Kitchen is open

Kerho

Rating 3.7 / 5

Reviews (7)

Tuli syötyä Kerhon HotDog tai joku vastaava ja ainakin se oli erinomaista!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 08.10.2015
Rating: 1
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Monet etanat tampereella syönyt ja täällä ne ovat vain todella hyvät! Leipää tulee reilusti ja juustoa on kerrankin kunnolla päällä!Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 17.10.2014
Rating: 0

Miellyttävä pubitunnelma. Todella suuret ja maukkaat annokset. Chilisessä papupadassa maut olivat hyvässä harmoniassa. Tilasimme myös ennen pääruokia napostelulautasen. Videllä eurolla sai ison kasan espanjalaista juustoa, todella hyviä ja suuria oliiveja sekä aurinkokuivattua tomaattia. Tällaisia napostelulautasia saisi olla muissakin pubeissa! Olutvalikoima oli myös hyviä, joten voin suositella sekä ruoka- että juomapaikaksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 04.10.2014
Rating: 0

Saavuimme vappuna lähes täyteen ravintolaan kirrettyämme ensin pari muuta täpötäyttä gastropubia. Saimme pöydän kahdelle hetken seisoskelun jälkeen. Ensimmäisenä huomiomme kiinnittyi siihen, että tarjoilija oli yksin töissä ja valmisti ruoat tiskin takana oluen myynnin ja pöytien siistimisen ohella. Ruoat tulivat kuitenkin suhteellisen nopeasti. Tilasimme hampurilaisen, etanat aurajuustolla ja kolmen juuston toastin. Annoskoot olivat valtavat, emmekä jaksaneet syödä kaikkea. Kasvissyöjälle oli huonosti vaihtoehtoja, mutta lista olikin lyhyt ja yksinkertainen, pubiin juuri sopiva. Ruoka oli osittain omien valintojenkin vuoksi hyvin juustoista. Vaikka juuston ystävä olenkin, olisi sitä riittänyt vähempikin, nyt se jähmettyi paksuksi massaksi etanoiden päälle ja pursusi toastin välistä yhtenä könttinä. Maku ja koostumus muilta osin oli hyvä. Jyväinen leipä myöskin oli maistuvaa ja rapeaa. Tämän tyyppinen ruoka on juuri sitä, mitä oluen kanssa tekee mieli, eikä hintakaan ole paha. Palvelu oli kiireestä huolimatta oikein sujuvaa. Suosittelen pubitunnelmasta ja simppelistä ruoasta pitäville.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 02.05.2014
Rating: 1

Viihyisä paikka, hyvä ruoka ja kohtuullinen olutvalikoima. Yksi suosikeistani, kun tekee mieli lähteä syömään ja hyvälle oluelle. Ruoka on mainiota ja kohtuuhintaista. Oluista löytää yleensä kelvollisen vaihtoehdon. Iso plussa pienistä kohtuuhintaisista tapaksista, näitä on mukava ottaa oluen kylkeen, jos ei varsinaista ruokaa halua syödä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 14.03.2014
Rating: 1

Mukava tunnelma ja iloinen henkilökunta. Jyväleipä on ehdoton suosikki!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.01.2013
Rating: -2

Hieno tunnelma, uudistuksen jälkeen lisätty keittiö on hyvä lisä jo valmiiksi laadukkaaseen ravintolaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 15.11.2012
Rating: -1

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Satamakatu 7, 33200 Tampere - Route
0504523451
http://www.ravintolakerho.fi