Serving brunch

Pyynikin Herkku Buffet

Rating 2.2 / 5

Reviews (8)

Karmea paikka. Vielä kaiken lisäksi jakavat monta kertaa vuodessa mainoksia postiluukusta vaikka on "ei mainoksia" -kielto.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 14.06.2016
Rating: 0

Palvelu joskin ystävällistä, kuitenkin tilaaminen vaikeaa koska myyjät eivät osaa kunnolla suomea. Ruoka oli kuitenkin pahaa, mautonta ja ranskalaiset kuin eilisiä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 16.03.2016
Rating: 0

Tilasimme kämppikseni kanssa pizzat kotiinkuljetuksella. Lupasivat pizzat puolessa tunnissa, ja tilaus saapui 20 min sisällä. Palvelu oli ystävällistä ja sujuvaa. Toisessa pizzassa katkarapuja oli vaivaiset 7 kappaletta, mutta muuten pizzat täyttivät kaikki odotukset. Ei liian "mättöä", eli juustoa ei ollut sentin kerrosta vaan täytteiden maut pääsivät oikeuksiinsa. Suosittelemme Pyynikin Herkkua ainakin pizzojen perusteella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 22.10.2015
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Rullakebab on parempaa kuin muualla. Monia olen maistanut mutta tämä vie neroudellaan kielen mennessään :) Kurkku, tomaatti, salaatinlehdet, punasipuli ja jalopeno, kaikki mukana ja hyvä kebab :)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 20.07.2014
Rating: -1

Juur katselen kun pizzassani on kärpänen. ..oudonmakunen pitsa tropicana ja saatan saada myrkytyksen vedestä

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 19.07.2014
Rating: -4

Täyttä paskaa, en suosittele kuluttajille tätä ravintolaa!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.07.2014
Rating: -1

Tilasin Chicken Hawai pizzan, maku oli ok.
Palvelu sitten eri juttu! Myyjä puhui hyvin epäselvästi ja hiljaa. Jokaisen lauseeni jouduin toistamaan, koska hän ei ilmeisesti ymmärtänyt, vaikka selkeästi artikuloin tilaukseni. Niin ja valkosipulista olisi peritty +0,50 senttiä, jätin väliin. En suosittele.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 06.05.2014
Rating: 0

Pyynikintorin kebab pizzeria on remontoitu ja nimi on vaihtunut. Paikasta on tullut Pyynikin Herkku Buffet joka tosin näyttää aivan perus pizza paikalta. Siistit tilat remontin jäljiltä, arkisin paikassa tarjotaan lounasta mutta tänään, kun oli lauantai jouduin tyytymään kebabbiin. Nappasin mukaan rullakebabin (8e). Hyvän kokoinen rulla paketista ilmestyikin ja makukin oli kohdallaan. Kastikkeet hyvän makuisia ainakin omaan makuuni. Tämän perusteella taidan käydä täällä toistekin.
Palvelu nopeaa ja asiallista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 02.03.2013
Rating: 0

Location

Pyynikintori 8, 33230 Tampere - Route
03-2125518
http://pyynikinravintola.fi/