Chocolatte

12 reviews

Badges

Blog link

Reviews (12)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Löyly

Savulohisalaatti oli melko keskinkertainen, annos oli pienehkö ja olin pettynyt saadessani sen eteeni. Lohessa mukana ollut nahka ei myöskään saanut näyttämään annosta houkuttelevalta. Salaatti oli lopulta ihan ok, mutta en söisi sitä toiste, enkä ehkä muutenkaan tulisi tänne ruokailemaan. Hyvää oli kuitenkin tarjolla ollut saaristolaisleipä! Paikkana kiva, mutta musiikki soi illalla niin kovaa, että oli vaikea jutella vierustovereiden kanssa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 23.06.2017
Rating: 0

Restaurant: Tre Viet

Ravintolasta on aiemmin saanut huippuhyvää pho-keittoa, mutta viime kerralla jouduin pettymään. Keitossa olleissa kananpaloissa oli nahka vielä kiinni, ja nahkanpaloja lillui keitossa. Vei ruokahalun! Muutenkin paikka ei ollut enää yhtä viihtyisä, kuin vielä muutama vuosi sitten.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 23.06.2017
Rating: 0

Restaurant: Ristorante il Trio

Pari kertaa olen käynyt lounaalla ja tykännyt! Ruuat on olleet maukkaita (lähinnä pasta-annoksista on kokemusta) ja lounaaseen kuuluu pöytiin tarjoillut alkusalaatit, leivät ja kahvi. Henkilökunta on ystävällistä ja ravintolassa viihtyisä tunnelma. Suosittelen!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 19.12.2016
Rating: 0

Restaurant: Linko Pizzabar Food and drinks

Mukava, rento paikka ja pizzat aina yhtä hyviä! Ravintola on pikkuinen, mutta aina ollaan mahduttu syömään (vähintään hetken odottelun jälkeen).

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 06.11.2016
Rating: 0

Restaurant: Cafe DaJa german cafe

Dajan lounassalaatit ovat erittäin hyviä, erityisesti couscous-salaatti hummuksen kera! Palvelu on aina myös ollut ystävällistä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 06.11.2016
Rating: 0

Restaurant: Holiday neighborhood restaurant

Holiday on ihanan rento ja viihtyisäksi sisustettu paikka, mutta melkoisen ylihinnoiteltu. Jotkin annokset ovat pieniä hintaansa nähden, ja listalta vaikea tulkita mitkä ruuat sopivat alkupaloiksi ja mitkä pääruuaksi, ilman että joutuu kysymään apua tarjoilijalta. Maistamani ruuat ovat tosin olleet hyviä, niissä ei ollut moittimista (poke bowl lohella + burrata-alkupala). Miinusta kovasta metelistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 27€ Added: 06.11.2016
Rating: 0

Restaurant: Panza Kuopio mexican

Olimme Panzassa syömässä kaveriporukalla ja kaikki ihastuivat sekä ruokaan että paikkaan. Ruoka oli tuoretta ja hyvää (testasin chevichen, nachot + erinomaisen guacamolen ja kalatacot), palvelu ystävällistä ja Panzan sisustus viihtyisä ja ihanan värikäs. Harmi etten asu Kuopiossa, täällä tulisi muuten käytyä usein! Ainoa miinus tulee musiikista, joka saisi olla teemaan sopivasti meksikolaistyylistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 31.07.2016
Rating: 1

Restaurant: Palma

Tapakset hyviä mutta palvelu aika surkeaa ja kömpelöä. Pääruuat hieman ylihinnoiteltuja kokoonsa nähden, samoin jotkut tapakset. Kiva ja viihtyisä paikka muuten!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 15.12.2015
Rating: 0

Restaurant: Kuja Bar & Bistro

Pari kertaa on tullut käytyä Kujassa syömässä, ensimmäisellä kerralla Tarte flambeeta (kana) ja toisella kerralla munakoiso-vuohenjuuustoburgeri. Molemmat aivan mielettömän hyviä! Erityisen hyviä olivat lisukkeena olleet friteeratut bataatit. Palvelu miellytti myös ja paikka oli suht viihtyisä. Täällä tullaan käymään useamminkin!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 14.07.2014
Rating: 0

Restaurant: Jamaican Mamas

Ruoka oli maukasta, mutta hieman ylihinnoiteltua siihen nähden että paikka muistuttaa enemmänkin mauttomalla maulla sisustettua pikaruokalaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 10.05.2014
Rating: 2


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites