Unknown

Ravintola Sali & Keittiö

Rating 2.5 / 5

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Harjoittelijat tekemässä ruokia ja ruokien laatu mitä sattuu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.05.2013
Rating: 0

Kerro kokemuksestasi. Anna rakentavaa palautetta.
Cateringpalvelu kotiin helmikuussa 2012 toimi erinomaisesti.
Ruokaoli hyvää ja sitä oli riittävästi ja aikataulu oli täsmällinen ja toivomustenmme mukainen. Kolmeltakymmeneltä vieraaltamme kuulumme vain erittäin kiittäviä kommentteja. Tilaisutemme oli jo toinen saman toimittajan hoitamana ja molemmat tapahtumat onnistuivat erinomaisesti.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.02.2012
Rating: 0

Olin pari vuotta sitten vieraana juhlissa jossa oli ko. puljun hoitamassa tarjoilua ja ruokailua. Ruoka ei ollut kummoista, mautonta jopa, lisäksi epäilen hieman ruoan laatua (ei ollut esim. kylmille tuotteille kylmäpattereita tarjottimien alla kylmentämässä vaikka pöytä oli paikallaan monta tuntia). En pitänyt myöskään siitä, että omistajat kyräilivät takahuoneessa eivätkä rehdisti tulleet selvittämään epätyytyväisten asiakkaiden valituksia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.08.2011
Rating: 0

Ruoan maussa ei ole ollut vikaa. Mutta älä ikinä, ikinä erehdy tilaamaan kyseistä pitopalvelua juhliisi! Kyseinen pulju saattaa antaa kaupungin halvimman tarjouksen ja "nuorekkaan" menuun, mutta varaudu myös siihen, että ruoka loppuu juhlissasi kesken, eikä tarjoilu toimi, koska tarjoilijoita on liian vähän. Tästä syystä tietenkin halvin, ruokaa ei riitä edes santsikierrokselle ja tarjoilu takkuaa koska yritetään tehdä mahd. suurin voitto tilauksesta.
P.s. Henkilökunnan ammattitaidottomuudesta kertoo myös se, että juhlissa juomavettä on haettu vessasta!!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.08.2011
Rating: 0

Tavallista parempaa kotiruokaa. Erittäin hyvät salaatit, kylmäsavulohi, porsaanpaisti, rieska, täytekakku... Toimi hienosti yksityistilaisuudessa. (Hintaa en osaa arvioida, koska olin kutsuttuna vieraana.)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.05.2011
Rating: 0

Location

Lähemäenkatu 11, 50170 Mikkeli - Route
(015) 211 151
http://www.salikeittio.fi/