Opens at 10:00

Pizzataikurit

Rating 2.5 / 5

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

En suosittele. Firman mainoksia tulee "Ei mainoksia"-kyltin ohi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 10.05.2015
Rating: 0

Kebabit lähes syömäkelvottomia, tihkuivat öljystä. Todella epämiellyttävää. En tilla enää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 17.03.2014
Rating: 0

On kyllä parhaat lätyt Tapulissa. Kebabit jätän ehkä muiden bravuuriksi, mutta pitsat tosiaan täältä. Nopea toimitus ja paljon täytettä. Toimii!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 10.01.2014
Rating: 0

Pizzat hyvää känkkylälaatua, palvelu ystävällistä, toimitus ripeää ja limu kylmää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 21.05.2013
Rating: -2

Kun vantaalta ei saa laadukasta kebabbia niin joutuu tikkurilaan asti tilata täältä. Annokset todellakin reilun kokoisia. Kebab liha erittäin hyvää ja sillä eivät pihtaile. Ainoa miinus toimitus saattaa kestää.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.01.2012
Rating: 0

Tabul City.
Tyypillinen tilanne. Maanantainen ruokaspektaakkeli ilman varmaa päämäärää. Bussiksi valitaan 73, määränpääksi muodostuu Tapulikaupunki tai Puistola. Nälkä kasvaa, onhan kyseessä lähestulkoon kaukomatka.

Paikanpäällä ensimmäisenä silmään osuu "Pizza Taikurit". Arvostan yhdyssanavirheitä teippauksissa niin paljon, että päätämme astua sisään tähän kerrostalon alakerrassa sijaitsevaan normipizzeriaan. Kyltit ulkona ilmoittavat kaiken maksavan 7,50€, homma varmennetaan sisältä. Hintaan sisältyy salaattipöytä, pieni limupullo ja kahvi. Diili on lupaava. Tila on perinteinen, lähiötilavuutta, valoa joka suunnasta. Voice soi yäk.

Pöydissä istuu jengiä, pizzat ja kebut näyttävät lupaavilta. Salaattipöytä koostuu pääasiassa perustavaroista, mutta laajemmin. Ilta-aikaankin laatu on yllättävän hyvä, pöytä raivataan kahdeksan jälkeen. Kinkku-pastasalaatti on jopa hyvää.

Jonosta huolimatta, tuotetta syljetään nopealla vauhdilla. Kolme veijaria tiskin takana. Pizzat lunastavat lupauksensa jo saapuessaan. Oma bbq-kastikkeella päällystetty naudanliha-vetoinen pizza on jopa ensiluokkainen. Kastike tuntuu tutulta, varmasti jostain HP:n pullosta se on valutettu. Hyvä niin. Pohja on onnistunut, paistoaste tasainen. Täytteiden suhdeluku juuri niin kuin pitää. Arvokkainta täytettä on jumalattomasti, nauta todella on nautaa, ei jauhe-, eikä kebablihaa. Hämmentävää. Kaverin pepperonipizza humahtaa kurkusta alas sellaista vauhtia, että siitä ei voi olla valittamista vähääkään. Kahvi oli seisseeksi varsin oolrait. Tapulikaupunki on kova.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 26.07.2011
Rating: 2

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Tapulikaupungintie 9, 00750 Helsinki - Route
http://pizzataikurit.pizza-online.fi

Options