Opens at 09:00

Ravintola Laulumiehet

Rating 2.8 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Accessible
Special diets

Reviews (10)

Paikassa oli kaksi hyvää elementtiä: hyvä ruoka ja yksi hyvä tarjoilija.

Kyseisen tarjoilijan toimintaa lukuun ottamatta palvelu ei ollut hyvää. Etukäteen esittämiini kysymyksiin vastattiin sekä puhelimessa että sähköpostissa pienimmällä mahdollisella vaivalla, hyvin lyhytsanaisesti, välillä puutteellisesti ja välillä ei ollenkaan. Sama meno jatkui myös kasvokkain. Illasta ravintolan puolelta vastaava henkilön tapa puhua asiakkaiden kanssa oli niin tiivis ja välinpitämätön, että vaikutelma oli tyly. Useimmat toiveeni toteutettiin minimitasolla ja vastahakoisesti.

Tuolien sijoittelu pöytään oli erilainen kuin sähköpostilla oli sovittu, joskin mainitsemani hyvä tarjoilija korjasi asian kanssani, kun sanoin siitä painokkaasti. Menukorttia ei ollut, vaikka sitä olin erikseen pyytänyt. Tästä syystä menu piti esitellä suullisesti, mitä sitäkin jouduin erikseen pyytämään – ja kun menu esiteltiin pitkän pöydän päästä, taustamusiikkia ei laitettu pois, esittelystä ei kuulunut mitään ja kasvisvaihtoehdon sisältökin oli aluksi unohtunut esittelijältä.

Henkilökuntaa oli vieraiden määrään nähden vähän siitä päätellen, että osa ruoasta ehti jäähtyä tarjoilun aikana, ja kahvia, teetä ja vettä ei tarjottu lisää oma-aloitteisesti. Vaikka etukäteen minulle oli sanottu, että vierasmäärän muuttaminen onnistuu, minulle kerrottiin vasta illallispäivänä, että muutokset tuli tehdä tiettyyn (tuolloin jo ohi menneeseen) takarajaan mennessä. Laskuun sisältyi tästä johtuen yksi ylimääräinen annos. Laskussa oli mukana myös flyygelin käyttömaksu, mistä minulle ei kerrottu etukäteen.

En suosittele kyseistä ravintolaa tärkeisiin tilaisuuksiin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 60€ Added: 27.06.2018 View previous reviews (3)
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Muistotilaisuuten varattu sali vaihdettu 36 hengen kabinettiin ilmoittamatta. Ahdasta, kun vieraita oli 47.

Noutopöydän keitetyt perunat olivat kumisia. Outoa, kun kuitenkin saavuimme syömään juuri sovittuun aikaan. Pääruuan paahtopaisti oli osittain hyvin sitkeää, koska paisti oli väärin leikattu. Alkuruuan lohi oli maistuvaa.

Tarjoilijat tekivät parhaansa pienessä tilassa. Ravintolapäällikkö oli näkymättömissä, eikä palautetta kyselty. Jälkeenpäin kirjoitettuun palautteeseen ei vastattu, mikä ei toisaalta yllättänyt.

Kabinettia kannattaa välttää pienemmälläkin porukalla, koska sinne kulkeutuu ulkoa tupakansavua.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.01.2016
Rating: 0

Varattu muistotilaisuuden pitosali oli vaihdettu ilman yhteydenottoa pieneen kellarimaiseen tilaan, joka oli etukäteen ilmoitetulle osallistujamäärälle aivan liian ahdas ja tunkkainen. Ihmetyttää tympeä kommentti reklamaatioon ja hyvitys vain laskutuslisän poisto. Tarjoilu tökki ja oli koko ajan myöhässä. Ei ikinä enää tänne. Tuntuu, että vain raha ratkaisee, eivät ihmiset.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.10.2014
Rating: -1

Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat. Seuralaiseni vihjasi Ravintola Laulumiehistä lounaspaikkana. En itse ollut ravintolasta kuullutkaan. Olisi ehkäpä kannattanut, sillä ruoka oli erinomaista ja puitteet jokseenkin juhlavat.

