Lounas käynnissä

Hard Rock Cafe, Helsinki

amerikkalainen
Arvosana 2.2 / 5

The two-level, 489-square-meter cafe includes seating for 240, a vibrant bar and Rock Shop. Memorabilia from Hard Rock’s iconic collection adorns the walls of Hard Rock Cafe Helsinki, including items from legendary musicians from around the world, as well as today’s top contemporary artists. Key memorabilia items featured include: Michael Jackson’s “life mask” created for him during the production of the video for “Thriller”; boots worn by Gene Simmons of KISS during the band’s “Crazy Nights” tour; a striped Charvel guitar played by Eddie Van Halen; Bob Dylan’s harmonica and shirt; shorts and a bowler hat worn by Fergie of Black Eyed Peas; Rihanna’s tasseled shawl; a Vox Sidewinder bass played by The Who’s John Entwistle and much more.


Arvostelut (138)

Palvelu hyvää, ruoka iso pettymys.
Otin perushampurilaisen, pihvi hajuton,mauton, eilisen jauhelihaa. Sämpylä perus valmis sämpylä. Lisukkeet onnettomat.
Ranskalaiset parasta antia.
20€ = tolkuton ylihinta.
En tule uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.05.2018
Arvosana: 0

Vegaaninen kefta-burgerannos oli täysin ala-arvoinen. Hampurilaisessa oli muutama siivu munakoisoa ja rucolaa kuivaakin kuivemman kvinoa/ohrapihvin lisäksi, ei MITÄÄN kastiketta, edes ketsuppia. Ranskalaisia oli muutama, niiden makua voisi verrata Hesburgerin ranuihin. Mukana oli varmaankin Heinzin ketsuppia. Hintaa tällä oli 20€.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 23.07.2017 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä, asiakkaat huomioitiin hyvin. Vähän kallishan tuo on eikä ne burgerateriat kovin isoja olleet, teinipojille jäi nälkä. Maku ihan ok, mutta ei todellakkaan mitään mitä nyt lähtisin kehumaan ja ylistämään. Jälkkäriannos sen sijaan iso ja riitti kahdelle. Mojito ei ollut hintansa väärti. Miljöönä kiva, taattua HRC tyyliä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 18.04.2017
Arvosana: 0

Kallista perusburgeria. No joo, pihvi oli ihan ok vaikka olikin ihan loppuun paistettu (vaikka paistoastetta tiedusteltiin jopa erikseen). Ranskalaiset olivat erittäin hyvät, parhaat pitkään aikaan syömäni. Plussaa pöytiintarjoilusta, siitä ettei tarvitse siivota, ja joku tarjoilija edes yritti jutella ja suositella juomia jne. Toinen taas osasi pelkkää ulkomaan kieltä eikä tuntunut ymmärtävän meidän ääntämystämme... Ja sitten ne juomat; todella tylsiä vaihtoehtoja, kaikki mielenkiintoinen oli "valitettavasti loppunut" ja hinnat tietysti ihan pilvissä. Taustalla soitteli jokin cover-pumppu hyvää rokkia, valitettavasti kyseinen yhtye ei ollut ihan musansa arvoinen. Naapuripöydän lastenkutsutkin (?!?) hieman pilasivat rokkitunnelmaa. Mukavan oloinen ravintola, ok ruoat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 21.11.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Otin hampurilaisen enkä suosittele, oli kuivaa eikä ollut edes hyvää. Ylihinnoiteltu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 26.05.2016
Arvosana: -1

Valkopäämerikotka, tähtilippu, Vapaudenpatsas, Mount Rushmoren kiveen veistetyt presidenttikasvot, kiitospäivän kalkkuna, Ronald McDonald, Homer Simpson. Kaikki Yhdysvaltojen symboleita. Miksei kovaan kerhoon voisi laskea myös legendaarista rokkiravintolaketju Hard Rock Cafea. Se avasi ovensa Stockmannia vastapäätä vuonna 2012 tarjoten suomalaisille ripauksen ison maailman meininkiä.

Olen nyt käynyt kahdesti Helsingin Hard Rock Cafessa, molemmat kerrat sniidusti Cityn Syö Helsinki -viikkojen aikana. Puheiden ja listavilkuilun perusteella paikka on tuntunut aina vähän kalliilta eivätkä ylihintaiset drinkitkään ole houkutelleet. Siksi onkin hyvä testata paikan hamppariosaamisen taso juuri Syö-viikoilla, koska silloin alennusprosentti huitelee jossakin 50 hujakoilla. Kohteena oli siis vaatimattomasti nimetty Original Legendary® Burger sopuisaan kympin hintaan (normaalisti 19,95 €).

