Closed now

Patisserie Teemu & Markus

coffee house, bakery
Rating 3.9 / 5

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Pari kertaa olen nyt kokeillut ja joka kerta ihastunut. Leivokset ovat aivan taivaalisia ja jokaisessa on ollut monta 'kerrosta' eri makuja. Joka suupala on herkkua!
Varsinkin kirsikka/suklaa leivos on mahtava.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.04.2016
Rating: 0

Käyn Teemun ja Markuksen luona säännöllisen epäsäännöllisesti. Paikan luomukset tulivat tutuiksi jo Kiseleffin ajoilta. Nykyinen majapaikka on lähempänä keskustan vilinää, mutta kenties kuitenkin valtaväestön askelmerkkeihin nähden hieman syrjäisellä Yrjönkadulla. Sisätilat ovat pienet, mutta kodikkaat. Palvelu on aina nuorekkaan ystävällistä.

Olen syönyt täällä elämäni parhaan pullan. Se oli jonkinlainen nougatpulla ja lienee vielä valikoimassa. Viimeisin käyntini ajoittui Runebergin päivän tienoille, joten luonnollinen valintani kohdistui kyseisen herrasmiehen nimellä kulkevaan torttuun. Se olikin mehevän maukas, mutta ei välttämättä noussut valtiomiesluokkaan. Kahvi on aina laadukasta.

Tämä patisserie on pääkaupungin ehdotonta parhaimmistoa.

Lisää arvosteluja blogissani: http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Experience: À la carte Price: 4€ Added: 07.02.2016
Rating: 3

Mahtavat leivokset ja hyvää leipää.
Korkealaatuista kahvia. Palvelu erittäin asiallista.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.01.2015
Rating: 0

Vihdoin monen kuukauden jälkeen satuin olemaan keskustassa kahvilan aukioloaikaan. Kahvila on pieni mutta tunnelmaltaan oikein mukava. Palvelu oli tosi hyvää. Ostin valkosuklaa-passion kakkupalan, Macaron-leivoksen (eri kuin pelkkä keksi) ja vihreän teen. Leivokset olivat todella hyviä kauniisti aseteltuja. Loistava paikka piipahtaa ystävän kanssa ostosten lomassa tai vaikka iltapäivä treffeille.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 27.08.2014
Rating: 0

Tutustumisen arvoinen!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.11.2013
Rating: 0

Helsingissä jo kuuluisat leipurit Teemu & Markus ovat avanneet leivoksiaan sekä leipiään tarjoavan pienen ja viihtyisän kahvilan aivan keskustaan, Yrjönkadulle. Käynnilläni ensimmäisellä viikolla kaikki asiakkaat eivät olleet vielä löytäneet paikkaa eikä vitriini ollut aivan täynnä herkkuja, mutta tarjolla olevat leivät ja leivokset näyttivät sitäkin paremmilta. Kokeilemani Black Forest -leivos sekä cappuccino olivat erinomaisesti tehtyjä, parempia leivoksia Helsingistä saa hakea. Erinomainen lisä kaupungin pienten ja laadukkaiden kahviloiden tarjontaan!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.10.2013
Rating: 0

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Yrjönkatu 25, 00100 Helsinki - Route
https://www.facebook.com/PatisserieTM

Options