Kitchen is open

Ônam

Rating 2.3 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Accessible
Special diets

Reviews (11)

Valitettavasti ruoka jäi reilusti alle odotusten. 5-spiced pork bún koostui lähinnä vetisiksi keitetyistä riisinuudeleista ja paleltuneesta jäävuorisalaatista sekä pienestä määrästä kurkkua ja pikkelöityä punakaalia. Ripaus tuoretta korianteria ei ruokaa pelastanut. Itse porsas oli sinänsä hyvää, mutta maku oli varsin mieto ja määrä vähäinen. Ravintolassa oli hyvin kiireinen päivä ja suuri osa muista annoksista oli loppuun myytyjä. Voi olla että pula raaka-aineista heijastui omankin annokseni laatuun, vaikka näin ei tietenkään saisi olla. Toista kertaa tuskin kyseisessä ravintolassa enää syön.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 27.10.2019
Rating: 0

Pho oli pettymys, mautonta eikä lähelläkään autenttista ruokaa. Kävimme lounaalla ja seuralaiseni otti paistettua riisiä kanalla, itse valitsin kasvis-phon. Jouduin pettymään rankasti, sillä pho oli todella mauton, tylsä, laimea ja ei todellakaan antanut kokemusta autenttisesta vietnamilaisesta keittiöstä. Liemi, joka kuitenkin on phon ydin, ei maistunut juuri miltään. Annoskoko oli kyllä ainakin lounasruoaksi hyvä, mutta illallisella tällainen ruoka harmittaisi valtavasti. Seuralaiseni paistettu riisikin oli todella tasapaksua ja juuri ja juuri kategoriassa "ok", kuten monet ovat tätä kuvailleet. Harmillista, sillä vietnamilaisia ravintoloita ei Helsingissä ole liiaksi asti.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 27.10.2018
Rating: 1

If you are looking for the authentic taste, turn around. The taste here has been altered to be "more Finnish". Price was a tad too high compared to the quality given. Nice staff and decoration, though.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 29.04.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Pho oli hieman mauton mutta annos oli riittävän kokoinen. Nopea ja ystävällinen palvelu, ja sisustus toi ihanasti mieleen vietnamilaisen katukeittiön kunhan istui selkä kauppakeskusta päin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 11.11.2017
Rating: 0

Ok
Not excellent
nice decor

     
     
     
Experience: Lunch Added: 15.10.2017 View previous reviews (2)
Rating: 0

Pho is crazily expensive for a small amount.
Taste is fit to Finnish taste.
Not recommend for those who want to try real "cuisne"

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.10.2017 View previous reviews (2)
Rating: 0

Ruoka tylsää ja mautonta. Ravintola oli muuten kyllä ihan kiva. En ole vieläkään löytänyt Helsingissä hyvää vietnamilaista ruokaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 15.11.2016
Rating: 0

Kyllä on huonoa ruokaa, ei maistu miltään. Vietnamilaiset crepsit on täynnä ituja, hyvin vähän proteiinia, ei muuta. Tässä taas paikka joka on tehty Suomalaiseen makuun, kaikkea muuta kuin Vietnamilaisia makuja. Parasta oli chilikastike jolla sai lisättyä makua. Ei kannata vaivautua tulla tänne

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.10.2016
Rating: 0

Uusi lempi lounaspaikka. Ruoka on ihanan raikasta! Pho-keitto on ehdottomasti kokeiltava. Suosittelen myos riisinuudelisalaatteja. Tofu keittot on viela kokeilematta.
Palvelu on nopeaa mutta leppoisaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 21.10.2016
Rating: 0

Hyvä iloinen palvelu. Pho-kanakeitto 10€ (city.fi ruokaviikot) norm. hinta 12€ vai 14€. Ystäväni otti jonkinlaista yrttikanaa 10€ (norm. 14€). Molemmat tykättiin. Suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 19.10.2016
Rating: 0

Community

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Mannerheimintie 14, 00100 Helsinki - Route
044 988 0738
http://www.onam.fi/

Options