Serving lunch

Lounasravintola Elite

Rating 3.3 / 5

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Käytiin täällä kun paikka oli vasta hiljan avattu, joten en tiedä mikä taso on nykypäivänä. Meidän kokemus ei ollut kovin hääppöinen. Puitteet oli ihan mukavat ja palvelukin ok. Jauhemaksapihvit ei olleet mielestäni hyviä ja salaattipöytä ammotti tyhjyyttään... Ehkä täytyy kuitenkin joskus antaa paikalle uusi mahdollisuus, jos kyseessä oli vain alkukankeutta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 20.02.2015
Rating: 0

Ympäristöltään "perus" lounasravintola, jossa kuitenkin ainakin osa ruuista selvästi tehdään itse eikä käytetä pelkkiä valmiseineksiä.

Yhden käyntikerran perusteella voi todeta, että paikan päällä leivitetyt possupihvit olivat maukkaita. Salaattipöytä ihan kohtalainen, mutta pannukakku oli tarjolla kylmänä.

Jos puolikkaita voisi antaa, antaisin ruuan laadusta 3.5. Kun ei voi, kolmonen on kuitenkin lähempänä totuutta kuin nelonen. Mutta voiko noita joidenkin arvostelijoiden antamia täysien 5 tähtien arvosanoja selkeästi lounasravintolasarjassa kamppailevan ravintolan ruualle pitää enää täysin uskottavana? Ei täällä sentään huippuravintoloiden ruuan tasolla olla, joskaan ei niiden hinnankaan, eikä varmaan ole tarkoituskaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 13.02.2014
Rating: 1

Hyvä ja monipuolinen ruoka ja iloinen palvelu! Suosittelen!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 18.03.2013
Rating: -2

Paras tapa aloittaa aamu. Rauhallinen ja asiakkaista välittävä palvelu. Useamman aamiaisen syöneenä ja aina tyytyväinen. Aamiaistarjoilun leivät jumalaisen hyvää! Sydämensulattavan ystävällinen mies kassalla aina iloisena!

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 4€ Added: 29.06.2012
Rating: 0

Uusi tuttavuus, lounasravintola Elite, sammonkadulle vei pisteet kotiin!

Olipahan miellyttävä kokemus käydä uudessa lounasravintola Elitessä. Karjalanpaisti oli todella hyvää ja ruokaa sai syödä niin paljon kuin itsestä hyvältä tuntui. Salaattibuffetkin oli erittäin hyvä ja monipuolinen. Tänne tulen uudestaan!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 28.06.2012
Rating: 0

Location

Sammonkatu 44, 33540 Tampere - Route
050-3403709
http://www.lounasravintolaelite.fi