Alkupalapöytä oli suhteellisen monipuolinen pitäen sisällään mm. kalaa. Pääruokavaihtoehtoja oli tarjolla kahta: lohta teriyakikastikkeessa ja gulassipataa. Kasvisvaihtoehdon voi kuulemma tilata erikseen. Päädyin maukkaan näköiseen gulassipataan, joka olikin herkullista. Lihaa riitti ja se oli laadukasta.

Keskustan kovassa lounaskisailussa paikka auringossa ratkaistaan pienillä eroilla. Laulumiehet panostaa laadukkaan ruoan lisäksi jälkiruokaan, mikä näissä karkeloissa ei ole tyypillistä. Tarjolla oli sekä kuivakakkua että raikasta suklaahyydykettä. Kahvi kuuluu settiin.

Ulkoisesti paikka on mitäänsanomattoman näköinen. Ravintolaa ei siis käytännössä vahingossa löydä. Alakerran ruokasali on täynnä arvokkaita herrasmiehiä – seinällä. Sibeliuksen vainoavan katseen alla on hyvä nauttia laadukasta lounasta. Suosittelen kokeilemaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 04.09.2013
Rating: 1

Laulumiesten iso muotokuvilla reunustettu ruokasali oli autio. Puitteet ovat hienot, saliin astuessa voi melkein unohtaa millä vuosikymmenellä ollaan – ellei äänimaailmaksi olisi valittu hittiradiokanava The Voicea.

Buffet-ruoka oli peruskamaa – lihamureketta, perunoita, lohi-perunavuokaa (josta suuhun eksyi ruoto). Ihan hyvää muttei mitään erikoista. Pienellä skarppaamisella lounaasta ja miljööstä saisi erinomaisen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 22.07.2013
Rating: 0

Päädyimme viettämään syntymäpäiväjuhlia Ravintola Laulumiehissä. Ruoka oli sovittu etukäteen ja vastasi odotuksia. Muutamat erikoisruokavalioiset oli huomioitu erikseen. Viihdyimme oikein hyvin ja ravintola antoi loistavat puitteet juhlallemme. Palvelussa ei ollut meidän kohdallamme mitään moitittavaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.04.2013
Rating: 0

Yksityistilaisuus Laulumiehissä onnistui hyvin. Ravintoloitsija huomioi tilauksessamme erikoisruokavaliot, ruokaa oli riittävästi ja palvelu sujuvaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.10.2012
Rating: 0

Ruoka oli sinällään hyvää. Olimme varanneet ravintolan tilauksesta ja sopineet ruokamenun etukäteen. Paikka oli siisti. Palvelussa oli suurimmat puutteet tai sitä ei ollut ollenkaan. Tarjoilijat vaikuttivat ensikertalaisilta, mehua, kahvia tai teetä ei tarjoiltu jokaiselle vaan ne täytyi itse käydä hakemassa/pyytämässä erikseen takahuoneelta. Tilaisuuden esimies oli todella töykeä kommenteissaan eikä ainakaan auttanut omalla panoksellaan juhlakokemusta. Meidän tilaisuuteen maksamat ylijääneet ruoat heitettiin myös suoraan biojätteeseen, kysymättä niiden maksajalta mitä niille tehdään. Toiset ihmiset kärsii nälästä ja täällä heitetään kiloja graavilohta suoraan biojätteeseen, ei näin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 42€ Added: 24.09.2012
Rating: -2

Ruoka-annokset olivat keskenään erilaiset sisällöltään ja kooltaan, vaikka tilattiin samat annokset. Palvelu erittäin töykeää, emmekä voi suositella hyvällä omalla tunnolla paikkaa kenellekään.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.11.2010
Rating: -4

En voi suositella. Hinta nousi usealla eurolla per annos vain hieman ennen tilaisuutta, ruoka ei vastannut sisällöltään sitä, mitä menussa luki, palvelu oli hyvin töykeää.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.11.2010
Rating: -4

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Hietaniemenkatu 2, 00100 Helsinki - Route
0452622991
http://www.ravintolalaulumiehet.fi

Options