Opens at 14:00

Ravintola Fregatti

Rating 2.5 / 5

Reviews (26)

Kävimme testaamassa uudistuneen Fregatin, joka ikävä kyllä jäi todennäköisesti viimeiseksi kerraksi.
Selvästi Treffipubia jäljittelevä Fregatti on jäänyt idean tasolle. Ruokalista, hiiligrilli ja hintataso ovat lähes identtisiä. Noh, itse ruokaan kokemukseen; Ravintolaan tullessa, ei kulaan ottanut vastaan/tervehtinyt/ohjannut pöytään. Tilaukset siis teimme omavaltaisesti suoraan tiskiltä. Alkupalana caesarsalaatti oli ihan ok, hieman liian suolainen. Pääruokana ribsit olivat rasvaisimmat mitä olemme koskaan syöneet. Lisänä piti tulla barbeque-kastiketta, mitä ei kuitenkaan ollut. Talon burgerin (18e) luulisi sisältävän itsetehdyn pihvin, mutta pihvi oli nii suoraan halpispakasteosastolta. Mauton, suorastaan ällöttävä. Jäi osat syömättä molemmista pääruoista. Lisukkeena tulleet ranskalaiset peruskauraa ohessa tarjotun aiolin kanssa. Mutta hinta-laatusuhde ei valitettavasti kohtaa yhtään, joten tuskinpa tulee uudelleen mentyä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 03.04.2016
Rating: 0

Osan henkilökunnan käytöksessä paljon parannettavaa. Kohtuu hyvän ruoan kanssa olisi mukava saada myös hyvää palvelua. Ruoka-allergioiden huomiointi näyttää olevan paikka paikoin jotenkin vastenmielistä. Myöskään ruokien sijoittelussa ei ole otettu huomioon ruokien kontaminaatiomahdollisuutta. Eli allergisoivaa ainetta sisältävä ruoka on allergisoimattoman ruoan takapuolella. Taitaisi olla Sukula taas tarpeen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 30.10.2015
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Pitsa hyvä ja maukas, samoin lohikeitto. Vuohenjuusto salaatti pettymys, hinta korkea ja laatu kotikutoinen, pieni vuohenjuusto pala salaattikasan päällä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.05.2015
Rating: 0

Sijainti hyvä, ruoka hyvää, mutta vähän olisi parantamisen varaa.

Olen käynyt lounaalla Fregatissa varmaan kymmeniä kertoja, ja ikävä kyllä lähes jokaisella kerralla lounaslistan ruuat ovat muuttuneet/loppuneet päivän mittaan. Esimerkiksi lihakeitto muuttunut porkkanasosekeitoksi, perunamuusi paistetuiksi perunoiksi yms.

On ikävää tulla paikalle tietyn annoksen takia vain huomatakseen ettei sitä olekkaan tarjolla.

Ruoka itsessään onkin kyllä hyvää, ja kassapalvelut nopeita, pisteet siitä. Ravintola on myös siistissä kunnossa eikä vanhoja astioita pyöri pöydillä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 07.04.2015
Rating: 0

henkilökunnan palvelualttiudessa ja ystävällisyydessä
on
paljon parantamisen varaa, usein myös esim.erikseen maksettu kahvi
(2€) livahtaa suoraan tarjoilijan taskuun eikä kuittia titenkään tarjota.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 23.12.2014
Rating: 0

Tarjoiljakunta katsoo vain alaspäin eikä "hae" asiakakuntaansa, kun kättä heiluttaa heilutellaan takaisin. Luullen varmaan jotain muuta... Omistajana en katsoisi päivääkään vaikka ystävällinen muuton olen.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 19.12.2014
Rating: 0

täyttä paskaa ja henkilökunta täysiä sikoja

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.11.2014
Rating: -4

Ruoka ala carte listalla on hyvää, palvelu on toisinaan vähän hidasta kylläkin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.11.2014
Rating: -1

kävimme syömässä viime viikolla ystävien kanssa lounasaikaan ja olisimme halunneet syödä listalta,mutta tarjoilijan mukaan lounasaikaan saa vain lounasta.listaruuat on ihan hyviä mutta lounas on pettymys kerta toisensa jälkeen.täytyy siis käydä syömässä illalla jos sillonkaan.mieluummin antaisin rahani teille kuin chicosiin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 950€ Added: 02.06.2014
Rating: 0

Tilasin metsästäjän pihvin. hetken odotettua pöytään tuli lautanen jolla oli 3 röstiperunaa ja kovin pieni pihvi. Älytön hinta (21e) näin pienestä annoksesta. en suosittele, ennen sukulaa oli edes vähän kokoa annoksissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 21€ Added: 16.02.2014
Rating: 0

Location

Valkopaadentie 1, 00980 Helsinki - Route
09-3433362
http://www.ravintolafregatti.fi/