Opens at 12:00

Ly's Garden

Rating 3 / 5

Reviews (18)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

yllätyin kyllä positiivisesti paikasta ja oli tosi hyvät safkat seisovassa pöydässä ja vain 9e :) paistettu riisi oli ihan parasta! :)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 21.12.2014
Rating: -1

Ihan ok.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 16.11.2014
Rating: -1

Rautatieaseman vieressä lounaspöytä 9e. Myös gluteenitonta ja vegaaniruokaa pöydässä.
Tietenkin haudutettua teetä. Nopea, turvallinen ruokapaikka ilman yllätyksiä. Ystävällinen henkilökunta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 09.11.2014
Rating: -1

Lounasbuffet oli ihan peruskiinalaista, jotkin ruoat hieman mauttomia, mutta hinta-laatusuhde oli kohdillaan! Ystävällinen henkilökunta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 19.10.2014
Rating: -1

Nälkä yllätti ja eikun kiinalaisen buffettiin. Viikonlopun buffet 13,90e johon kuului jälkkäriksi friteerattu banaani+jätski. Tästä ei voi muuta sanoa kuin että tarjolla samat kiinalaiset pöperöt kuin vuosia sitten aiemminkin. Hiukan kaipaisi vaihtelua näihin ruokiin. Samoin kaipasin makua, ruuat ihan ok mutta maku puuttui! Ja vaikka itse tykkään sipulista niin ainakin tällä kertaa sipulia oli todella paljon, joten voisi sinne muitakin kasviksia laittaa.
Ihan ok, perus kiinalainen joka on ollut samalla paikalla jo vuosia, perus siisti ja palvelu ystävällistä. Hinnoittelu ainakin viikonloppuna ruokaan nähden yläkanttiin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 03.05.2014
Rating: 1

Nälkä oli, joten moni roka hyvää. Mutta oli se oikeesti ihan hyvää. Ehkämakua olsi saanut olla enemmän. Tarjolija nuori mies tosi ystävällinen ja kertoi mitä tulee

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 31.07.2013
Rating: 0

Luonasruoka oli peruskiinalaista, mutta hieman mautonta ja yksipuolista. Ravintolatila oli ihan viihtyisä, tosin pienen kokonsa johdosta hieman ahtaan oloinen. Sinänsä ravintolasta ei mitään suurta vikaa löytynyt, mutta kokonaisuus on mitäänsanomaton. Lounaan hinta on siihen nähden liian kallis.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 08.07.2013
Rating: 1

Jos vartavasten haluaa kiinalaisen syömään, niin suosittelen jotain muuta paikkaa. Kyllähän sen safkan söi, mutta en nyt mistään mahtavasta makuelämyksestä puhuisi. Peruskiinalaista, keskivertoa ehkä vähän huonompaa.
Ujo ja epävarmanoloinen tarjoilija ei ainakaan vakuuttanut.
Otimme sen "kiinalaista kolmelle", satsiin kuului kanakeitto, lihakasviskastike, currykanaa +riisiä, friteerattua kanaa ja jälkiruoaksi friteerattua banaania ja jäätelöä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 12.05.2013
Rating: 0

Oma kananuudeliannokseni oli lounaalla ihan ok ja kanaa oli runsaasti, mutta annoksesta kuitenkin puuttui maku. Oli kanaa, oli nuudelia, mutta minkäänlaista soosin makua en erottanut vaikka sitäkin olisi pitänyt olla. Annoskoko oli suuri. Seuralaisen nauta sen sijaan oli mukavan tulinen ja maukas, mukana riisiä. Vaikka annokset olivat isoja, palvelu ihan ok ei kokemus sytyttänyt halua vierailla uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 27.04.2013
Rating: 0

eijei, ei, ei näin ei kertakaikkian. Rakkaus puuttuu, seisovan pöydän kaikki komponentit oli onnistuttu tekemään mauttomiksi (suomalaiseen makuun?) saahan siitä pöydässä olevasta kastike putelista sitä makua mauttomiin sörsseleihin ja se on kyllä hyvien raaka-aineiden haaskaamista. Vähän huolellisuutta ja pikkiriikkisen rakkautta ja kunnianhimoa niin tämäkin olisi ihan hyvää "pikaruoka" kiinalaista. En käy toiste, sori.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.12.2012
Rating: 1

Location

Tullikatu 6, 33100 Tampere - Route
03-223 4199