Sopiva

61 reviews

Badges

Blog link

Reviews (60)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Hao King Tikkurila

Ollaan eksytty tänne sunnuntaibuffaan jo kolmesti, ja joka kerta ollaan poistuttu erittäin tyytyväisinä. Uusi ja siisti tila, todella maukkaat sushit, ja erittäin laaja valikoima muita ruokia. Työntekijät hyvin ystävällisiä! Maut eivät kyllä aivan niitä autenttisimpia vaan valitettavasti vahvasti suomalaistettuja, mutta silti on oman genrensä parhaissa suorittajissa pk-seudulla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 13.02.2016
Rating: 0

Restaurant: Hao King Tikkurila

Ollaan eksytty tänne sunnuntaibuffaan jo kolmesti, ja joka kerta ollaan poistuttu erittäin tyytyväisinä. Uusi ja siisti tila, todella maukkaat sushit, ja erittäin laaja valikoima muita ruokia. Työntekijät hyvin ystävällisiä! Maut eivät kyllä aivan niitä autenttisimpia vaan valitettavasti vahvasti suomalaistettuja, mutta silti on oman genrensä parhaissa suorittajissa pk-seudulla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 13.02.2016
Rating: 0

Restaurant: WOK'IN

Hyvien arvostelujen perusteella päätimme pysähtyä tähän syömään matkalla Tampereelle. Otimme kaksi eri wokkia joista molemmat olivat valitettavan mauttomia. Toisesta puuttui suolaa niin paljon että ihan ihmetytti miten se on mahdollista - ruokia ei todellakaan maisteta kovin usein keittiön puolella selkeästikään. Ravintola oli myös kylmä - syyskelillä joutui syömään takki päällä. Ihan kiva yritys mutta toteutus valitettavan surkea.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 08.01.2016
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Ilma

Maisema on kiva, vaikkakin pilattu lähes täysin jollain ihme metalliverkolla. Ruoan laatu on keskivertoa heikompaa - hiilihydraattipitoista erittäin miedosti maustettua mössöä. Kyllä sillä nälkä siirtyy mutta siinäpä se. Logistisesti käsittämätön ratkaisu että on asennettu tarjottimille oma taso tiskille mutta täytetty se esteillä jotta tarjotinta täytyy nostaa aina välissä pois. Ei iso juttu mutta kertoo jotain miten nyt ei olla ajateltu asioita ihan loppuun.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 05.01.2016
Rating: 1

Restaurant: Golden Rice Bowl

Heikko lounasbuffet.

Harmittaa ihan kyseisen paikan ruoan laatuun panostamisen määrä. Pienellä lisäponnistelulla kävisin täällä huomattavasti useammin, mutta nyt mennään siitä missä aita on matalin. Ruoat ovat kovin mauttomia ja jatkuvasti samanlaisia. Sushi "ihan ok" mutta sekin aina loppuu kun muutaman palan ottaa eikä uutta tiskiin tule.

Paikka on myös aina lähes tyhjä jota en ihmettele lainkaan. Ravintolassa ei myöskään soi minkäänlainen taustamusiikki joka tekee yksin syödessä tunnelman hieman omituiseksi.

Suosittelen omistajia käymään vaikka Konalan Kong Fu Zi:ssä testaamassa miltä tällaisen ruoan pitäisi maistua.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 13.05.2015
Rating: 1

Restaurant: Naughty BRGR Burgers

Tätä oli odotettu! Akseli oli kiertänyt maat ja mannut etsiessään parhaita burgereita - jopa minun suosikkipaikkani Lontoossa. Harmi ettei oma tuotos kyennyt samaan. Söin sekä nimikkoburgerin että chorizolla ja kananmunalla ryyditetyn Cuban Fritan. Näistä Naughty oli huomattavasti parempi. Bacon jam antoi hampurilaiseen erittäin kivan makeuden vastapainoksi pihvin suolalle.
Molempia hampurilaisia vaivasi hieman erikoinen asia; pehmeys. Kaikki annoksen ainesosat olivat niin pehmeitä että niitä voisi syödä pikkuvauvakin. Ei kuulosta niin pahalta mutta jotain purutuntumaa pitäisi olla. Valitettavasti annoksen huonointa osaa tarjosi sämpylä joka oli pelkkää höttöä ilman yleensä briossisämpylöistä löytyvää pientä sitkoa. Muuten raaka-aineet olivat erittäin miellyttäviä, vaikkakin Cuban Fritan chorizoa en maistanut lainkaan. Molempien hampurilaisten pihvit olivat kypsät, mutta lihan pehmeyden takia se ei häirinnyt.
Myös tilaussysteemi oli todella hankala kuten täällä mainittu - ehkä olisi helpompi työllistää se yksi työntekijä numeroiden huutelemisen sijaan siihen että vie ruoat pöytään.
Näin yli sadan eri hampurilaispaikan kokemuksella voin sanoa että suomen paras, mutta kaukana täydellisestä.
Hieman arvosanaa myös laskee se että etukäteen ravintoloitsija oli kehunut avaavansa hampurilaispaikan jossa "laatuburger ei maksaisi yli kymmentä euroa". Nojoo, nyt saa halvimman burgerin tasan kympillä, mutta jos valitset listalta jonkun toisen ja vielä ranskalaiset kylkeen niin hintaa on se 20€ mikä on normaalia hienommissa ravintoloissakin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 07.12.2015
Rating: 1

