Opens at 10:00

The Alley

vietnamilainen ravintola
Rating 3.7 / 5

We are first Vietnamese restaurant in Kuopio. Serving Vietnamese food in the most authentic way. Welcome to our restaurant to experience Vietnamese food right in Finland :)


Reviews (8)

The service was friendly and the food came quite quickly. The food was ok, nothing to get excited about.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 23.08.2016
Rating: 0

Ystävällinen ja henkilökohtaiselta tuntuva palvelu, monipuolinen ruokalista ja annokset runsaita sekä maukkaita. Lounasajan lopulla buffet ei ollut enää parhaimmillaan, joten suosittelen annosten valitsemista listalta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 16.06.2016
Rating: 0

Ohhoh, paikka osasi yllättää. Palveluoli ystävällistä, ruuan saapumisaika ilmoitettiin, annos oli suoraan sanoen halpa. Annos oli toisaalta myös yksinkertainen, ja autenttisuudesta pojot. Kahvi oli vietnamilainen vahva kahvi, joka maistuu maidon kanssa suklaiselta, mutta sen juomisessa pitää ottaa huomioon pitkä tippumisaika. Listalla ehkä liian monta asiaa, vähempi voisi riittää? Anyway, maanantaina uusiksi :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 14.02.2016
Rating: 0

Tilaus tuli nopeasti ja ruoka maittavaa, menen uudestaankin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 10.02.2016
Rating: 0

Nuudelikeitto naudanlihalla. Tilaus tuli nopeasti, maut kohdallaan, annoskoko suurehko.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 02.02.2016
Rating: 0

Toivottavasti kyseessä oli alkukankeus, mutta minun ja ystäväni saamat annokset olivat melko mitättömiä ja palvelu haparoivaa. Kesäkääryleet alkuun olivat ok, mutta kaipasin kalakastiketta niiden seuraksi. Pääruoat olivat yksinkertaisia ja todella mietoja, lähes mauttomia. Pitää käydä uudelleen ja toivoa, että kyseessä oli poikkeus. Olisi erittäin mukava syödä hyvää vietnamilaista Kuopiossakin!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 20.01.2016
Rating: 0

Söimme kanacurryn ja naudanlihaa riisillä. Molemmat olivat oikein hyviä. Ystävällinen palvelu.

Curryn koostumus oli yllätys, mutta tietääpä ensi kerralla mitä tuleman pitää :) Liemen maku oli oikein hyvä, täyteläinen ja pehmeä. Annoksen koko näytti ensin pieneltä, mutta kyllä siitä vatsansa hyvin täyteen sai.

Naudanliha oli mureaa ja maussa mukavasti savuista "wokin makua". Tulisen ystävän kannattanee pyytää tilatessaan mausteisempaa, Omaan makuun tämä oli juuri sopiva.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 16.01.2016
Rating: 0

Ei ole kauan paikka tuossa ollut, mutta ei kyllä olekaan, jos näin jatkuu. Ruoka oli halpaa, mutta huonoa. Monesti ravintolassa tulee sanottua, että kyllähän tähän itsekin pystyisi, mutta tuolla tuli todettua, että parempaan on pystytty useampaankin kertaan. Jarruttelivat mauissa ihan reilusti, väsyneet annokset ja lista on huono. En tuomitse, mutta oppia pitää nopeasti tai vaihtaa alaa...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 19.12.2015
Rating: 0

Community

Images


Location

Kauppakatu 45, 70110 Kuopio - Route
0440377158
https://www.facebook.com/thealleykuopio/