Serving lunch

Ravintola Windsor

Rating 4 / 5

Reviews (18)

Tilattiin kolmea lajia intialaista ja saimme aivan huippuannoksia. Katkarapuruukku vei makuineen kielen mennessään, inkivääri ym maistuivat hyvin. Sitten kana-masala ja kana-chili tuoreine leipineen ja riisilisukkeineen täydensivöt aterian puhtailla ja tuoreilla mauillaan. Suosittelemme lämpimästi..

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.06.2018
Rating: 0

Hyvä lounaspaikka

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 14.03.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ruoat ovat hyvää perusintialaista. Laatu on varsin tasainen, mutta koska ruoat eivät oikein koskaan yllätä, niin tänne ei tule mentyä kovin usein. Lounasbuffetissa on aina tarjolla normaali pitsa-kebab-paikoista tuttua salaattia, kebab-lihaa ranskalaisilla tai lohkoperunoilla ja kolme vaihtoehtoa intialaista. Yksi näistä on aina kasvisruoka, yleensä kasvispullat kermakastikkeessa tai paneeria jossain ruskeassa soossissa. Sitten on kanaa ja lammasta tai naudanlihaa. Melko tuhtia ruokaa, joten lounaan jälkeen onkin parin tunnin siesta paikallaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 21.03.2016
Rating: 0

Lounas erinomaista. Palvelu erinomaista+. Kymmenen euroa on hieman ylikanttiin lounaasta, etenkin jos juomaksi on vain vettä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.12.2015
Rating: 0

Ehdottomasti Helsingin paras intialianen ruoka. Vain lounaalla olen paikassa käynyt jo kymmenkunta kertaa ja kertaakaan ei ole pettänyt, päinvastoin. Ruoka on ollut poikkeuksetta käsittämättömän hyvää ja maut ja tulisuus tasapainossa. Njoo...paikkahan on bupi, mutta maku on se joka ratkaisee. Onhan se jo kokemus itsessään mennä stadin parhaaseen intialaiseen, joka sattuu olemaan samalla paikkallinen keskiolutravintola. Ei tuu tällaista kokemusta joka päivä vastaan, joten kokemuksestakin pelkkää plussaa. Tule, näe ja koe koko aitoudessaan maailman ties kuinka mones ihme, Pasilan Windsor.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 13.10.2015
Rating: -3

Ruoka suht hyvää, mutta kuka haluaa syödä sellaisessa metelissä. Henkilökunta töykeää: kun metelistä huomautin, kailotti tarjoilija kurkkusuorana metelin yli, että ei täällä enää ole meteliä, se on vaan radio:=/
En mene toiste-

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 25.06.2015
Rating: 0

Ruoka oli surkeaa. Pippuripihvin kastike oli mauton, ei pippuria nähnytkään. Pihvin tilasin mediumina, osa siitä kengänpohjasta/purkkapallosta jäi syömättä. Lisukelista pitkä, mutta vain lohko- ja ranskalaisia perunoita oli tarjolla. En syö toista kertaa, enkä voi suositella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 27.05.2015
Rating: 0

Intialaista pubissa.

Ensin ihmettelimme että olimmeko oikeassa paikassa kun ovesta näkyi vain Pasilalaisia päiväkänneillä.

Intialaiset ruoat itsessään olivat sellaista hieman alle keskistasoa. Naan-leipä oli tosin niin kumista mattoa ettei ole aikaisemmin vastaan tullut. Myös salaattipöytä oli onneton eikä sen kanssa ollut mitään kastiketta.

Ravintolassa oli noin 30 pöytää joista jokaisessa oli astioita mutta yhdessäkään ei ollut syöjiä. Maksaessamme kassalla omistaja (?) vinkkasi että tuolla takanurkassa on yksi pöytä puhtaana. Hieno homma!

Syöntimme aikanakaan ei pöytiä puhdistettu lukuunottamatta yhtä asikasta joka niitä vähän siivosi ja kertoi meille "vähän auttavansa kun ei ole muutakaan tekemistä". Erikoista.

Ruoka siis itsessään ei aiheuttanut suurempia kauhun hetkiä mutta kokemus oli sen verran heikko että en uusi käyntiäni.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 13.05.2015
Rating: 1

Hyvää perusbuffetmättöä, intialaiset sapuskat erittäin maistuvia.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 13.03.2015
Rating: 0

Lounaslistan a la carten puolelta kannattaa aina valita! Tuhdit Intialaiset annokset, hyvä maku. Välillä rinnalle tuleva papusoosi on loppu ja tämä on korvattu suuremmalla määrällä pääannoksella. Tällä tuli käytyä usein kesällä ja Pasilassa on niukalti paikkoja missä syödä. Verrattuna muihin ruokapaikkoihin, tämä on varsin ok! Naan-leipä kuulemma hyvää, itse olen keliaakikko joten en ole voinut testata. Lounasbuffassa löytyy lähinnä kuivaa kebabia ja laadultaan vaihtelevaa pääruokaa. Arvostelu siis paikan Intialaisesta tarjonnasta, buffa saisi huonommat pisteet.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 01.12.2014
Rating: 0

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Maistraatinportti 4, 00240 Helsinki - Route
09 726 0726
http://www.windsor.fi

Options