Gabriel 1763
Customer experience
Reviews (43)
Valitettavasti suuri pettymys aiempiin kokemuksiin nähden: falafelit olivat imeneet itseensä öljyä ja olivat ällöttävän löllöjä suussa, 19€ salaatista jossa oli näitä edellä mainittujen todennäköisesti pakastealtaasta hankittujen falafelien lisäksi kasa vihreää salaattia tuntui kohtuuttomalta. Plussaa pähkinöistä jotka toivat annokseen rakennetta. Erikseen tuotu focaccia oli sekin floppi: koostumus oli liian tiivis ja kakkumainen, ei ilmava eikä lainkaan suolainen. En saanut rahoilleni vastinetta.
These reviews don't affect the average
Erinomaiset pizzat ja ihana palvelu! Pohja ei ole aivan niin ohut kuin italaisissa pizzoissa, mutta toimii näiden pizzojen kohdalla erittäin hyvin. Erikoiset makuyhdistelmät (mm.tatti-poro, kylmäsavulohi-smetana-mäti) ja kastikkeet pizzan päällä ovat ihania.
Parasta Pizzaa ikinä, tunnelmallinen paikka, vähän pieni kun usein täynnä
paras pizza koskaan, erinomainen pohja, ei liian paksu, ei mikään pullapohja
Pettymys. Kuvat pizzoista kotisivuilla ja Facebookissa näyttävät ihan erilaisilta. Täyte hyvä mutta pohja! Annos oli enemmän leipä tai piirakka kuin pizza. Varmaan samaa leipätaikinaa jota on käytetty alkupala leivissä?! Kuvissa ns. perinteistä pizzapohjaa joka näyttää hyvältä.
Todella hyvä lounas ja ihana hymyilevä palvelu, lounaskahviin tuotiin santsit pöytään spontaanisti pitkällä liikelounaalla. Iso peukku.
Kerro kokemuksestasi. Anna rakentavaa palautetta.
Resurssi pula vaivaa niin keittiön kuin ravintolan puolella josta johtuen. ..
Tykkään kovasti Porvoon Gabriel-ravintolasta. Miljöö, hinnat, sijainti, ruoka. Sellainen paikka, johon on aina kiva palata sekä kotoinen tunnelma Porvoon vanhan kaupungin sydämessä. Suosittelen lämpimästi!
Hieno ravintola historiallisessa miljöössä, mutta hakee vielä omaa paikkaansa gastronomian kartalla.
Kävimme illallisella kahden hengen seurueella rauhallisena kesäiltana. Terassin puoli oli täynnä joten siirryimme suoraan sisätilaan, joka oli valitettavan kuuma ja tunkkainen johtuen helteisestä päivästä. Vastaanotto jäi hieman hämmentäväksi, pöytiin ohjausta ei ollut eikä henkilökunta huomioinut sisään tulleita asiakkaita tervehtimällä. Muutoinkin palvelun tasossa olisi Gabrielilla vielä hieman hiomista.
Alkupaloina tarjottu antipasto-lautanen oli yllätyksetön ja vaikutti otetun suoraan säilykepurkeista, mutta ajoi kuitenkin asiansa. Makea uunituore leipä balsamico-kastikkeen kera toimi hienosti. Pääruokana tarjoiltu paistettu lohiannos olisi kaivannut terävyyttä - ja varsinkin suolaa. Sekä kala että polenta olivat lähes suolattomia, mutta kastike oli kohtalaisen maukas. Annos oli kokonaisuudessaan hieman sekava: paistettua lohta, polentaa, sinappikastiketta, (uuni?)vihanneksia, keitettyä kananmunaa. Seuralaisen tilaama kana-vuohenjuusto-mansikka-ananaskirsikka -pitsa oli maultaan mielenkiintoinen seos. Pohja oli pannupitsa-tyyppinen. Piristävää, ei ihan tavallinen pitsa.
Toivotaan, että Gabriel saa hiottua sekä palvelun että keittiön pienet puutteet kohdalleen. Miljöö on ainutlaatuinen ja ravintolalla on menestymisen mahdollisuudet käsissään.