Kitchen is open

Subway Ruoholahti

Rating 1.8 / 5

Reviews (9)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kasvissyöjänä kaksi vaihtoehtoa tarjolla; pelkät rehut tai vegepihvi. Tilasin vegepihvillä. Leipäni kasaaja nyppäisi pekoniviipaleen vegepihvialtaasta. Katsoin epäuskoisena enkä saanut sanaa suustani. Yritän välttää viimeiseen asti tätä paikkaa tämän kokemuksen vuoksi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.10.2014
Rating: 0

Ruassani oli monta hiusta. Meni ruoka halu aivan kokonaan. Jäi syömättä 30cm patonki kokonaan! Aivan surkeaa ruokaa, palvelu on ala-arvoista, henkilökunta ei puhu suomea tai jos puhuu niin hyvin huonosti. Korvauksia haluan ehdottomasti.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.10.2013
Rating: 2

price range is good. food os nice, but you really need to know by yourself what u want and how everything taste to combine it.they try to serve fast as there are many people so u dont have time to think what u want inside bread. they need to be more patient as i dont think to eat there again..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 27.01.2012
Rating: 0

Täällä on aina jokin/jotkin täytteet loppu, tai jopa - kuten kerran jouduimme huomaamaan - pilaantuneita. Miten voi esimerkiksi tuorekurkku olla loppu, kun alakerrassa on Citymarket? Palvelu myös jokseenkin outoa: "Ei sun kannata ottaa päivän subia ateriana kun et saa siitä mitään alennusta." Ahaa, olisiko siis pitänyt jättää juoma ja jälkkäri siksi ottamatta?

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 17.07.2011
Rating: 2

Ruoholahden subway on hienossa paikassa. Verkkokaupasta tullessa sortuu siihen aika-ajoin. Ruoka ei ole hääviä, jono liikkuu hitaasti ja limsaa juomattomille annoksista tulee varsin tyyriitä, kun veden joutuu ostamaan pullovetenä. En suosittele.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 14.03.2010
Rating: 2

Helsingin huonoin Subway. Tuntuu kuin tiskin takana olisi aina harjoittelija, on aika säheltämistä ja säätämistä. Täytteissä säästellään aivan raivostuttavalla tavalla, kuten kaikessa muussakin. Huhun mukaan onkin juuri tästä syystä Suomen kannattavin Subway...
Vaikka tämä olisi lähin Subway, on aina lähdettävä pidemmälle saadakseen kunnon patongin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 17.10.2009
Rating: 3

Hinta vaihtelee valitun leivän mukaan. Ruoholahdessa kokemukseni mukaan huonommat subit helsingissä; täytteissä säästellään, leivät usein kuivia, ja kastikettakin saa noin puolet vähemmän kuin muualla. jopa paperi johon leipä kääritään, on yleensä leikattu puoliksi.. Säästöä kai sekin, mutta mielummin syön leipäni jossain muussa subissa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.06.2009
Rating: 0

Perus-Subway. Ei Helsingin parhaita mutta toimii jos alueella liikkuu ja etsii ruokaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 21.05.2009
Rating: 0

Kiireinen kauppakeskus subi. Annokset ovat laatuun ja raaka-aineisiin nähden aika kalliita. Mutta joskus tarvii pikaruokaa...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 09.04.2009
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Itämerenkatu 21, 00180 Helsinki - Route
(09) 7268 0834
http://www.subway.fi/fi/ravintolat/helsinki/ruoholahti/

Options