Opens at 09:00

Kasvisravintola Gopal

Rating 3.1 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (19)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Gopalin ruoka on aina hyvää, tosin vaihtelua saisi olla vähän enemmän. Satunnaisesti tulee lounasaikaan poikettua ja ruoka maistuu aina aikalailla samalta. Vaihtoehtoja itse buffetissa on onneksi aina todella paljon, mistä suuri kiitos! Kuten moni muukin jo on todennut, hinta alkaa kyllä olla järkyttävän korkea, mikä on suurin syy siihen, miksi käyntikerrat ovat itselläni vähentyneet. Keskivertolounaan hinnalla annoskoko jää melko pieneksi eikä vaihtoehdoista uskalla ottaa kovin montaa maisteltavaksi tai muuten kyllä hymy hyytyy settiä punnittaessa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.09.2016
Rating: 1

Maukasta vegeruokaa. Itse tykkään tästä Gopalista eniten, osittainen laajempien aukioloaikojen takia. Olen yleensä saanut täältä hyvää ja ystävällistä asiakaspalvelua (plussaa pirteälle nuorelle naiskokille, joka on aina hyvin ystävällinen).

Ruuan maku sekä ruokalajit vaihtelevat buffetissa päivästä riippuen, mutta yleisesti ottaen safka on ollut aina aika hyvää. Toisin kuin muissa Gopaleissa, niin täällä en ole vielä erehtynyt valitsemaan mitään (omasta mielestäni) pahaa lautaselleni.

Hinta sen sijaan alkaa jo olemaan vähän yläkantissa. Syön ihan keskimääräisen kokoisia annoksia. Aiemmin annokseni maksoi yleensä sen 8 euroa, mutta nykyään lautaseni hinnaksi tulee buffetissa jotain kympin pintaan. Hinta tosin riippuu hyvin paljon siitä, että mitä milloinkin ottaa. Seuranani olleet miehet, jotka ovat tottuneet isompaan ruokamäärään, ova pulittaneet yleensä jotain 15 euron pintaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 18.09.2016
Rating: 1

Asiakaspalveluun pitää panostaa. Vegelinjalle on jo tullut kilpailua ja palvelu on se tekijä joka määrää missä käyn. Ruoka on keskivertoa, mutta erinomaisenkaan perässä en tulisi tympeä palvelun paikkaan. Huomatkaa, että moni tulee ensimmäistä kertaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 09.07.2016
Rating: 0

En päässyt syömään asti. Hampurilaistarjoilun aikana sanottiin etteivät nyt jaksa tehdä purilaisia ilman sen suurempia perusteluita. Törkeää käytöstä, enkä aio mennä uudestaan. Ehkä muissa gopaleissa asiakaspalvelu on parempaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.12.2015
Rating: 0

Lounasbuffet on keskivertoa Gopal-tasoa, joka on tullut tutuksi muissa toimipisteissä. Itse käyn asiakkaana pääosin iltamenun takia. Etenkin Gopal-burger on ylivoimaisesti Tampereen paras kasvishampurilainen, suuri kiitos siitä itsetehdyille pihveille ja ihanalle majoneesille. On myös hyvä, ettei burgerin lisukkeina ole sitä perussettiä, vaan bataattiranskisten lisäksi tulee myös kivoja lisukkeita kuten ituja ja pastasalaatteja.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.05.2015
Rating: 0

Selvästi huonompi kuin kaksi muuta Gopalia. Olen aiemmin käynyt Ilmarinkadun ja Kuninkaankadun Gopaleissa ja pitänyt niistä kovasti. Nyt Rongankadun Gopal osoittautui pettymykseksi.

Suurin pettymys oli se, että tarjolla olevista ruoista proteiinia oli merkittävästi vain falafelpyöryköissä ja ne olivat aivan liian suolaisia! Ruoan maustaminen ei ollut myöskään osunut kohdalleen. Kaksi muuta Gopalia ovat myös sisustukseltaan paljon kauniimpia. Itse en myöskään pidä paikan WiFistä, koska haluaisin ruokailla paikassa, jossa ei olisi langattoman teknologian säteilyä. Nyt vain ei ollut valinnan varaa, koska käytännössä täytyi taipua lounasseuran ehdotukseen paikasta.

Lounasannoksen hinnaksi muodostui yli 15 euroa. Ei hintansa väärtti.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.12.2014
Rating: 0

Aina todella maittavaa ja monipuolista ruokaa. Eikä koskaan tule ylensyönyt olo. Sopii kaikenikäisille, oivallinen paikka tutustuttaa sekä lapset että isovanhemmat kasvissyönnin iloihin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.11.2014
Rating: -1

Buffet.
Jos lautaselle latoo vähääkään kastikkeita tai jotain raskaampaa niin hinta nousee melko korkeaksi. Se on sääli, sillä Gopalin ruoka on aivan mielettömän hyvää ja sitä olisi kiva käydä useamminkin syömässä, mutta talous tulee vastaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 04.07.2014
Rating: 0

Rongankadun Gobal toimii hyvin lounaspaikkana, vaikkakin käy budjetin vuoksi tarkoitukseen vain harvoin. Ruoka on hyvää ja tunnelma kotoisa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 16.03.2014
Rating: 2

Laatu niin palvelussa kuin ruoassa vaihtelee paljon. Gluteenittomia vaihtoehtoja vähän.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 08.02.2014
Rating: 1

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Rongankatu 6, 33100 Tampere - Route
044 0400 960
http://www.gopal.fi/

Options