Revontuliravintola Poro
Customer experience
Reviews (9)
These reviews don't affect the average
Miljöö oli aivan loistava! Ehdimme hiihtolomaviikon aikana vierailla useammassa ravintolassa, ja täältä saimme kyllä yksimielisesti maistuvimmat annokset. Palvelukin oli erittäin ystävällistä, ja lastenkin pyynnöt jaksoi tarjoilija ottaa huomaavaisesti vastaan. Hinnat olivat normaalia ravintola-tasoa. Kaikin puolin laadukas paikka, voin suositella!
Kerro kokemuksestasi. Anna rakentavaa palautetta.
Kouluruokala. Varo antamasta palautetta ruoasta tai viinistä (toinen pullo ok, toinen lentokonelaatua). Meillä 450 EUR laskun maksun jälkeen paikan omistaja istui pöytäämme vodkasnapsi kädessä ja haukkui kusipäiksi.
Poron disäfile annos ei kertakaikkiaan maistu miltään. Kermainen lohikeitto oli hieman kallis ja mauton. Miljöö antaisi mahdollisuudert vaikka mihin, mutta kun kaikessa rekvisiitassa on hintalaput ja taulut vielä vinossa niin ei se hyvästä vaikuta ulkopuolisin silmin katsottuna. Tarjoilijamme yritti olla ystävällinen mutta joulumuorin ei osannut ollenkaan peliä lasten kanssa. Kymmenen vuotta käyty mutta nyt menen vasta kun alkaa saamaan suosituksia laajasti.
Erittäin epäystävällistä palvelua. Asiakkaille tiuskitaan ja heitä kohdellaan huonosti. Ruoka sinänsä ok, vaikka annokset hieman pienehköjä. Kuittia ei annettu käteisellä maksettaessa.
Erittäin huono ja epäammattimainen palvelu. Poronkäristystä ei kannata syödä täälä. Would not define as fine dining.
I think this is probably the best restaurant in Lapland.
Amazing atmosphere, fantastic food and great service.
I especially love the starters, soups and desserts. From the main courses my favourite is the Sauteed reindeer.
Even that there is multiple lapland-themed restaurants in Helsinki, none of them are even close to the high quality of Poro.
Also great lists on beers & wines.
Lyhyesti sanottuna seudun parhaimmistoa.
Tuli ehkä neljäs käynti kolmen vuoden sisällä tehtyä. Prosessi ei oikein toimi vieläkään, hommat kestävät oli väkeä tai sitten ei (nyt oli täyteen ammuttu, pöytää varaamattomia käännytettiin ovelta). Väkimäärästä riippumatta niin nyt kuin aiemmillakin visiiteillä vaikutti ihan kuin pääruoka lähtisi keittiössä tuotantoon vasta siinä kohtaa kun alkuruoan lautaset on kerätty pois. Palvelu on kuitenkin varsin ystävällistä.
Tällä kertaa oli alkupaloina lajitelmalautasia ja etikka+hunajamarinoitua rautua. Oikein maukkaita ja suositeltavia molemmat.
Pääruoat on enemmän sattumankauppaa, tai riippuu mistä tykkää. Revontuuliporo on erittäin maukas, samoin kuin monet kalat, mutta esim. porolla täytetty pihvi on hieman pettymys.
Juomavalikoimat riittävät, erikoisoluita mukava lista.
Jos on Ylläksellä laskemassa ja haluaa käydä ulkona syömässä niin kannattaa käydä täällä tai Sarakassa.
Pisteytys arvostelussa suhteessa seudun muihin paikkoihin, ei niinkään maanlaajuisesti.
unprofessional staff needs more training on how to cook a steak, plus they seem not to like complaints about their food
Community
People interested in this restaurant (0)
Location
040 5440 585
http://www.lappvillage.fi/ravintola.html
info@lappvillage.fi