Opens at 11:00

Sokeri-Jussin Kievari

Rating 2.8 / 5

Reviews (72)

Hieno miljöö. Keskinkertainen ruoka, mutta mukava kokemus.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 80€ Added: 05.03.2016
Rating: -1

Keskinkertaista apetta hienoissa puitteissa. Muikkuannos on ennakkoarviotani heikompi: satsi on jotenkin kuivakka, mitäänsanomaton, mauton. Jotenkin tuntuu, että voi on unohtunut sekä muikkupannusta että muusikattilasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 17.02.2016
Rating: 0

Pikkujouluja viettämässä 12 hengen seurueella. Pöytävaraus tehty kuukausia etukäteen samoin ruoat valittu etukäteen. Paikalle mentäessä moni asia meni pieleen, Pöytä ei ollut valmiina vaan jouduimme odottamaan 10min. Juomatilaukset otettiin nopeasti samoin erittäin maukas alkuruoka tuli nopeasti. Pääruokaa oli tilattu seurueeseen kolmenlaista. Kukko oli muuttunut kanaksi ja file ei todellakaan ollut filettä vaan mukana oli nahkat ja jänteet. Jäi syömättä. samoin jäivät kylmät perunat. Enkä ollut seurueessani ainoa. Jälkiruoka oli ihan ok. Tarjoilija lupasi hyvitystä huonosta lihasta, mutta laskun saatuani, ilman mitään hyvityksiä, sitä piti vielä erikseen kysyä. Koko tämä pikkujoulumenu kesti 3h 10min joka oli todella pitkä ja puuduttava aika istua, vaikka nopeuttaaksemme ateriointia oltiin tilattu ateriat etukäteen. Viereisen pöydän samankokoinen seurue selvisi tuntia lyhyemmässä ajassa, vaikka tilasivat listalta. Onneksi ei ollut mihinkään sovittua menoa ruokailun jälkeen. Ehkä ensi vuonna pikkujoulut vietämme jossain muualla

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.12.2015
Rating: -1

Älyttömän hyvää ruokaa. Maistoimme kuhaa ja valkosipulihärkää, jotka molemmat olivat erinomaisia. Ehdottomasti paras kala-annos jonka olen syönyt! Myös lisukkeet (kasvikset, kastike ja yrttiperunat) älyttömän hyviä! Palvelu pelasi ja ruokaa ei tarvinnut kauaa odotella :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 28.09.2015
Rating: -1
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kievarin pihvipannun pekoni oli lötkö ja maalaisranskalaiset olivat suolaisia, omituisesti maustettuja. Muutenkin ruuasta jäi teollinen maku.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 23.09.2015
Rating: -1

Annosten juurekset olivat kylmiä ja nahistuneen näköisiä (kesällä! ). Valkosipuliperunat todella suolaisia. Liha ihan ok. Ja alkupalaleipä? Mihin on kadonnut "omatekoinen lämmin leipä"? Tilalla kuivia, kovia esipaistettuja sämpylöitä.
Ruoka-annosten toimitus kesti yli tunnin, eikä tarjoilija katsonut aiheelliseksi kertoa syytä viivästykseen tai huomioinut meitä millään tavalla. Hyvitykseksi saadut jälkiruoka-annokset olivat valtavia, mutta todella epäesteettisen näköisiä!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 33€ Added: 25.06.2015
Rating: -1

Käyn usein eri vieraiden kanssa. Pidän miljööstä, joka on viime vuosina vain parantunut. Ruoka on erinomaista ja tarjoilu luonnollista ja ammattitaitoista, rentoa. Eniten tykkään siitä, että soppii arkeen ja juhlaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 22.05.2015
Rating: -1

Pääsiäislauantain pääsiäismenu oli oikein hyvää. Keitto olisi voinut olla hieman kuumempaakin. Ruokaa oli runsaasti. Erityiskiitos luonnollisen ystävälliselle tarjoillijaharjoittelijalle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 39€ Added: 04.04.2015
Rating: -1

Hieno ympäristö ja paikkana kiva. Helppo perusvalinta ulkomaisille vieraille suomalaiseen autenttisen oloiseen paikkaan. Mutta, ruoka ei ihmeellistä ja tarjoilu usein luokattoman hidasta. Jopa maksamiseen pitää joskus jonottaa. Silti menen aina uudelleen - juuri niiden ulkomaalaisten takia, joille ravintola on omaperäinen kokemus.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.01.2015
Rating: 0

Olimme varanneet joulukuun kovimpien pakkasten aikaan yläkerrasta isohkolle seurueelle pöydän. Sisätiloissakin piti olla takki päällä vaikka patterit olivat täysillä, ihan älyttömän kylmä.

Alkuruoka oli tosi hyvä, vaikkakin hintaansa nähden ihan minikokoinen. Pääruoka ABC-tasoa, ei maistunut oikein miltään. Jälkiruoka oli tosi hyvää, joskin turhan ällömakeaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 45€ Added: 01.01.2015
Rating: -1

Community

Images

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant


Location

Pikisaarentie 2, 90100 Oulu - Route
(08) 376 628
http://www.sokerijussi.net