Viinilasitilausten jälkeen jäimme odottamaan päävierasta. Se suvaitsikin saapua kohtuullisen ripeästi, vaikka isot tilat olivat viimeistä paikkaa myöten täytetty ja meteli sen mukainen. Burgeri oli ihan tasokas, mutta hukkui valitettavasti hampurilaisten kasvottomaan mereen. Kilpailu on vain niin kovaa, ettei tämä yksilö ylittänyt millään mediaania. Sen sijaan ranskanperunoita ”jenkit” osaavat tehdä, niin nytkin. Ne maistuivat verrattomilta majoneesin ja ketsupin kera. Itse valitsemani punaviini oli floppi, josta voi tosin syyttää vain itseään.

HRC:ssähän kyse on luonnollisesti rokkiteeman ympärille rakennetusta ravintolasta, joten tietty kieli poskella -meininki on sallittua – jopa suotavaa. Ja mikäs siinä on seinille katsellessa, kun tarjolla on kaikkea mielenkiintoista roinaa. Palvelu ei jäänyt mitenkään erityisesti mieleen, mutta se hoidettiin säädyllisesti täydessä ravintolassa nuorten tarjoilijoiden voimin. Hinta-laatusuhde nousi diilin vuoksi neloseen, muutoin se olisi jäänyt kakkoseen.

Lisää arvosteluja blogissani: http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 19.02.2016 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 0

Had the Legendary Burger for their special 10€ - couldn't have expected better.

What was strange was that I found out that service staff is prohibited from telling customer about the 'special' in the case they would order the 10€ smaller burger. Weird management!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 30.01.2016
Arvosana: 0

Olemme pari kertaa käyneet ovella pyörähtämässä, mutta jonoa on ollut joka kerta sen verran, että nälkä on voittanut ja paikka vaihtunut. Tällä kerteaa olimme varanneet pöydän, palvelu englanniksi toi kivan fiiliksen jossain muualla olemisesta. Edellisestä HRC:ssa syömisestä oli vuosia, joten annoskoko ei ollut tuoreessa muistissa. Korkeahkosti hinnoitellut alkupalat olivatkin sitten annoskoossa normaalin ravintola-annoksen kokoluokkaa eikä kukaan 50kg nainen syö puolikasta ranskanleipää tomaatilla ja juustolla höystettynä alkupalaksi. Maku leivissä oli kuotenkin kohtuullinen. Pääruokana otimme klubileivän ja hickory bbq-burgerin, leipä oli varsin ok, mutta burgerin pihvin paksuus oli sitä luokkaa että sitä ei normaalilla ruokahalulla varustettu ihminen saanut taiottua kurkusta kokonaan, makua ei hirveästi ollut. Jälkkäriksi tajusimme onneksi ottaa vain yhden jäätelöannoksen jonka koko oli luokkaa jätti, mukana nautittu kahvi oli vähän ylihinnoiteltu juhlamokka. Mielenkiinnosta HRC:ssa voi käydä ja nälkä varmasti lähtee jos on valmis maksamaan 20e burgerista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 22.01.2016
Arvosana: 0

Hampurilainen oli laatuunsa nähden todella ylihinnoiteltu: purilainen oli mössöinen, pullamainen ja sekavan makuinen - liikaa kaikkea. Ranskisten kanssa tullut dippi oli hyvä.

Palvelu oli erittäin ystävällistä ja nopeaa, tarjoilijoita pyöri koko ajan paikalla, ja pariin kertaan varmistettiin että kaikki on ok. Pöytään ohjannut tarjoilija puhui suomea, mutta tilauksen ottaneet ja laskun tuoneet englantia. Sisustukseltaan paikka on ihan hieno blast from the past.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 16.01.2016
Arvosana: 0

Karmea sekoilu laskujen kanssa, henkilökunta ei tiennyt mitä pöytään oli tuotu, kyselivät asiakkailta, valittelivat broken englishillä kiirettä, kahden tunnin illallinen venyi neljäksi hitaan palvelun vuoksi, ei vastaa kokemuksia ketjusta muualta

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 14.11.2015
Arvosana: 0


Sijainti

Aleksanterinkatu 21, 00100 Helsinki - Reitti
(0)9 4282 6888
http://www.hardrockcafe.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita