Closed now

Royal Pokhara

nepalese cuisine
Rating 3.1 / 5

Royal Pokhara is a Nepalese cuisine in Aurinkoranta 8, vuosaari, Helsinki, we are bringing the Nepalese cuisine to a whole new level. Ravintola Royal Pokahara is recognized for its authentic, flavorful Nepalese food and is the ultimate Nepalese food destination with neighborhood friendly prices. Open seven days a week for lunch and dinner, and is an ideal location for casual dining, as well as social gatherings. We are also available for every size party and occasion. Contact us for more information , view our complete menu.


Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Vegan

Reviews (69)

Ruoka tosi maittavaa mutta palvelu valitettavasti välttävää tasoa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 06.08.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Nuhjuinen pettymys, sitkeää lammasta. Olin käynyt ravintolassa viimeksi noin puoltatoista vuotta aiemmin. Silloin lopetin käymisen, koska en ollut tyytyväinen tasoon. Nyt päätin pitkän tauon jälkeen kokeilla, olisiko ravintola parantanut tasoaan, mutta ei.

Ensimmäinen pettymys oli se, että nuori tarjoilija ei palvellut järjestyksessä vaan tuli luokseni palveltuaan ensin jälkeeni saapunutta seuruetta.

Annoksen lammas oli todella sitkeää eikä annoksen maustamisaste vastannut ruokalistan yhtä chiliä vaan ruoka oli miedompaa.

Ravintola on vähän sotkuisen oloinen. Ikkunat näyttävät likaisilta ja vaikutelma on muutenkin nuhjuinen.

Tarjoilija ei vaikuttanut olevan kiinnostunut asiakkaista. Poistuessani ravintolasta tervehdykseeni ei vastattu vaan tarjoilijan kiinnostus oli liimaantunut älypuhelimeensa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 12.02.2017 View previous reviews (2)
Rating: 0

Klassikko, joka jaksaa pitää pintansa. Ties monennenko kerran paikalla, lammas murea ja avecin kasvisannos maittava.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.12.2016
Rating: 0

Erinomaista kanasaagia lounaslistalta. Kastike oli maultaan yksi parhaista nepalilaisannoksista tähän mennessä ja sitä oli runsas annos - tosin lihaa oli mukana niukasti.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 18.07.2016
Rating: 0

Meren rannalla, hyvä nepalilainen ravintola. Kokemusta on sekä lounaasta että a la cartesta. Ruokailuni sijoittui tällä kertaa lounasaikaan. Soitin klo 11.33 ja kerroin noutavani annokset Chicken tikka masala (tandooribroilerinfileitä, sipuli-tomaattikastike) sekä Mashu korma (lammasta tomaatticurrykermakastikkeessa).
Hintaa 8,70 per annos. Ruuat olivat jo valmiit saapuessani paikalle klo 11.43. Nopeaa! Annoksiin kuului lisäksi riisi. naanleipä (hyvää!) sekä minttujugurttikastike ja lisukesalaatti. Annokset olivat vielä höyryävän kuumia kotona. Erittäin maukkaat lihaisat kastikkeet. Ainoa mikä puuttui, oli ns. tuoreuden kärki. Ehkä maustemassat tehdään isommissa erissä valmiiksi. Kaiken kaikkiaan kuitenkin erittäin maukasta. Riisi hyvää ja irtonaista. Naanleipä herkullista, paikanpäällä tehtyä. Suosittelen. muoks! On myös lapsiystävällinen paikka. Joskus olen tilannut yhden annoksen ja olen lapselle pyytänyt pienen lautasen ruuan jakamista varten. Hän on aina saanut oman lautasen, jossa on valmiina riisiä ja salaattia. (sal.kastike melko väkevää, kannattaa pyytää ilman tai erikseen)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 13.02.2016
Rating: 0

Tiivistäen: vesitettyä "nepalilaista". Otin lounaaksi lammas saagia ja pyysin riisin tilalle kasviksia. Lammas oli hyvin miedosti maustettu, liha välttävää, kasviksina höyrytettyjä pakastekasviksia ilman mitään mausteita, daal mauton tomaattimössö. Naanleipä sentään oli hyvä. En tiedä miten ruoan voisi vielä enemmän vesittää; ehkä tämä myy ihmisille jotka haluavat "nepalilaisen" näköistä mutta "suomalaisen" makuista ruokaa. Palvelu oli ripeää ja ystävällistä. Ikävä kyllä tämän kokemuksen perusteella en mene toiste.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 29.01.2016 View previous reviews (2)
Rating: 4

Ehdottomasti Vuosaaren helmi! Todella hyvää ruokaa jossa maut kohdallaan. Ystävällinen palvelu. Suosittelen

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 07.08.2015
Rating: -4

Helsingin paras nepalilainen! Kasvisruoat aivan mielettömiä!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 13.03.2015
Rating: -4

Hyvää palvelua ja lammas tikka oli ainakin todella herkullista! Lähialueen paras ruokapaikka. Ruoka valmistui nopeasti ja annokset saa myös mukaan

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 02.03.2015
Rating: 0

Erittäin ystävällinen palvelu. Ruoka paikan lyhyen remontin jälkeen entistäkin parempaa. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 10.02.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (5)

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Solnantie 26, 00330 Helsinki - Route
+35895301411
http://www.royalpokhara.fi/

Options