Opens at 10:00

Ravintola Vaahtera

Rating 2 / 5

Reviews (7)

Kävimme täällä syömässä hetki sitten. Ruoka-annoksen koosta plussaa, kuitenkaan tässäkään asiassa määrä ei korvaa laatua. Tilasimme mieheni kanssa molemmat härän sisäfileepihvit, tarjoilijan kysyessä kypsyysastetta, pyysimme molemmat mediumia. Tätä pihvi ei kuitenkaan ollut, pihvi oli läpikypsää, kuivaa, hyvin kaukana mediumista. Lisäksi pihvi oli erittäin sitkeää ja muutaman kerran pureskellessa tuntui pihvissä olevan jännettä myös mukana. Kun tuli maksun aika, kerroimme asiallisesti palautteemme ruoka-annoksesta tarjoilijalle ja pyysimme että tämä huomioitaisiin laskun loppusummassa. Tästä ja ylipäätään palautteesta tarjoilija suivaantui ja lähti vihaisena hakemaan vaihtorahaa. Korvaus oli pieni, ei ihan sellainen mitä olisimme odottaneet kahdesta lähes pilalle menneestä annoksesta, sekä palautteen epäkohteliaasta vastaanottamisesta, mutta tyydyimme korvaukseen, joka saatiin juuri ja juuri ja lähdimme pois. Tuskin toista kertaa tänne tullaan syömään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 21€ Added: 10.06.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Intialainen ruoka tosi hyvää, pizza, kebab ym keskinkertaista.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 02.10.2015
Rating: 0

Kebab mautonta, pizzat ohuita ja niiden einekset heikompia kuin pakastepizzoissa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 10.07.2014
Rating: 0

Lounas oli todellakin hintansa arvoinen ja valikoima hyvä. Ruuat oli maukkaita.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 12.03.2013
Rating: 0

Ravintolan lounas on suosittu kohde lähialueen työntekijöiden keskuudessa.
Vaihteleva ja monipuolinen buffet-pöytä onnistuu tyydyttämään vaativammankin nälän joka kerralla.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 16.10.2012
Rating: 0

Ravintola Vaahtera, euro-intialaiseksi itsensä määrittelevä paikka, josta saa kebabia, pitsaa, pastaa, intialaista jne jne sijaitsee Konalassa kauppakeskus Ristikon takana ylhäisessä yksinäisyydessään. Eipä tänne sattumalta eksy. Olemme käyneet paikassa useamman kerran oluella, mutta ruokaa emme ole uskaltautuneet kokeilemaan, emmekä ole ruokapuolella varmaan koskaan ketään nähneet. Olisiko enemmän lounaspaikka? Aurinkoisena sunnuntaina kuitenkin uskaltaudumme kokeilemaan ruokaa. Terassi on täynnä iloisia oluenlitkijöitä, mutta sisällä ei näy baarimikon/tarjoilijan lisäksi ketään. Ruokailutila on siis erikseen, ja siellä on vielä hiljaisempaa (Baarin puolella soi Rihanna, soikin sitten koko sen kolmisen tuntia minkä lopulta paikassa vietämme).

Tilaamme Chicken Tikkan ja Chicken Windaloon. Ruoassa kuulema kestää, mutta mihinkäs sunnuntaina kiire olisi. Ruokajuomaksi tilaamme Keisari Lageria neljällä eurolla. Odottelemaan joudumme arviolta puolisen tuntia, jonka aikana naapurinpöytään jossain vaiheessa saapunut krapulanparantelija on saanut jo oman pizzansa puoliksi syötyä. No, pizza on pizzaa. Ilmeisesti meidän intia-soossit valmistellaan huolella, ajattelemme, ja näinhän se on: kumpikin ruoka on loistavaa. Windaloo, joskaan ei tosin kovin tulinen sellainen, vie kuitenkin molempien mielestä voiton. Kuin olisi joulu, juhannus ja pääsiäinen suussa yhtä aikaa! Riisin seassa on jotain jouluisen tuoksuisia mausteita, jotka maustavat riisin kivasti. Raita on paksua ja sitä on tuplamäärä verrattuna esim. keskustan nepalilaisiin/intialaisiin, naanleipä seesaminsiemenineen (pizzauunissa paistettu?) ei yllä suosikiksi, mutta hyvää sekin . Normisalaatti salaatinkastikkeineen.
Paikassa on semi-hyvä olutvalikoimakin, mutta liitutaulun listat eivät ole oikein ajantasalla. Tarjoilija ei oikein osaa valita erikoisoluille oikeita laseja, mutta asiakas saa halutessa itse valita.

Tänne tullaan uudestaan, syömäänkin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 16.09.2012
Rating: 1

Vaahterassa suosittelen syömään intialaisialaista ruokaa. Itse käyn syömässä vähintään kerran viikossa tai useammin juuri intialaisen aterian. Hinta laatusuhde on hyvä ja palvelu pelaa. Paikka ei ole mikään gourmet,siisti ruokapuoli -makuhermot tykkää.
Suosittelen jos pidät maukkaasta ruoasta .

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 01.10.2011
Rating: 0

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant


Location

Kyttäläntie 3, 00390 Helsinki - Route
http://konalanvaahtera.fi/