Serving lunch

Ravintola Grillsson

Rating 3.6 / 5

Reviews (17)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Alkuun etanoita taikinakuoren alla. ..oiva innovaatio. Sitten herkullista ja savun makuista ylikypsää härän rintaa. Näiden annosten hinnoittelu oli varsin maltillinen. Valikoimassa myös hyviä viinejä. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 33€ Added: 19.11.2015
Rating: 0

Hyvä pihvi ja tuli pöytään oikein paistettuna (medium miinus). Lisukkeissakaan ei valittamista.Alkuun otetut grillatut ravut ihania.Ainut,mikä joka kerralla ärsyttänyt on ne keikkuvat vanhat puulaudat pöydässä,joiden päälle lautanen tuodaan.Pyörii ympäri pöytää kun yrität leikata pihviä....

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.09.2015
Rating: -1

Oikein positiivinen yllätys. Kulahtaneen Huviretken pelottamina pysyimme kauan pois myös Grillssonista, mutta ei olisi tarvinnut. Taidolla paistetut pihvit, herkulliset lisäkkeet, mahtava palvelu (varsinkin lapsi huomioitiin paremmin kuin olisimme osanneet odottaa). Tänne mennään uudestaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 19.12.2014
Rating: 0

Itsellä makurasvan osuus 250g pihvistä oli varmaan 50g, hieman liikaa. vaimolla ranskalaiset valmistettu liian pienessä lämpötilassa ja olisi voinut puristaa rasvaa niistä. oli nyös hyviä asioita, valkosipuliperunat ok ja tarjoilia jioka ei suuttunut palautteesta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 09.08.2014
Rating: 0

Hyvin tehtyä maittavaa ruokaa, hyvä, ystävällinen palvelu. Pihvit hienosti paistettu!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 13.03.2014
Rating: -1

Menin lounasaikaan tähän ravintolaan. Tervehdin henkilökuntaa ja kysyin onko antaa lounaslistaa vai tuotteko pöytään. Minut pyydettiin menemään pöytään ja sanottiin, että ruokalista tuodaan heti. Odotin 5min, listaa ei näkynyt. Odotin toiset 5min, jonka jälkeen paikalle saapui kuuden hengen seurue, joka otettiin myös vastaan ohjattiin pöytään ja samantien alettiin palvelelmaan heitä, eikä minua. Ravintolassa oli tuohon aikaan minun lisäksi kolme henkilöä, jotka söivät parhaillaan. Ihmettelin hetken, että millä logiikalla kuuden hengen seurue palvellaan, ennen yhtä ihmistä? Lähdin pois mitään syömättä, enkä todellakaan aio palata enää tähän paikkaan! Henkilökunta ei ollut moksiskaan lähdöstäni, tiskillä ollut vanhempi naistarjoilija katsoi hölmönä lähtöäni, eikä sanonut sanaakaan. Aivan naurettava paikka.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 20€ Added: 17.12.2013
Rating: 2

Sisustus ihan jee ei mikään tunkkainen luola niinkuin yleensä hotellien lomassa olevat konseptiravintolat tuppaavat olemaan. Ruoka ihan ok, ehkä hivenen liian suolaista. Hinnaltaan keskiverto. Palvelu jopa ajoittain yliampuvan ystävällistä. Erinomaisesti otettiin huomioon lapset (2 kpl alle 5v)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 05.12.2013
Rating: 0

Rauhallinen ja tunnelmallinen ravintola. Lista on monipuolinen ja laatu erittäin korkea. Todellinen pihvipyhättö.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 18.10.2013
Rating: -1

Erittäin positiivinen yllätys!
Usein hotellien yhteydessä ravintolat ovat tyypillistä hotelliravintola-tasoa, mutta Grillsson erottui joukosta hyvinkin huomattavasti. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa, ja jopa viinisuosituksia osattiin antaa ja ne tuntuivat toimivan hyvin. Alkuruoka oli erilainen ja ennen tapaamaton versio valmistaa etanapannu, ja se toimi aivan loistavasti. Pääruoaksi valitsin black angus -sisäfilettä, ja sen kanssa sai valita kastikkeet/perunat ja lisukkeet erikseen listalta. Näin varmistettiin asiakkaan tyytyväisyys omaan annokseensa kokonaisuudessaan. Kaikki pääruoan elementeistä olivat maukkaita ja annoskoko oli erittäinkin riittävä, suorastaan harmitti, ettei koko annosta jaksanut syödä loppuun, koska makumaailma oli niin houkutteleva. Jälkiruoaksi tilattiin creme brulee -trio (basilika, mansikka, vaahtokarkki), jonka kruunasi varras mansikoine ja vaahtokarkkeineen. Mahaan ei olisi enää mahtunut mitään, mutta pakkohan sitä oli saada maistaa, ja kannatti! Annokset oli aseteltu kauniisti ja maistuivat aivan ihanilta. Myös luomu-lakritsijäätelö lakukastikkeella toimi mainiosti, kun sitä pääsin erään seurueessamme olleen henkilön pikarista maistamaan. Huippukokemus, tänne tullaan varmasti uudestaan!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 14.10.2013
Rating: 0

Tarjoilijat todella ammattitaitoisia. Asiakasta teititeltiin ja asiakas tunsi olevansa huomioitu ja arvostettu. Tunnelma hillityn tyylikästä. Ruoka todella hyvää. Varsinkin sisäfilepihvit sulavat suussa. Keittiö osasi hommansa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 15.09.2013
Rating: -1

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Hämeenpuisto 47, 33200 Tampere - Route
+35833862176
http://www.ravintolamaailma.fi/grillsson

Options