Serving brunch

Kahvila Nostalgia

Rating 4.1 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (8)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kahvilla ja kahvileivällä lauantaina aika lähellä sulkemisaikaa. Kahvileivät keskitasoa parempia, mutta eivät ainutlaatuisen ihania, hinnat kohtuulliset. Sisustus hiukkasen ylimakeasti naisellisen valkoinen ja romattinen, tarjolla oli myös jotain sisustustavaroita. Keskivertoa parempi, ei napakymppi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.03.2015
Rating: 0

Kaupungin suurimmat korvapuustit (korjatkaa jos olen väärässä. ..), hyvää kahvia ja rauhallinen tunnelma. Loistava kuppila!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 3€ Added: 12.05.2014
Rating: -1

Konstailematon ja laadukas brunssi aistikkaassa ympäristössä.
Kävimme nauttimassa lauantaibrunssin, joka oli kaikessa yksinkertaisuudessaan laadukas ja maistuva. Huomionarvoista oli myös se, etten ole koskaan saanut yhtä hyvin valmistettua munakasta ja pekonia. Eri ruokavaihtoehtoja ei ollut kovin montaa, mutta kuten todettua kaikki tarjolla olleet olivat huolella valmistettuja. Katsauksessa oli em. lisäksi sämpylöitä, riisipiirakoita, leikkelettä, juusto, vihanneksia, papu-oliivisalaattia, jugurttia ja mysliä. Itse jäin vielä kaipaamaan jotain hedelmää ja kahvin kanssa makeaa. Etenkin kun paikasta muuten saa todella hyviä leivonnaisia.
Paikan sisustus on kuin suoraan sisustuslehden sivuilta, maalaishenkisesti sisustettu. Muutenkin kahvilassa oli rauhallinen tunnelma eikä kovaa ruuhkaa ollut missään vaiheessa. Palvelu oli perusystävällistä.
Voin suositella paikkaa kaikille leppoisan lauantaipäivän vieton oheen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 17.10.2013
Rating: 1

finlaysonin alueen paras pulla ja kakkutarjonta ja usein päivän lounas tosi maittava seisovasta pöydästä ja hinta alle 8 euroa!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 770€ Added: 05.05.2012
Rating: -1

Parasta lounasta Finlaysonilla. Perinteinen kotiruokalounas on poikkeuksetta maittava ja kahvilassa myytävät leivonnaiset huippuluokaa. Leivonnaisvalikoima on laaja, siitä plussaa. Ainoa miinus lounaassa se, että tarjolla on vain yhtä ruokalajia - jos se ei jostain syystä nappaa, joutuu vaeltamaan muualle ruokaa etsimään.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 31.10.2011
Rating: 1
     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.10.2011
Rating: 0

Finlaysonin alueella aidointa ja toimivinta ruokaa. Lihansyöjähetero tarvitsee muitakin paikkoja, mutta ruoka on jatkuvasti melko hyvää. Haasteena epäluotettavasti päivittyvä ruokalista.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 21.09.2010
Rating: 1
     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.08.2010
Rating: 0

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Itäinenkatu 7, 33100 Tampere - Route
03 2604 133
http://www.kahvila-nostalgia.fi/

Options