Closed

Elvan Kebab Pizza

Rating 2 / 5

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Loistavaa palvelua ja vielä erinomaisenpaa pizzaa. Annokset sopivan kokoisia, esteettisiä sekä ehdottoman maimuklaita. Kauaa ei ruokaa ole tarvinnut yöaikaan odotella. Keskustan parhaita!!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 31.01.2015
Rating: 0

Jälleen nimi muuttunut ja pientä tuunausta ravintolalle sitten edellisen arvosteluni. Täältä on nyt tullut pizza syötyä muutamia kertoja ja ihan ok tavaraa ainakin itse olen saanut. Sellaista perus pizzaa mitä nyt saa melkein joka nurkalta. Ihan perus siistin oloinen paikka ja palvelu ystävällistä.

13.10.2012 (Ravintola Julia)
Paikka muuttanut jälleen kerran nimeää, myös sisustus uusittu. Muuten mielestäni sama paikka kuin ennenkin. Söin perus pitakebabin joka tarjoiltiin oikein lautaselta hienosti aseteltuna, wow! yllätti.
Maku kohdallaan, hinta/laatu myös.
Palvelu rentoa ja ystävällistä.

8.6.2011 (Pizzeria Santors)
Pizzaa ja kebabbia ranskalaisilla. Uusi pizzeria edellisen samalla paikalla olleen tilalla.. hmm, muuttuiko vain nimi? Paikka näytti aivan samalta kuin edellinen, myyjäkin tuntui tutun oloiselta :) No, oli miten oli. Pizza ihan ok makuista, voisin syödä toistekin. Kaverin kebabkin kuulemma oli ihan ok, ei moittimista. Ruoka siis sellaista, ihan ok perus tasoa. Palvelu oli ystävällistä ja sopivan nopeaa. Ja paikkakin oli kaikinpuolin siistin oloinen. Kyllä tänne uskaltaa toistekin mennä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 02.11.2013 View previous reviews (2)
Rating: 0

Tarjoilivat pizzan päällä falafeleina kuvottavan makeita porkkanaisia kasvispullia. Tämä on aivan silkkaa huijausta. Suosittelen pysymään kaukana tästä paikasta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.10.2013
Rating: -1

Paska mesta. Tyhjä ravintola. Odotin 30min take away pitsaa ravintolassa jossa oli lisäkseni 1 asiakas. EN SUOSITTELEN!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.06.2013
Rating: -2

tilaamme usein santorssista ja hyvää on ollut. rullat ovat isoja ja salaatti on aina tuoretta. perhepitsaa söisi kaksikin perhettä ja normikoon pizzat ovat valtavia! kotiin kuljetuksia saa kyl sit odotella joskus 1h30.min mut hyvää kannattaakin odottaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.05.2012
Rating: -1

Kebab/pizza tasolla mielestäni Tampereen ykkösmestoja. Pitäjät ovat kiinnostuneita tekemään hyvää pizzaa ja kebabbia ja esim. kokeilevat uusia tuotteita ennen myymistä. Minulle on pahoiteltu rullakebabin palanutta kuorta ja tarjouduttu tekemään uusi, vaikka itse en edes huomannut kuoren olevan "palanut". Ehdottomasti suosittelen pizzan nälkään ja yöaikaan myös nopea palvelu

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 31.07.2011
Rating: 0

Lounas tarjous 7,5e sisältää 0,5l juoman ja salaatin. Nappasin pikaisesti mukaan Kebabin ranskalaisilla. Ystävällinen ja nopea palvelu. Kebab oli ihan peruslaatua maun ja koonkin puolesta.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 06.07.2011 View previous reviews (2)
Rating: 0

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Puutarhankatu 12, 33210 Tampere - Route
https://www.facebook.com/ElvanKebabHouse