Unknown

Outin Lounas-Buffet

Rating 4 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ravintola muuttanut uuteen osoitteeseen ja pienen etsiskelyn jälkeen löytyikin. Ravintolan nykyinen sijainti on osa entistä störmbergin aluetta. Viitoitus toistaiseksai vielä puutteellinen.
Lounas oli monipuolinen salaattipöytineen. Lohikeitto oli erinomainen. Uunijuurekset ja talon jauheliphapihvit olivat maukkaita. <ystävällinen palvelu tallella. Onnea uudessa paikassa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 31.05.2016 View previous reviews (5)
Rating: 0

Olen käynyt useasti ja olen oikein tyytyväinen salaattipöytään. Lämmin ruoka myös maittavaa.Pitsa-puoli tuottaa kovasti pettymyksiä joka kerta. Makuyhdistelmät kummallisia. PAHIN PETTYMYS ON, ETTÄ PITSAN PALAT KYLMIÄ JA KUIVUNEITA.kEKSIKÄÄ JOTAIN, MITEN SAADA PITSAT PYSYMÄÄN KUUMINA (lämpöpöytä ?lämpölamput ?) Hyvää jatkoa

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.10.2015
Rating: 0

Tulipa viikolla käytyä lounaalla. Ei tällä rahalla monipuolisempaa ruokaa voi saada. Runsaasta salaattipyödästä löytyy kevennystä. Täytyypä poiketa uudelleen kun työt Kauhajoen suuntautuvat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 09.05.2015 View previous reviews (5)
Rating: 0

Yhdeksällä eurolla sain syödä kylmää pitsaa ja HK:n eineslihapullia niin paljon kuin jaksoin.

Osa pitsoista maistui kuvottavalta, esim. "jauhelihaa" ja "kinkkua" sisältävä versio. Päädyin täyttämään mahani lähinnä salaatilla.

Miljöössä tai palvelussakaan ei ollut mitään mieltä ylentävää. En menisi uudestaan, vaikka sattuisin vielä Kauhajoelle eksymään.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 16.05.2014
Rating: 0

Syö ja juo niin paljon kuin jaksat -konsepti. Tarjolla vastaavista paikoista tuttuja lisukkeita, limuja, maitoa, kahvia, pitsoja, kebabia, ja lauantaina käydessämme oli lisäksi tarjolla ainakin uunikalaa ja karjalanpaistia. Lapselle ilmaiseksi pillimehua, kiitokset ystävällisestä palvelusta. Jos haluttaa syödä itsesi ähkyyn, Kauhajoella se onnistunee parhaiten täällä. Suosittelen niin lapsiperheille kuin rekkamiehillekin. Ainakin kesäisin lisäksi ulkoterassi käytössä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 28.05.2012
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Topeeka 25, 61800 Kauhajoki - Route
0400305881
http://outinlounasbuffet.onverkossa.fi/

Options