Unknown

McDonald's Lielahti

Rating 3 / 5

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Lielahden mäkkärissä hyvä palvelu. Pitkänomainen mäkkärimäisesti sisustettu, korkeita baaripöytiä ja pieni lasten nurkka. Terassikin löytyy kesällä ravintolan edestä ja autokaista.

Ruoka perusmäkkäriä, eipä niissä laatu kovasti heikkene. Mukaan otettuina ranskikset ei oikein pysy rapeina. Siihen pitäisi kehitellä joku juttu, ettivät ne lötsähtäisi jo 10 minuutin kotimatkan aikana.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.07.2013
Rating: 0

Yllätyin iloisesti mäkkärissä poiketessani loistavasta asiakaspalvelusta! Todella esimerkillistä. Itse ruoka mitä tilasin, kasvis-feast ateria pikkuporkkanoilla ja limsalla, oli tyypillistä mäkkilaatua altså vähän mautonta ja epämääräistä. Usein syödessä harmittaa myös se, että henkilökunta saa vain harvoin tilaukseni oikein etenkin, kun tilaan drive-inistä. Ranskanperunat ovat aina ihanan rapeita ja tuoreita, toisin, kuin esimerkiksi hesburgerissa. En kyllä suosittele aktiivisia mäkkivisiittejä, koska mäkkärillä on orjia ja ne hakkaavat sademetsiä....

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.10.2012
Rating: 0

Perus purilaisia jotka varmasti ainakin puoli Suomea tuntee ja tietää. Paikkana tämä oli siisti ja varmaankin hiljattain remontoitu ainakin näytti siltä. Plussaa ja kehuja iloisen ystävälliselle ulkomaalaissyntyiselle mies työntekijälle. Jatka samaan malliin! ..saisi muutkin työntekijät ottaa mallia tästä henkilöstä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.11.2010
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Harjuntausta 5, 33400 Tampere - Route
040-5153291
http://www.mcdonalds.fi

Options