Opens at 11:00

Nepalilainen Ravintola Lumbini

Rating 3.3 / 5

Ravintola Lumbinin herkullinen nepalilainen menu heijastaa Himalajan makujen herkkyyttä. Suosituimmat lajikkeemme ovat kana, vihannes ja tandoori. Laajan annosvalikoiman ohella voitte nauttia oluesta, viinistä tai perinteisestä lassi-jogurttijuomasta.
Otamme vastaan varauksia – oli kyseessä sitten juhla, merkkipäivä, perhetapaaminen tai bisnesillallinen. Annoksemme eivät ole ainoastaan maukkaita ja tyylikkäitä vaan myös terveellisiä. Lisäksi rauhallinen ruokailutila ja ilmapiiri keventävät varmasti mielialaanne. Meidän à la carte -menuumme on Helsingin edullisin mutta paras.
Kokeneiden kokkien valvonnan alla pyrimme jatkuvasti tarjoamaan parasta ruokaa kaikkein terveellisimmällä mahdollisella tavalla. Käytämme kolesterolitonta öljyä ja raaka-aineita. Me varmistamme optimoidun suolan, rasvan ja kalorin käytön kaikissa ruokalajikkeissamme. Tutustu rauhassa menuumme ja ilahdu sen terveellisestä ja makuvivahteikkaasta valikoimasta.


Customer experience

Vegetarian

Reviews (76)

Aika basic. Ruoka voisi olla vähän voimakkaammin maustettua

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 01.08.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Erittäin maukkaat ateriat,

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 07.01.2017
Rating: 0

Tämä arvostelu koskee Lumbinin uutta ravintolaa Munkkiniemessä.
Kolme kertaa käyneenä voin todeta ruoan olevan erinomaista! Testannut niin liha- kuin kasvisvaihtoehtoja. Maustaminen juuri oikein kohdallaan, mutta ei kuitenkaan liian tukkoista, kuten Nepalilaisessa safkassa saattaa usein käydä. Annokset ovat meheviä ja todella runsaita. Tarjoilu sekä tunnelma oikein miellyttäviä.
Lounasajan hinnat ovat todella edullisia ruoan laatuun nähden. Ehdottomasti paras lounas-nepalilainen tähän mennessä omalla kohdalla!
Toivotaan että pystyvät pitämään kovaa tasoa jatkossakin yllä!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 08.07.2016
Rating: 0

Tyttöystäväni kanssa kävimme testaamassa Syö 10-tarjoukset, kasvis- ja liha-vaihtoehdot-> Ei moittimista, ruoka mitä mainiointa, palvelu pelitti ja tunnelma hyvä! Kolmas kerta täällä ja varmasti palaan!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 06.02.2016
Rating: 0

Olipa hyvä Nepalilainen ravintola, maukasta ruokaa ja hyvä palvelu. Ei ole tullut vastaan aikaisemmin näin hyvää Nepalilaista ravintolaa Helsingissä!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.01.2016
Rating: -7

Täysin tasapainottomasti koostettu annos. Söin tandoorilammasta, ja annos oli yhden hengen annokseksi tasapainottomasti koottu. Parilalla tuli kohtuuton määrä, arviolta 400 grammaa lihaa, josta jaksoin syödä vain noin kolmanneksen. Liha oli sitkeähköä ja hieman kuivaa. Kastikkeita annoksessa oli liian vähän.

Annokseen ei kuulunut juuri ollenkaan kasviksia. Pienenpieni salaatti oli säälittävä ja koostui lähes yksinomaan aneemisen valkoisesta amerikansalaatista.

Myönteistä ravintolassa oli aika kaunis sisustus. Ikkunalle asetellut viherkasvit olivat hyvin hoidettuja. Nepalilainen taustamusiikki oli myös miellyttävää.

Kokemus ei ollut rahanarvoinen. Herkullisempaa ja edullisempaa lammasta saa esimerkiksi Herttoniemenrannan nepalilaisesta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 30.08.2015
Rating: -1

Ystävällinen henkilökunta otti heti vastaan.  Ruoka ja palvelu to7della hyvä. Suosittelen!!!!!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 16.08.2015
Rating: -3

Perushyvä nepalilainen ravintola. Ei valittamista. Homma toimii ja maistuu. Take-away annokset hyvän kokoisia. Vielä kun järjestäisi kotiinkuljetuksen, niin olisi ihan huippu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.07.2015
Rating: 0

Mix plate.
Nepskubuffetit eivät ole kovinkaan yleisiä. Täällä toimittiin niin. Kolme lämmintä, yksi niistä veggie. Vaikka olivat varmasti lojuneet jo jokusen hetken, tavara toimi. Salaattipöydästä ei lisäpisteitä täälläkään.

Palvelu oli värikästä. Tila vähän synkkä, ehkä päivä oli synkkä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 17.06.2015
Rating: 0

Ruoka oli aivan huippu. Helsingin paras nepalilainen ravintola .

     
     
     
Experience: À la carte Price: 21€ Added: 06.06.2015
Rating: -5


Location

Vattuniemenranta 2, 00210 Helsinki - Route
0456025561
http://ravintolalumbini.fi/Lauttasaari/

Options