045 - 633 54 18

Options