Unknown

Koivurannan Kahvila

summer café
Rating 2.5 / 5

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.06.2015 View previous reviews (2)
Rating: 0

Hieno kahvila hyvällä paikalla viihtyisän Värtön rannan tuntumassa. Leivät ja leivonnaiset ovat enimmäkseen hyviä, mutta kyllä melko hintavia. Myös juomien hinnat varmasti Oulun kalleimmasta päästä. Palvelu on paikan heikkous, mm. aukioloajat tuntuvat olevan mitä sattuu. Täysin käsittämätön episodi koettiin eräänä kauniina kesäiltana, kun kahvilan sanottiin että sisälle joutuu jonottamaan kunnes väkeä tulee ulos, oli muka niin täynnä. Kuitenkin ohi kävelessä huomasi, että noin puolet pöydistä oli tyhjiä eikä jonoakaan ollut ulos asti. Käsittämätöntä asiakkaiden kyykytystä. Kyllä kai ihmiset itse tietää kuinka täydessä kuppilassa haluavat olla tai miten pitkään kahviaan jonottaa! Tuli kyllä semmoinen olo että ei tarvitse vähään aikaan mennä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.06.2013
Rating: 0

Kamalaa juustokakkua, liekö lipsahtanut valmiskakku vitriimiin, niin kamala kokemus oli ettei sen jälkeen juustokakkua syöty

Ihmepaikka; 4 hengen seurue saa todella tehdä töitä että saa kahvit + leivät/ leivonnaiset pöytään, mutta hyvä että on ehtinyt syödä niin juuri ehtii haarukan saada alas niin pöytä tyhjenee eli ei pöytiin tarjoilua mutta ei myöskään rauhaa lopettaa ruokailua / ehkä hakea vielä juotavaa tai makeaa toisen kahvin kera ??

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.08.2011 View previous reviews (2)
Rating: 0

Kaikki leivonnaiset tehdään paikanpäällä ja ne ovat erinomaisia. Ihastuttava kesäkahvila!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.01.2009
Rating: 0

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Kursutie 18, 90230 Oulu - Route
(08) 333 944
http://www.koivurannankahvila.fi/