Opens at 11:00

Ravintola Speakeasy Hervanta

Rating 3.4 / 5

Reviews (33)

Tampereen paras siipiravintola. Kätevin takeaway-pakkaus, johon olen siipipaikoissa törmännyt ja siivet ovat aina olleet oikein kypsennettyjä ja kastikkeet hyviä. Kastike ei ole liian etikkaista kuten joissakin toisissa paikoissa eivätkä siivet aivan koppuroiksi käristettyjä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.06.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 26.03.2016
Rating: 0

Kävimme ravintolassa lauantai-iltana lähellä sulkemisaikaa. Tilasimme pää ja jälkiruuan.
Hampurilaiset olivat hyviä, ranskalaisia totuttuun tapaan pieni kökkö suurella lautasella, uivat kuivamausteessa.
Jälkiruuat tulivat hyvin ajallaan, kun olimme ne jo pääruokien yhteydessä tilanneet. Tosin tilaamamme juustokakku-palaset tulivat vielä ilmeisesti mikron jäljiltä lämpöisenä pöytään. Mielestäni juustokakkua ei tarjoilla höyryävänä.
Asiakaspalvelu oli ok. Kun olimme syöneet jälkiruokamme tarjoilija tuli nopeasti laskun kanssa.
Hampurilaiset olivat hyviä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 22.10.2015
Rating: 0

Kuten valikko ja hyvä maku

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.09.2015
Rating: 0

Takeaway wings-ateriasta tulee täyteen ja se on halpaa sekä hyvää verrattuna moniin muihin siipipaikkoihin!

Palvelu on perusystävällistä eikä ruokia tarvitse odottaa kauaa vaikka asiakkaita olisikin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 25.08.2015
Rating: 0

Vähän kalliimpi kuin perus kebabmättölät, mutta vastaavasti myös vähän parempi. Burgerit tuntuvat parantuneen alkuajoista, aiemmin sain tosi kuivan burgerin mutta viimeksi kastiketta oli enemmän. Palvelu on aina ollut ystävällistä, mutta laskua on joskus saanut odotella sen verran kauan että on mieluummin käynyt oma-aloitteisesti maksamassa tiskillä ulos lähtiessä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.08.2015
Rating: -1

Pyysin vierailijan tuoman ruoat kotiin eli kokemuksesta en voi sanoa enempää. Erityiskiitos kuitenkin loistaville take away -pakkauksille.

Ruoka oli maultaan perushampparipaikkamättöä, mutta siis ihan odotusten mukaista. (erityismainnan saavat leipien kanssa tarjoiltavat pippuroidut lankkuperunat).

Annokset olivat riittävän kokoisia ja kanaleivässäni oli ehkä liikaakin täytettä. Puraistaessa leivän sisälmyksiä räjähti käsilleni (ei siis mitään "siistiä syötävää").

Olen aiemmin syönyt paikan siipiä ja ne olivat hyviä, suosittelen niitä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 12.08.2015
Rating: 0

Olen satunnaisesti käynyt lounaalla hervannan speakeasyssa ja joka kerta palvelu on ollut tarjoilijoiden puolelta epäammattimaista ja huonoa. Lähes joka kerta minua on palvellut mieshenkilö, jota ei näytä kinnostavan pätkääkään asiakkaiden viihtyvyys ravintolassa. Lounasbuffetin ruoassa ei puolestaan ole ollut minkäänlaista valittamista, mutta ravintolan huono asiakaspalvelu latistaa tunnelmaa. Muissa lounasravintoloissa tarjoilijoina on sieviä ja iloisia naisia ja olemmekin pohtineet miksi asia on speakeasyssa toisin????? Jos tähän asiaan tulisi muutos, minä ja seurueeni lounastaisimme ravintolassa huomattavasti useammin!!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.05.2015
Rating: 0

Eipä ole tullut muuta tilattua sen jälkeen kun maistoin paikan siipiä. Kastike on just meikäläisen suun mukaista ja liha hyvää ynnä dipit hyviä. Palvelussakaan ei ole kohdallani ollut koskaan moittimista. Parempaa tämä on kuin siinä keskustan "kulttipaikassa".

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.05.2015
Rating: 0

Vierailimme ravintolassa sunnuntaina 22. 3. Emme olleet käyneet ravintolassa ennen joten pyysimme tarjoilijaa suosittelemaan jotakin. Hänen avullansa päädyimme molemmat tilaamaan burger annokset. Ruoat olivat maistuvia ja reilun kokoisia. Paikka itsessään oli myös viihtyisä. Terveisiä ihastuttavalle ja avuliaalle naistarjoilijalle, joka vielä lähtiessämme neuvoi meitä bussiaikataulujen kanssa. Tulemme varmasti uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.03.2015
Rating: -2

Community

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Insinöörinkatu 30, 33720 Tampere - Route
03 3641 777
http://www.speakeasy.fi/

Options