Closed now

South China

Rating 2.9 / 5

Reviews (30)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Lounasruoka hyvin maistuvaa, omistajan vaihdos viime kesänä teki hyvää paikalle. Lounasaikaan joskus niin täysi, ettei yhtä vapaata tuolia löydy.
Pientä ongelmaa lounasruokien riittävyydessä, välillä saa kaapia tyhjiä astioita ja ruoka tulee vähän kesken kypsyneenä keittiöstä.
Palvelu tosi kohdallaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 11.02.2015
Rating: 0

Peruskiinalaista. Ei mitään erikoisempaa, hieman tylsää että ruokalista toistuu toistumistaan joten jos etsii vaihtelua sitä ei ikävä kyllä saa. Mutta paremman puutteessa Pasilassa ei pettymystä saa, laatu on tasaista.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.01.2015
Rating: 0

Tunnelmaltaan kylmä ja kolkko kirkkaine spottivalaisimineen ja Radio Aallon raikuessa melko voimakkaalla volyymilla - ei lainkaan autenttista kiinalaistunnelmaa.
A la carte -lista hyvin suppea. Pöytään tuodut annokset jäähtyivät melko nopeasti ilman lämpöalustaa. Annokset hiukan ylihinnoiteltuja laatuun nähden. Puikkoja ei näkynyt vaihtoehtoina aterimille. Pöytämausteina soija ja suola. Valitettavasti ensimmäinen varsinainen pettymys kiinalaisen ruoan ystävälle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 09.11.2014
Rating: 0

Kiitos ja kumarrus.
Itä-Pasilan lounastarjontaan kuuluu jumalaton määrä kotimaisia tai eurooppalaiseen ruokaperinteeseen pohjaavia buffetruokaloita. Laatutaso on melko korkea, kilpailun ollessa kovaa. Aasialaisosastolla kilpailua ei niin kauheasti ole, tosin uusi Mala nousi haastamaan South Chinaa. Ja meni samoin tein ohitse.

South China on viehättävä kadunvarsitason lounasravintola perinteisine kitch-vaaseineen. Palvelu on kiinalaisella ja millä tahansa mittapuulla todella kohteliasta, harvoin lounasmestassa tuntee itsensä näin tervetulleeksi.

Noutopöydästä jätän tällä kerralla salaatit nappaamatta, kello juoksee niitä vastaan. Sushia saa muutamaa sorttia, niidenkin suhteen on parasta ennen -tunti jo ohitse, vaikka lounasaikaa on reilu puoli tuntia jäljellä. En myöskään pidä kyltistä "sushia rajoitettu määrä". Jos sushi on niin arvokasta tai vaikea kontrolloida, se pitää jättää kiinalaisissa pois listalta, tai hinnoitella se erikseen. (Jota en todella vastustaisi. Japseille japsit ja kinkeille kinkit.)

Kokeilen sushit silti, lohta lukuun ottamatta. Se on jo hurjan näköinen. Riisiä on runsaasti, turhan isoja biittejä. Jengin vatsat täyteen riisillä -klassikko.

Riisi kattilassa on oikein hyvää, samoin maustetut nuudelit. Lämpimistä possunsiivut ja kana vihanneksilla aivan keskivertokamaa, härkä kuminassa mielenkiintoisempi, mutta esanssinen. Parhaaksi osaksi nouseekin erillinen lämmin kasvispöytä. Siellä kananmunaa ja tomaattia toimii aina - seisseenäkin. Höyryvihannekset oikein jees. Paistettu kaaliraasteviritelmä myös. Sen sijaan tofua vihanneksilla on todella surkea suoritus.

Erittäin keskivertokamaa, pari floppausta, parin onnistumista.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 14.10.2014
Rating: 0

Ei mitenkään erikoisempi kiinalainen, mutta alhaisen hinnan takia mielestäni hyvä paikka. Pari ruokavaihtoehtoa, kaikki yllättävänä hyvää. Vähän saattaa olla tyhjä, jos tulee lounaan loppuvaiheessa, mutta se onkin ymmärrettävää. Muuten jää ihan hyvä fiilis paikasta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 19.09.2014
Rating: 0

Keskiverto kiinalainen lounasbuffet. Muutaman kerran lounasbuffetia syöneenä en voi alkaa kehumaan ruoan makua, mutta edelleen voisin mennä uudestaan lounaalle samaan paikkaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 29.07.2014
Rating: 0

Huomattavasti parempi kuin vanhat arvostelut antavat ymmärtää. Parantanut tasoaan merkittävästi viimeisen vuoden aikana, vaihtuiko sitten omistaja vai kokit, mutta nykyään on ihan eri ravintolasta kyse kuin aikoinaan.

Sushin voisi jättää kyllä pois, en ymmärrä miksi sitä pitää olla lounaalla kiinalaisessa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 21.04.2014
Rating: 0

Peruskiinalaista - jos sattuu ruokaa löytämään noutopöydästä.

Pieni paikka jossa tasainen asiakasvirta pitää paikan täynnä lähes koko lounasajan. Noutopöytä huutaa tyhjyyttä, riisiastiassa muutama kovettunut riisipallero joista täytyy yrittää louhia lisäkettä lautaselle.

Monien muiden peruskiinalaisten tapaan myös täällä tarjolla sushia. En oikein jaksa innostua tästä sushin tuputtamisesta. Ei pidä ymmärtää väärin, rakastan sushia. Silloin kun se on hyvin ja oikeaoppisesti valmistettu, peruslähtökohtina hyvin tehty riisi ja tuoreet raaka-aineet. Täällä nämä perusasiat eivät kohdanneet toteutuksessa. Wasabi todella vetistä soosia eli säästö lähtee jo pienistä yksityiskohdista. Valitettavasti tällaisesta koostuu kokonaisuus jossa lopputulos on riman alitus.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 06.02.2014
Rating: 0

Tosi suppea valikoima lounasaikana ja lisäkkeenä ainoastaan riisi

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 29.08.2013
Rating: -1

Niin peruskiinalainen lounasbuffa kuin olla saattaa. Plussaa silloin tällöin tarjolla olevasta mustekalasta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 12.06.2013
Rating: 0

Community

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Ratapihantie 11, 00520 Helsinki - Route

Options