Restaurant: Ravinteli Huber

Tampereen visiitillä piti koittaa löytää Tampereen paras burgeri. Suositusten perusteella päädyimmekin Huberiin viikonloppuna lounasaikaan. Saimme kivan pöydän ikkunan vierestä, ja listalta nappasimmekin Purilaiset sekä yhdet ranskalaiset jakoon.
Burgeri oli kyllä suuri pettymys. Sämpylä oli vanhaa, liha ylikypsää ja maustamatonta majoneesia annoksessa todella runsaasti. Maut olivat todella latteita hampurilaiseksi. Pientä pelastusta toi ERITTÄIN suuret ranskalaiset jotka olivat myös hyvin maukkaita, sopivan crunchy mutta vielä pehmeitä sisältä.
Ehkä lihat täällä ovat parempia mutta säästäkää rahat burgerin osalta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 07.12.2015
Rating: 0

Restaurant: Treffi Pub & Bistro fusion bistro

Ylistetyn hampparin perässä oli juostava. Sisääntultuamme oli vastassa yllätys: tähän PUBIIN ei saa pöytää koska kaikki olivat ennakkovarattuja. Siis pitääkö pubiin tehdä pöytävaraus?
Noh, saimme pöydän baarin puolelta henkilökunnan kehoituksesta mutta palveluahan ei sille puolelle saanut. Piti mennä tiskille jonottamaan - ilmeisesti valitsin jonotuspaikan väärin kun meni 15min että asiakaspalvelija löysi minut. Ei se mitään - sellaista sattuu.
Hampurilainen tuli noin puolen tunnin päästä ja se oli kyllä kauniisti esillä. Hampurilaisen maut olivat ihan kohdallaan - tai siis maku. Muuta makua hampparista ei tullut läpi kuin pihvin maku, onneksi se oli erinomaisesti maustettu vaikkakin täysin kypsä. Majoneesi ei maistunut lainkaan, ja paljoa muutahan hampurilaisessa ei ollutkaan. Annoksessa itsessään oli mukana tomaattia ja salaattia ja pikkelöityä punasipulia, mutta hampurilaisen väliin niitä ei oltu laitettu, enkä osannut ajatella että ne pitäisi itse sinne nostaakkaan (?). En tiedä. No, burgeri oli hyvä mutta kaukana täydellisestä - onneksi ranskalaisten mukana tullut majoneesi oli tätä täydellistä! Nams.
Laskun maksaminenkin piti hoitaa sitten baaritiskillä - onneksi rahat sai annettua nopeammin kuin tilauksen.
Kannattaa käydä kokeilemassa yhtä stadin parasta burgeria, mutta tee pöytävaraus. Ja nostele niitä kasviksia sinne burgerin väliin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 07.12.2015
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Windsor

Intialaista pubissa.

Ensin ihmettelimme että olimmeko oikeassa paikassa kun ovesta näkyi vain Pasilalaisia päiväkänneillä.

Intialaiset ruoat itsessään olivat sellaista hieman alle keskistasoa. Naan-leipä oli tosin niin kumista mattoa ettei ole aikaisemmin vastaan tullut. Myös salaattipöytä oli onneton eikä sen kanssa ollut mitään kastiketta.

Ravintolassa oli noin 30 pöytää joista jokaisessa oli astioita mutta yhdessäkään ei ollut syöjiä. Maksaessamme kassalla omistaja (?) vinkkasi että tuolla takanurkassa on yksi pöytä puhtaana. Hieno homma!

Syöntimme aikanakaan ei pöytiä puhdistettu lukuunottamatta yhtä asikasta joka niitä vähän siivosi ja kertoi meille "vähän auttavansa kun ei ole muutakaan tekemistä". Erikoista.

Ruoka siis itsessään ei aiheuttanut suurempia kauhun hetkiä mutta kokemus oli sen verran heikko että en uusi käyntiäni.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 13.05.2015
Rating: 1

Mistäköhän sitä edes alottaisi.
Aikaisemmin tuli käytyä täällä kerran kahdessa viikossa lounaalla, mutta nyt en pysty edes ajattelemaan asiaa.

Ruoan laatu ja sen toteutuksen tekninen taso ovat niin heikkoja että en ymmärrä miksi täällä on aina kuitenkin ihmisiä syömässä. Esimerkiksi eiliset lihapullat: päältä aivan karrelle palaneita ja sisältä raakaa lihamassaa. Vinkkinä keittiöön: jos teette noin isoja pullia niin nopea paisto kuumalla pannulla ei riitä. Ranskalaiset SEKÄ lohkoperunat olivat aivan raakoja. Kana oli aivan ylikypsää. Kaikki tuntui ja maistui todella halvalta einesruoalta. Salaattipöytäkin on todella heikkotasoinen.

Propsit siitä että lasillinen limua kuuluu hintaan, ja ehkä pieni plussa siitä että ruokavalikoima on aina runsas ja lihapainotteinen. Mutta ruoan tason ja kypsyysasteiden ongelmien rinnalla nämä plussat ovat käytännössä turhia.

Kiitos mutta ei kiitos.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 13.05.2015
Rating: 1


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites