Opens at 14:00

Sipoon Kellari

Rating 2.8 / 5

Reviews (17)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Oikein positiivinen yllätys! Ravintola on mukavasti sisustettu ja nimensämukaisesti kellarimainen, mutta tyylikäs. Miestarjoilija oli ehkä hieman suomalaiseen tapaan karu, mutta ystävällinen. Ruokalistalta löytyi sopivasti annoksia, joskin kasvisruokiin voisi panostaa enemmän!

Valitsin lohta hollandaise, joka tarjoiltiin lohkoperunoilla. Perunat olivat itsetehtyjä ja suuria, ja niiden kanssa oli lämmin kasvislisäke, joka oli oikein hyvän kypsyinen eikä ollenkaan liian pehmeä. Lohta oli tarpeeksi ja siinä oli makua, hollandaise saattoi olla valmiskastike mutta oli hyvää silti. Annoksen kokonaisuus oli loistava ja siitä lähti nälkä. Seuralaiseni pihvi pekoni-sipulilisukkeella oli kuulemma myös oikein mainio, joten lihojakin voi suositella.

Viinilista on melko suppea, mutta enempää ei tälle seudulle ja tällaiseen ravintolaan odotakaan. Jälkiruokalista on hauska, ehkä melko tavanomainen mutta siinä on kuitenkin hieman erilaisia vivahteita. Näitä ei tällä kertaa maistettu.

Mainio kokonaisuus hintoja myöten joten varmasti testaamme uudemman kerran!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.11.2015
Rating: 0

Mukavat tilat ja ystävällinen palvelu. Ruoka oli maittavaa ja annokset kauniisti laitetut ja riittoisat. Menemme toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 01.11.2015
Rating: 0

Pihalla talviset koristekanervat vastaanottivat meidät - näyttivät äitienpäivän auringonpaisteessa aika surullisilta. Äitienpäiväbuffet oli ylihinnoiteltu, eikä tarjonnut mitään sellaista mitä keskivertokokki ei tekisi kotona. Palvelu oli ammattitaidotonta ja tympeää, kuten aikaisemmillakin kerroilla. Hintataso on aikaisemmin ollut kohtuullinen, mutta nyt sitä oli hilattu reilusti ylöspäin juhlan kunniaksi. Seuraavalla kerralla ajan kyllä suoraan naapurikuntaan, jos tulee tarve lähteä esim äitienpäivänä jonnekin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 39€ Added: 10.05.2015
Rating: 0

Mahtavat pihvit, makoisat letut ja creme brulee. Mennään toistekin! Palvelussa ei mitään moittimista, päinvastoin!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 19.03.2015
Rating: 0

Odotimme ruokiamme toista tuntia(kerran tuossa välissä väärät annokset tulivat pöytään) tätä ei mitenkään pahoiteltu. Muutenkin todella tympeä palvelu. Vaikka mukava miljöö onkin, niin tuollaisella palveluasenteella ei asiakkaat uudelleen palaa. Oma annokseni sentään oli maukas, mutta ystäväni annos oli aivan ylisuolattu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 25.02.2015
Rating: 0

Leike turhan iso. myös liian suolainen. Vihannes puoli olematon,myös lohkoperunat liian palaneita.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 1590€ Added: 14.12.2013
Rating: 0

Tyylikäas ravintola ja maistuvat annokset. Henkilökunta onnistuu ruoanlaitossa, mutta ei todellakaan asiakaspalvelussa. Olen käynyt kyseisessä ravintolassa kolme kertaa syömässä ja myös pari kertaa vain terassila oluella, joka kerta yhtä tympeä meininki. Johtuukohan siitä että porukamme on aina puhunut sitä toista kotimaista keskenämme? En ole koskaan tuntenut itseäni oikein tervetulluksi. Ruoka on hyvää ja hinnoittelu ihan kohdallaan, vaikka ruokalista onkin jo yli kaksi vuotta vanha. Jos haluatte hyvää ja iloista palvelua, menkää jonnekin muualle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 04.12.2013
Rating: 0

6 henkeä syömässä. Muutamalla myös alkuruoka, joka hieman kesti, mutta ei haittaa,etanat todella hyviä. Pääruokia pihveistä hampurilaisiin kaikki maistuivat ja annokset olivat varmasti riittäviä.. Mielellään tänne toistekin

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 22.03.2013
Rating: 0

Olemme nyt kahdesti käyneet syömässä Sipoon kellarissa ja molemmilla kerroilla ruoka on ollut todella loistavaa. Etenkin paikan kasvikset ovat taivaallisia, joten olemme pyytäneet korvaamaan annosten perunat ym niillä. Ruokaa saa odotella melko kauan vaikka olemme olleet ainoat asiakkaat, mutta se kertoo toivottavasti siitä, että keitiön puolella tehdään muutakin, kuin heitetään pakasteannokset mikroon kuumenemaan.
Suosittelen ehdottomasti käymään!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 16.02.2013
Rating: 0

Kävimme kerran kaverin kanssa syömässä Chiken Wingsejä sekä mozzarellatikkuja. Kummatkin aika peruskauraa kaupan pakastealtaasta, mutta ruuan yhteydessä tarjottu aurajuustokastike oli todella kauheaa! Vaikka normaalisti rakastan aurajuustoa, todella outo esanssinen maku, en voi suositella. Toisella kerralla kellarin leikkeen, jossa kastike taas oli todella maukas, sitä voin suositella lämpimästi annoksena. Paikka on tyylikäs ja mukava.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 12.10.2012
Rating: 0

Community

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Iso Kylätie 43, 04130 Sipoo - Route
09 34871300
http://www.sipoonkellari.fi/

Options