Kitchen is open

Pizzeria Capero

Rating 3.3 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (32)

Legenda Savonlinnassa. Caperossa uuni oli kuumana jo silloin, kun pizzerioita ei ollut joka kulmalla. Capero on nimenomaan pizzeria, ei ristorante eikä kebab-pizzeria. Salaatit ovat raastetasoa, mutta pizzat miestäni oikein maistuvia. Tasaisen suosittu myös lounasaikaan, kesäisin nostalgiakesäsavonlinnalaiset välillä täyttävät paikan ruuhkaan asti - muina aikoina pizza tulee pöytään nopeasti.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.09.2017 View previous reviews (2)
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Käymme caperossa kerran kesässä. Viime vuosi oli pettymys, olimmehan tottuneet vanhan paikan taattuun laatuun. Pizzapohjat olivat nyt reunoiltaan litteitä ja kovia, kuin teollisia pakastepohjia. Täytteet olivat hyviä.
Vuodessa tilanne ei ole muuttunut miksikään, harmi, koska pohja on pizzassa varsin olennainen osa ruokanautintoa. Äänestämme jaloillamme.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 18.07.2015
Rating: 0

nyt pari viimeistä kertaa käydessäni täytyy todeta, että paikka on yrittänyt parantaa otetta. Liekkö lukeneet nuo ed. arvostelut?Salaattipöytää parannettu ja pitsakin hyvää. Henk.kunta nopeaa ja palvelu pelaa: kunpa vaan muistaisivat, että asiakkaat näkevät kaiken keittiössä tapahtuvan. Ei ole oikein kivaa nähdä henkilökunnan vetävän ruokaa suuhunsa ruuan valmistamisen keskellä. Otetaanko ne maistelupalat asiakkaiden lautasilta vai eikö teillä todellakaan ole paikkaa jossa viettää ruokataukoanne?

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 25.06.2015
Rating: 0

Kävimme Caperossa vuosien jälkeen. Istuimme pöytään ja kohta meiltä tultiin kysymään:"Joko te tiedätte?". Pyysin kohteliaasti, jos saisimme ensin listan... Palvelua ei juuri ollut, eikä myöskään leipää salaattipöydän yhteydessä. Gluteeniton pitsa kuitenkin ihan hyvä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.03.2015
Rating: 0

Olimme tilaamassa ruokiamme,mutta meitä ei palveltu,vaikka odotimme monta minuuttia. En suosittele kenellekään. Menkää uskuun.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 01.12.2014
Rating: 0

Käymme perheen kesken syömässä ulkona vain noin neljä kertaa vuodessa. Haluan silloin koko pereelleni hyvän makuelämyksen.Caperossa pizzat ok,mutta vaimoni härkäruukku oli tasoa että en syötä koirallekaan.Kerroin tarjoilijialle mutta viesti tuskin meni keittöön.
Ja vielä olen itse ACkokki.
Olen tehnyt sitä myös aika monta vuotta,jos te haluatte niin voin tulla kertomaan miten tehdään herkullinen härkäruukku.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 25.10.2014
Rating: 0

Capero muuttanut uusiin tiloihin. Pizza oli hyvä. Ympäristö muuttunut huonompaan suuntaan. Oli tunne kuin olisi istunut syömässä jossain huoltoaseman pienessä pyöreässä kahvipöydässä. Tunnelma rauhaton, musiikki soi todella kovaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.10.2014
Rating: 0

Kasvisvaihtoehtoja todella vähän. Kasvisruukku vetisistä pakastevihanneksista pettymys. :/

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 02.07.2014
Rating: 0

Olen syönyt pitsaa ympäri Suomen ja täältä saatu jauheliha-ananas-aurajuusto-pitsa on yksi parhaista. Salaattipöydän hyvistä sooseista lisäpisteet. Palvelu on valitettavan hidasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 23.06.2014
Rating: 0

Avomiehen kanssa oltiin lähdössä ulos syömään, sanoi etteä tapa ennenkuin pakotat Caperoon. Mentiin sitten Kotipizaan, siellä on aina hyvä pizza.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.06.2014
Rating: -1

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Olavinkatu 51, 57100 Savonlinna - Route
015-533 955
http://www.pizzeriacapero.net