Kampin_lowroller

13 reviews

Badges

Blog link

Reviews (11)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Bihani Helsinki nepalese

Ihan hyvä lounas ja rapea ja hyvä naan-leipä. Oli useita vaihtoehtoja. Perusnepalilainen. Miinuksena se että soosi oli todella mautonta. Lisäyksenä se että kuittia ei tarjottu käteismaksun yhteydessä, enkä sitä muistanut pyytää. Tosin pitäisi kai se kirjoittaa ja antaa pyytämättäkin nykyään. Jokainen tehköön johtopäätöksensä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 02.09.2016
Rating: 0

Restaurant: Il Birrificio

Palvelussa parantamista. Ruoka olikin ihan hyvää ja hinta-laatusuhteeltaan jopa loistavaa. Kokonaisuus meni miinukselle kun palvelu vaan jätti paljon parantamisen varaa. Lähes tyhjässä ravintolassa ei ollut kiire mutta silti kommentit että "tossa lista", "en tiedä saako vielä ruokaa", "ota välineet", "nyt pannaan kiinni" niin pojan palvelu kun oli tuollaista niin eipä tarvitse toiste käydä. Sääli sinänsä. Mutta tätä tämä Suomessa on monessa muussakin muuten tasokkassa paikassa. Paikan omistajana antaisin potkun tuolle työntekijälle ja edellyttäisin jotain tasoa palveluun. Asiakkaana äänestän jaloillani ja kerroin tarinaa eteenpäin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 24.05.2016
Rating: 0

Restaurant: Wok Up Kukontori

Ylikypsät nuudelit pääosassa. Kanaa minimaalisen vähän. Proteiinihan on annokset kallein osa, joten ei yllätä. Kastikkeeseen sekoitettuna annos oli mauton nuudelimössö. Aasiassa paremman nuudeliannoksen saa kadulla eurolla, joten ylihinnoiteltu rankasta. Ainoana plussana ainoastaan tulinen chilikastike, jota sai annostella itse. Sillä sai edes jotain makua ja se oli todella hyvää. Riisit olivat illalla loppu, joten listan ajankohtaisia erikoisannoksia ei voinut tilata. Aika anteeksiantamaton virhe että tuommoinen säilyvä bulkkituote loppuu kesken. Moni seurue kääntyi tämän kuultua kannoillaan, mutta myyjää joka hätisteli vajaa tunti ennen sulkemista asiakkaita pois tämä ei tuntunut haittaavan. Ilmeisesti hän on vain siellä töissä kun myynnin menetys ei tunnu missään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 11.05.2016
Rating: 0

Restaurant: Tortilla House Kamppi fresh mex

Kanaburritossa oli kanassa luita seassa ja meinasi paikat lähteä hampaista kun söin tästä tietämätä. Ois tullut korvausvaade tälle paikalle. Sanomatta selvää että en mene toiste.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 08.04.2016
Rating: -1

Restaurant: Singapore Hot Wok fast chinese

Ruoka uitettu rasvassa, annoskin iso joten kaloreita ja tyhjiä hiilareita melkoisesti. Hinta n. 11e minusta liikaa kun lisäksi pakotetaan ottamaan limu siihen "kaupan päälle".

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 07.06.2013
Rating: -1

Restaurant: Lemon Grass thai

Jos tämän ravintolan antimia pitää loistavana tai edes keskitasoisena thaimaalaisena ruokana niin tuskin on Thaimaassa käynytkään. Minä olen käynyt 10 kertaa ja asunutkin kuukausia. Lemongrassit safkat on bulkkia ja mautonta, ehkä siten tosin osin suomalaiseen makuun luotuja. Tulisen thaimaalaisen makujen harmonian kanssa ei toki ole mitään tekemistä. Taitaa ihmiset olla joittenkin lehtiarvostelujen vietävissä jos tätä kehuvat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 14.04.2013
Rating: 1

Restaurant: Sawat Dee Thai Food thai

Ravintola tyhjillään vaikka klo 13 pitäisi olla kuumin lounasaika lähestulkoon. Kertooko sitten jotain laadusta? En tiedä. Valitsin lounaslistalta panang curryn, sain kuitenkin massaman curryn. No, hyvääpä se oli ihan jees. Toisessa pöydässä olivat ainoat muut asiakkaat. Heidän annoksestaan löytyi jotain sinne täysin kuulumatonta, oliko hammastikku tai jokin. En suosittele jos haluaa sitä saada mitä tilaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 18.03.2013
Rating: -1

Restaurant: Manni Steak House

Pizzataximainen fiilis ja ruoka sen mukaista. Ensimmäinen jamppa ei osannut juuri suomea eikä osannut kassakonettakaan käyttää, joten maksettiin syönnin jälkeen. Mikron kilinä taustalla kertoili annosten valmistumisista. En mene toiste.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 21.11.2012
Rating: 0

Restaurant: Tamarin Freda thai

Oli pettymys. Punainen curry oli mautonta sinänsä vaikka mitään tulisuutta ei ollutkaan oli se ihan syötävää. Sitä olivat enää hädin tuskin limaiset kananpalat jotka joko muuten olivat niljakkaita tai sitten vain raakoja. Kasviksina oli muutama bambun, pavun ja chilin pala. Vetämällä chilit sain edes vähän tulisuutta. Nämä thaimaalaiset curryt pitäisi lähtökohdaltaan olla sellaisia että niissä on potkua. Bangkokissa asuneena vaatimustasoni thaimaalaiselle ruualle on korkea. Varmaan jollekin perus suomitavikselle tämäkin taso riittäisi. Bangkokista tuskin mistään löytäisit heikompaa esitystä 50 bahtillakaan. Tarjoilijat olivat sinänsä ok, ruoka tuli nopeasti mutta näyttivät kiinalaisilta joten en viitsinyt thaikieltä puhua, tuskin olisi tullut vastakaikua. Se selittää osan, aito thaipaikka tämä ei ole. Hinnatkin kalliita.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 15.07.2012
Rating: 0

Restaurant: Wrong Noodle Bar asian-european

Todellinen pohjanoteeraus. Liha sitkeää ylikypsää, väärät kasvisvalinnat ja kastike mautonta. Ruoan saaminenkin kesti kauan. Välttäkää viimeiseen asti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 29.06.2012
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites